FCC tot breedband als minimaal 25Mbps definiëren

De Amerikaanse Federal Communications Commission (FCC) wordt voorgesteld om de minimale snelheid toegestaan ​​breedband van 4 Mbps naar beneden, 1 Mbps tot 25 Mbps naar beneden, 3Mbps verwekken.

De FCC is verantwoordelijk voor de rapportage aan het Congres over de stand van breedband in de Verenigde Staten, en in de volgende jaarlijkse Broadband voortgangsverslag heeft FCC voorzitter Tom Wheeler aangegeven dat hij wil de gedefinieerde minimumbenchmark in te zamelen voor de diensten om te kunnen worden als “breedband”.

Volgens een gecirculeerd factsheet wordt de FCC overweegt het verhogen van de definitie “weerspiegelen de huidige eisen van de consument, implementatie trends en technologische vooruitgang”.

Als gevolg daarvan, het ontwerp-rapport blijkt dat de breedband ingezet op het platteland, tribale land, en gebieden van de VS niet wordt gedaan op een redelijke en tijdig.

Het ontwerp-rapport blijkt dat 53 procent van de Amerikanen op het platteland hebben geen toegang tot de 25Mbps / 3Mbps snelheden, terwijl in de hele Verenigde Staten, 17 procent – of 55 miljoen – Amerikanen geen toegang tot die snelheden.

In stedelijke gebieden, alles maar 8 procent van de bewoners hebben toegang tot 25 Mbps, afhankelijk van het ontwerp-verslag.

De FCC had het idee van het verhogen van de definitie van 4 Mbps naar 10 Mbps in haar onderzoek naar geavanceerde telecommunicatie-implementaties vorig jaar dreef, maar de commissie geconfronteerd met verzet van de Amerikaanse telecommunicatie reuzen AT & T en Verizon.

AT & T stelde dat er geen bewijs was dat minder dan 10Mbps was niet “gevorderd”.

Telco’s; Koor kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen, Telco’s, Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G proeven; Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia

Ars Technica heeft gemeld dat, hoewel de FCC de benchmark snelheid zal stimuleren, zal het niet een vereiste voor door de overheid gefinancierde breedbandprojecten zijn.

In Australië heeft de huidige federale regering opgedragen NBN Co minimale downloadsnelheid van 25 Mbps te bieden aan alle Australische terrein tegen het einde van 2019. De overheid heeft geen opdracht gegeven voor een minimale upload snelheid als gevolg van de multi-technologie mix met behulp van verschillende technologieën, waaronder glasvezel, kabel, glasvezel naar het knooppunt, vaste draadloze en satelliet, die variabele snelheden leveren.

NBN Co heeft nog voor detail hoe het verband van een klant zal testen om ervoor te zorgen dat 25 Mbps download snelheden kunnen worden bereikt, maar het bedrijf heeft ook geplaatst verantwoordelijkheid ervoor te zorgen dat de snelheden kunnen worden bereikt met de retail service provider.

Het voorstel van de FCC komt in schril contrast met het rapport Australische regering opdracht (PDF) samengesteld door glasvezel breedband criticus Robert Kenny en Communicatie Chambers als onderdeel van de National Broadband Network (NBN) kosten-batenanalyse, die geschat dat de gemiddelde Australische huishouden zou vereisen slechts 15Mbps in 2023.

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G trials

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’