Android aandeel daalt 4%, terwijl iOS een stijging van 10%, maar de populaire Galaxy S III nog niet meegeteld

Strategy Analytics vrijgegeven van hun nieuwste onderzoeksrapport op smartphones met de gegevens waaruit blijkt dat Android verloren terrein naar iOS bij het vergelijken van Q2 2011 met Q2 2012. Terwijl Android blijkt te zijn gevallen vier procent, deze gegevens niet de ongelooflijke verkoop van het tellen; Samsung Galaxy S III, dat is nu beschikbaar op alle grote Amerikaanse draadloze carriers dus ik me voorstellen dat dit een lichte dip zal verdwijnen in het volgende kwartaal.

Uit de gegevens blijkt dat de smartphone zendingen daalde 5 procent ten opzichte van het jaar oorzaken waarschijnlijk gerelateerd aan de economie, de penetratie van smartphones, en de aankoop gewoonten van de klanten in de VS (voornamelijk kopen alleen met subsidies). Apple’s iPhone steeg met 10 procent ten opzichte van het jaar, terwijl BlackBerry daalde 4 procent en anderen, zoals Windows Phone, verschijnen in de 4 procent van de anderen. Android is nog steeds regerend met een voorsprong op iOS van 23%. De rest van 2012 zal interessant met de Galaxy S III nummers te zien zijn in het derde kwartaal en de nieuwe iPhone in het vierde kwartaal. Windows Phone 8 apparaten moeten ook in het vierde kwartaal, maar gezien de trage adoptie Ik heb me niet voorstellen dat Windows Phone heeft veel invloed dit jaar.

Met dank aan Apple Insider voor de heads-up van de studie.

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

Samsung Galaxy S III: Summer blockbuster gedefinieerd door superster software (review), T-Mobile, Sprint en Verizon kondigt Samsung Galaxy S III beschikbaarheid; Samsung kondigt Galaxy S III met een focus op natuurlijke interactie; Galaxy S III, Android Jelly Bean, en Nokia PureView (MobileTechRoundup show # 273); Seidio kickstand gevallen voor de Galaxy S III en HTC One X (review); Elago G5 Slim Fit case beschermt de Galaxy S III in stijl voor slechts $ 10

Mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen; mobiliteit; Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten, Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

Check dit verband de inhoud van de website