Azië: Global Crossing naar intact blijven

‘S nachts, Hamilton, Bermuda gevestigde Global Crossing kondigde zijn Chapter 11 procedure, en een $ 750.000.000 financiële injectie door Hong Kong Hutchison Whampoa Ltd en Singapore Technologies Telemedia Pte Ltd voor een gezamenlijk meerderheidsbelang. De voorgestelde investering is afhankelijk van de bevestiging van een reorganisatieplan door de rechter voor het einde van augustus 2002.

Telco’s, TPG geldt om deel te nemen in Singapore mobiel spectrum veiling, veiligheid, VPN verbod ter bescherming van het auteursrecht discriminerend zijn, zullen de gebruikers ondergronds rijden; Innovatie; Self-rijden taxi’s naar gratis ritten aanbieden in Singapore; Banking; Singapore opent lab voor FinTech experimenten

In een telefonisch interview vandaag, Azië Global Crossing woordvoerder Selene Lo zei dat het “business-as-usual” voor het bedrijf, dat is 58,8 procent in handen van Global Crossing.

Ik zie geen onderbreking in onze dienstverlening en personeel, omdat we onafhankelijk van Global Crossing te werken met een afzonderlijke notering aan de New York Stock Exchange, “zegt Lo.

Ze voegde eraan toe dat Azië Global Crossing is niet afhankelijk van de financiering van de moedermaatschappij. Beide bedrijven bieden telecommunicatie- en IP-diensten op een wholesale-basis via onderzeese kabels, aardse netwerken en datacenters.

Asia Global Crossing heeft kantoren in Hong Kong, Japan, Taiwan, de Filippijnen, Zuid-Korea en Singapore, met ongeveer 500 werknemers, zei Lo.

Het bedrijf exploiteert ook joint ventures met telecommunicatie dienstverleners in elk van de Aziatische markten, met inbegrip van Hutchison Whampoa en Singapore Technologies Telemedia (via haar dochteronderneming StarHub Pte Ltd.).

Asia Global Crossing en Hutchison Whampoa elk bezit 50 procent van de Hutchison Global Crossing, die vaste lijn, internet en datadiensten levert in Hong Kong. Asia Global Crossing en StarHub elk bezit 50 procent van StarHub Crossing, die een hoge capaciteit back-haul netwerk in Singapore opereert.

De andere regionale joint ventures zijn: Global Access Ltd. in Japan (in samenwerking met Marubeni), Digitel Crossing in de Filippijnen (met digitale telecommunicatie), Azië Global Crossing Taiwan (met Microelectronics Technology), en Dacom Crossing in Korea (met Dacom) .

De dienstverlening van onze verschillende ondernemingen zijn gericht op verschillende klanten, en we hebben een andere aanpak van zaken in elk land “, zei Lo, met nadruk op dat er geen operationele consolidatie of sluiting dreigt.

Bovendien verwacht het bedrijf EBITDA zijn (winst voor rente, belastingen, afschrijvingen en amortisatie) positief op het einde van 2002, zei ze. EBITDA kijkt naar de cashflow van een bedrijf.

Ondertussen, Global Crossing opgelopen een enorme schuld van het bouwen van haar wereldwijde netwerk, dat meer dan 200 grote steden in 27 landen met elkaar verbindt. Hij zag haar aandelen dalen ongeveer 96 procent in het afgelopen jaar, sloot op vrijdag op $ 0,51.

Asia Global Crossing exploiteert de $ 1300000000 Oost-Azië Crossing onderzeese kabel systeem, dat vorige maand aangekomen in Singapore om bedrijven hier direct te koppelen aan Hong Kong, Japan, Taiwan en Korea. andere netwerk Asia Global Crossing is de 20,900km Pacific Crossing, die de VS en Japan met elkaar verbindt. De rest van de belangrijkste aandeelhouders van de vennootschap onder meer Softbank en Microsoft.

TPG geldt om deel te nemen in Singapore mobiel spectrum veiling

VPN verbieden ter bescherming van het auteursrecht discriminerend zijn, zal ondergronds rijden gebruikers

Zelf rijden taxi’s naar gratis ritten in Singapore bieden

Singapore opent lab voor FinTech experimenten