Vergrijzing hardware is het besturen van uw datacenter kosten, bedrijven gewaarschuwd

Bedrijven moeten het uitvoeren van hardware-upgrades om de drie jaar van hun datacenters efficiënter te maken, verlaagt het stroomverbruik -, maar op dit moment het verlaten van oude hardware in de plaats voor veel langer;. Datacenter hardware moet worden vervangen in de volgende tijdschalen als bedrijven willen voorkomen dat het betalen van extra op hun energierekeningen als gevolg van de inefficiënties die kruipen in hardware leeftijden zei professor Ian Bitterlin, een raadgevend ingenieur en een datacenter energie-expert;. Maar Britse bedrijven momenteel verbetering van hun hardware om de vijf jaar, terwijl de publieke sector werkt op een tijdschaal van acht tot 10 jaar volgens Bitterlin.

“Als je vernieuw uw hardware vaak risico’s van luchtverontreiniging gevolgen heeft voor uw datacenter zal minimaal zijn, ‘zei hij tegen de website.

Haal de onderdelen, het reinigen van de raad van bestuur, zet de nieuwste componenten op en de nieuwste chip en duw het terug in het systeem. Het is duur van een cap ex oogpunt, omdat je op de proppen komen met het budget, maar het bespaart u een hoop geld.

Britse organisaties realiseren zich niet dat in drie jaar tijd die ze besteden zo veel op het koelen van inefficiënt en slecht presterende servers zoals op het kopen van nieuwe hardware, Bitterlin zei, spreken op de Datacenter Wereld 2013 conferentie.

Elke keer datacenters verandering servers, snijd ze hun energieverbruik met de helft en dubbele capaciteit op hetzelfde moment, zei hij.

Terwijl de cash-vastgebonden bedrijven kunnen niet altijd een kopie van de agressieve hardware levenscycli van tech reuzen, moeten ze nog steeds tot doel om de houdbaarheid van hun hardware te verminderen wanneer dat mogelijk is, zei Bitterlin.

“Elk datacenter manager houden van hun hardware voor meer dan drie jaar is gek,” zei hij.

hardware vervangen op een regelmatige basis maakt datacenters efficiënter, wat kan bijdragen tot het verminderen energierekening en verlaging van de effectiviteit energieverbruik (PUE) van de datacentra.

Data Centers, IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen, Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia, datacenters, Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen, Data Centers; Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren

Een PUE van 2,0 betekent dat voor elke watt IT kracht tegen watt verbruikt afkoelen en voeding distribueren naar de IT-apparatuur en een PUE dichter bij 1,0 betekent dat bijna alle energie wordt gebruikt voor de berekening.

Google is erin geslaagd om haar datacenters maken een aantal van de meest efficiënte in de wereld en heeft een gemiddelde PUE van 1,12 in al haar datacenters.

Volgens het Uptime Institute 2012 Data Centre Survey, het mondiale gemiddelde PUE is tussen 1,8 en 1,89.

Een lage PUE is belangrijk als je klant bent, is het je eigen faciliteit en je bent echt geïnteresseerd in alleen de energie-efficiëntie of lage energie-oplossingen, “zei Bitterlin.” Zodra je geïnteresseerd bent in de uptime en de reputatie en continue dienstverlening bent je bent niet van plan om in staat zijn om aan de slag met die echt lage PUE.

Bedrijven moeten streven naar datacenters die de beste in hun klasse zijn, betoogde Bitterlin. Hij zei dat de banken het gebruik van energie-intensieve Tier III of IV faciliteiten moeten streven naar een PUE van 1,4, omdat ze een hoge mate van redundantie nodig. Ondertussen, zei hij bedrijven moeten streven naar 1,2 of 1,25.

IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen

Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren

verbeterde efficiëntie