Facebook’s hoofd van Europa vertrekt naar baan in Londen Tech Stad

Joanna Shields, Facebook’s managing director voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika, heeft het schip sprong naar het nieuwe hoofd van de Tech Stad Investment Organisation geworden.

De regering kondigde op zondag dat Shields vervangt Eric van der Kleij aan het roer van het; Silicon Roundabout ‘quango, die bestaat naar Oost-Londen te duwen als; hub voor tech start-ups. Van der Kleij verliet de chief executive record in juni.

Shields is tevens benoemd als het Verenigd Koninkrijk ‘business ambassadeur voor de digitale industrie “.

Ik ben blij dat Joanna sluit zich aan bij de Tech Stad Investment Organisation ‘, zei premier David Cameron in een verklaring. “Joanna’s ervaring zal enorm waardevol bij de ondersteuning van Tech City als het gaat van kracht tot kracht, en als een bedrijf ambassadeur het bevorderen van de Groot-Brittannië over de hele wereld.

Shields heeft inderdaad veel ervaring, na eerder al AOL president die verantwoordelijk is voor de sociale en communicatie, chief executive Bebo’s, en EMEA managing director van Google.

In de verklaring, Shields zei dat de “zaden zijn gezaaid” voor een “dynamische en succesvolle cluster ‘in East London.

Ik kijk uit naar het leiden van de Tech Stad Investment Organisation in de volgende fase van zijn ontwikkeling, “zei ze.” Met nu het recht boost, is er geen reden waarom we niet kunnen maken van Londen de nummer een locatie voor tech in de wereld .

Bijna £ 4m in publiek geld heeft tot nu toe in de Tech Stad project gezet, hoewel de; totale kon bereiken bijna £ 400m, volgens de plannen in 2010 aangekondigd door Cameron. Sommige £ 200m van die zullen worden in het eigen vermogen financiering voor bedrijven met een hoog groeipotentieel, zei hij op het moment.

Social Enterprise; LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform; CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20, Apple, Twitter’s reactie op de Apple Launch, Social Enterprise, Micro-beïnvloeders veranderen de manier waarop merken doen social marketing volgens nieuw rapport

Een aantal tech leiders hebben opgezet in de buurt van de Shoreditch hub tot nu toe, met, Amazon de laatste om dat te doen, met zijn Barbican gebaseerde digitale media development center. Huawei is ook gedacht te worden gezien het gebied voor het mobiele apparaat ontwerpbureau het van plan is om de Britse hoofdstad.

LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

Twitter’s reactie op de Apple Launch

Micro-beïnvloeders veranderen de manier waarop merken doen social marketing volgens nieuw rapport