Federal Data Center Consolidation: Wie betaalt?

Een verhaal deze week in Federal Computer Week heeft het probleem dat mogelijke bezuinigingen belemmeren vooruitgang die de overheid heeft al verwacht bij het voldoen aan het datacenter sluiting doelstellingen van de Federal Data Center Consolidatie Initiative (FDCCI) gemarkeerd. Het verhaal wordt uitgelegd hoe problemen met de planning, het krijgen van nauwkeurige inventarisatie evaluaties en projecteren kosten zijn de belangrijkste boosdoeners in de vertraging bij de uitvoering van FDCCI doelen, maar wat lijkt het meest interessant is, is een zin in het verhaal dat aangeeft hoe deze verwachte consolidatie-inspanningen worden verondersteld te zijn betaald voor.

Het commentaar is een eenvoudige en net dat de OMB verwacht dat de besparingen als gevolg van de consolidatie te betalen voor de kosten van de consolidatie. Maar wat ik weg te nemen van dat is dat deze consolidatie-inspanningen zijn in principe een niet-gefinancierde mandaat, dat als alles is gezegd en gedaan, zal de overheid hoop gebeurd zijn zonder de noodzaak om direct te betalen voor de inspanningen. Die gezien de manier waarop consolidatie projecten meestal werken, is vrij onrealistisch.

Dit geldt met name omdat veel van de verslagen over de FDCCI dat de problemen hebt gemarkeerd met het voldoen aan de consolidatie doelen zijn gericht op het onvermogen van veel agentschap om nauwkeurig te voorspellen wat ze kunnen consolideren en de impact van hun individuele consolidatie-inspanningen. Dus de implicatie van de ombs opmerking is dat de diensten die bij de consolidatie nodig hebt om een ​​best guess inspanning op hoeveel geld wordt bespaard door de consolidatie te maken en uit te trekken dat de financiering van de consolidatie project.

Met potentiële bezuinigingen dreigt, moet deze boekhoudkundige abracadabra te maken Federal IT-mensen werken aan deze projecten grootverbruikers van brandend maagzuur medicatie. Ze zijn al gevraagd om potentiële besparingen guestimate om de fondsen voor de projecten die worden verondersteld om de besparingen (een echte kip of ei-vraag) te genereren en nu zijn ze te horen dat de budgetten die zij hebben gewerkt van de te genereren vinden potentiële inkomsten voor de financiering van wat ze nu kunnen worden gesneden aan het doen zijn, wat zal resulteren in dat geld simpelweg niet beschikbaar zijn.

Voeg dit toe aan de herdefiniëring van wat een “datacenter” komt overeen met de mensen aan de top van de FDCCI en u bent niet bouwen van een basis voor de consolidatie van datacenter inspanningen en efficiëntere uitgaven in de federale regering, je bent gewoon het instellen de kans op monumentale storingen die goed na te denken over niemand. En veel echt frazzled IT-mensen die proberen om hun werk te doen.

IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen

Data Centers, IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen, Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia, datacenters, Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen, Data Centers; Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren

Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren