Braziliaanse regering belooft grote investeringen in breedband

Een vernieuwd nationaal breedband plan zal worden gelanceerd in de eerste helft van 2015 met meer overheidsinvesteringen en de oprichting van “synergieën” tussen de publieke en private sector tot een verbeterde toegang tot internet services te leveren in het hele land.

Telco’s, Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G proeven; Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia, Networking, Hoe NFL voetbal te kijken online dit najaar, Internet of Things, Qualcomm, AT & T om te testen hoe? drones kunnen 4G LTE-netwerken gebruiken

De belofte werd gemaakt door de nieuwe Communications minister van tweede termijn president Dilma Rousseff’s, Ricardo Berzoini. De minister vertelde de afgevaardigden op een openbare telecomsector evenement dat zijn team momenteel werkt aan een nieuw plan om de kwaliteit van breedband te leveren aan het maximale bedrag van de burger tegen lagere kosten en hogere snelheden.

Volgens Berzoini, de bedoeling is om “een omgeving te creëren waar bedrijven grote sommen geld kunnen investeren en krijgen op middellange en lange termijn uitbetalingskansen.” De nieuwe minister voegde eraan toe dat de regering “zal een groot bedrag te investeren, gezien de noodzaak om het land van de telecom-infrastructuur te verhogen.” Dit was een van de toezeggingen president Rousseff tijdens haar presidentiële campagne in oktober vorig jaar.

Als het gaat om breedband, zijn de Italianen niet het zien van de snelheden die hun ISP’s advertenties belofte.

“We willen iets dat het land zal zien als een echte doel te bereiken in de komende vier jaar te presenteren,” aldus de minister. Volgens Berzoini, zijn er budgettaire beperkingen, maar het idee is om prioriteit te geven meer strategische gebieden voor verbetering, zonder vermelding bijzonderheden.

De nieuwe Communications minister benadrukte dat het nieuwe plan zal handhaven eerdere projecten, zoals de ontwikkeling van Brazilië’s eerste satelliet – die tot doel heeft bevoorrechte informatie die van invloed kunnen zijn op de nationale veiligheid terwijl het stimuleren van de breedband-capaciteit van het land te beschermen – en uit te breiden op de originele digitale inclusie targets.

Berzoini leverde een indicatie van wat de nieuwe doelstellingen misschien niet geven, maar de Rousseff regering niet heeft voldaan aan haar bestaande doelen te bereiken op het gebied van digitale inclusie: officiële cijfers geven aan dat 2014 werd afgesloten met 23 miljoen huishoudens aangesloten op het internet, ruim onder de oorspronkelijk beoogde 35 miljoen.

Als het gaat om de kwaliteit van de dienstverlening, de snelheid van Internet in Brazilië blijft over het algemeen achter rest van de wereld. Volgens een studie uitgevoerd door Akamai vorig jaar uitgevoerd, is de mondiale gemiddelde breedbandsnelheid gestegen met 21 procent in het tweede kwartaal van 2014, terwijl de gemiddelde snelheid van Internet in Brazilië met 11 procent is verdwenen.

Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G trials

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

? Hoe NFL voetbal te kijken online dit najaar

Qualcomm, AT & T om te testen hoe drones 4G LTE-netwerken kunnen gebruik maken van