En de winnaars van de 2016 CRM Watchlist zijn …

De winnaars van de CRM Watchlist 2016 zijn hier !! Na het lezen van duizenden pagina’s en scoren ze meedogenloos en brutaal, de Elites, winnaars met onderscheiding, regelmatige winnaars, eervolle vermeldingen en een paar organisaties die ik er heb uitgekozen om andere redenen, is besloten.

Tis het seizoen.

De applicaties die bedrijven lopen drastisch aan het veranderen, hoewel er ook veel van inertie in het systeem. We kijken naar enkele van de belangrijkste trends – zoals cloud adoptie, mobiliteit, consumerisation en business analytics – die de vormgeving van morgen enterprise software landschap.

Dit jaar, 131 bedrijven hun vragenlijsten voorgelegd. Ik moet toegeven, ik maakte dit jaar is het scoren van een paar grootheden moeilijker dan vorig jaar – waarschijnlijk de laatste scoren verandering voor een paar jaar. Dus bijvoorbeeld waren er verschillende bedrijven die vorig jaar zou hebben gewonnen met de score die zij ontvangen, die dit jaar eervolle vermelding viel. Er waren verschillende bedrijven (vier om precies te zijn), die zou Elite vorig jaar zijn geweest, die dit jaar won, maar niet als een Elite. We verwelkomden twee nieuwe Elite winnaars van dit jaar. Een bedrijf dat vorig jaar Elite was, kreeg dezelfde score, maar dit jaar ‘slechts’ gewonnen. Dus het was brutaal. Zo mooi als ik buiten de controlelijst, ik ben een totale SOB als het gaat om het scoren van de controlelijst.

Weten waarom? Ik ga je vertellen – tenzij je niet wilt horen? Je doet. GEWELDIG! J

Laten we beginnen met dit. Ik ben me volledig bewust van de hoeveelheid tijd dat bedrijven in hun controlelijst inzendingen te zetten. Vorig jaar was ik opscheppen over hoe de voorafgaande record van 61 pagina’s had overtroffen met een 90-pagina inzending. Dit jaar had ik 3 inzendingen die overtrof dat met een record indiening van 108 pagina’s. Ik ben echt vereerd dat bedrijven het gevoel dat deze prijs waard is die inspanning. Ik wil niet humblebrag (ik doe eigenlijk), maar ik ben blij als de dood dat ze genoeg schelen. Het is ook de reden waarom ik nooit geld zal kosten aan te gaan als de anderen. De inspanning alleen is de “lading” voor de controlelijst.

Op dezelfde manier, hoewel, ik heb meer dan 2000 pagina’s te lezen en te scoren ze elk jaar en vervolgens analyseren bedrijven doen tientallen tot honderden uren extern onderzoek dan wat ik lees de inzendingen. Ik heb een analyse van mijn uren en de dollar waarde gezien mijn adviseurskosten en het zou ongeveer $ 400.000 aan gratis consulting zijn. Elk jaar. Dus ik ben werkzaam bij dit ook – omdat ik denk dat ik om waarde te bieden.

Maar het leveren van waarde is ook het maken van de prijs iets waard. Elk bedrijf wordt geëvalueerd op basis van de markten zijn ze in het algemene ondernemingsklimaat, de strategieën en denken van de klant gerichte delen van het bedrijfsleven en de technologische wereld tamelijk uniek lens. Elk jaar, want dat verandert, het gewicht van de vragen veranderingen – dat wil zeggen hoe belangrijk één vraag is ten opzichte van de anderen, gezien de markt (en) en klimaat en denken van dat jaar. In een heleboel manieren, ben ik de voorbereiding van het hele jaar door aan de Watchlist doen.

Enkele van de winnaars zijn mijn klanten, sommige zijn niet, een aantal van de eervolle vermeldingen zijn mijn klanten, sommige zijn niet, een aantal van degenen die niet gewonnen zijn mijn klanten, sommige zijn niet, een aantal van de bedrijven die niet in te voeren de Watchlist helemaal zijn mijn klanten, sommige niet.

Maar vergis je niet over. Wat ik doe is kijken naar de invloed van een bedrijf in de markten richt zij. Ik ben niet bezig met mijn analist ding – en beoordelen of, bijvoorbeeld, hebben ze het recht missie en visie, of dat hun boodschap is precies op punt. Wat ik het evalueren van hun marketing strategie en hoe goed ze uitgevoerd en wat voor impact het heeft gemaakt. Ik zou het volledig oneens met de boodschap, maar dat betekent niet dat je niet de Watchlist winnen. Het zou kunnen betekenen dat wanneer ik mijn analist, niet mijn rechter mond autorijden, zal ik in het openbaar niet mee eens, maar de controlelijst is ongeveer een ding en een ding alleen – gevolgen – en wat je doet om het te hebben.

Denk aan het op deze manier. Ik ben niet de rating van de kwaliteit van het product of het analyseren van de messaging. Ik ben op zoek naar de werkelijke invloed van een bedrijf op de markt, zowel in het jaar onmiddellijk verleden (bv 2015 voor de 2016 CRM Watchlist) en wat ik kan vaststellen op basis van wat ik verteld in de indiening en wat ik vind elders voor de komende twee tot drie jaar. Dat betekent dat ik ben op zoek naar dit met het oog op het bedrijf niet aan zijn aanbod. Het aanbod is slechts een deel van het.

Wat bedoel ik met gevolgen?

Nou, bijvoorbeeld als uw bedrijf is top of mind zonder te vragen voor een klant als ze het maken van een vendor selectie, dat betekent dat je een impact. Als uw concurrenten hun kompas ingesteld door u, dat is impact. Als u gezien door experts, pers, en praktijkmensen als een toonaangevende oplossing of provider in uw vakgebied, dat is impact. Als u het onderwerp van het merk buzz in de externe kanalen die impact. Als de vooruitzichten regelmatig aan je denken als op de korte lijst voor de leverancier selectie, dat is impact. Als je de go-to matter experts in uw domein te onderwerpen, dat is impact. En dat is slechts een deel van wat invloed op. Zoals u weet zijn er 12 vragen en tientallen sub-vragen binnen elke primaire vraag. De antwoorden in combinatie (plus een aantal andere “zij-zal-blijven-secret ‘dingen, in de volksmond door degenen zonder literaire vaardigheden, geheime saus) geeft mij een indicatie van hoeveel invloed je hebt gehad en wat ik denk dat je bent ga hebben. De huidige en de toekomst te zijn, uh, aanwezig, u gelijk mogelijke winnaar van de controlelijst worden beschouwd.

Big Data Analytics; MapR oprichter John Schroeder treden naar beneden, COO te vervangen; After Hours, Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Tech Industrie; British Airways passagiers geconfronteerd met chaos als gevolg van IT-uitval, Banking, Visa om te testen blockchain systeem voor internationale overschrijvingen geld

Impact heeft niet globaal naar de CRM Watchlist te winnen zijn. Het kan geografische bijvoorbeeld EMEA, Latijns-Amerika, of strikt Noord-Amerika. Het kan de overheersing van een categorie van software of diensten zijn als de categorie is meer dan een kleine niche. Zo domineert de sales force automation gebied, of customer analytics. bijvoorbeeld – het kan overheersing van een verticaal industrie gezondheidszorg, non-profit, de publieke sector. Maar een of andere wijze het effect heeft duidelijke te zijn, zowel in het voorgaande jaar en wat de volgende twee of drie jaar. dat er geen twijfel dat uw bedrijf is het maken van een grote indruk op een markt en daadwerkelijk te veranderen of de versterking van die markt door haar aanwezigheid.

Om een ​​impact te hebben, heeft het bedrijf vrijwel een complete bedrijf die dit al heeft gedaan lang genoeg een ritme dat leidt om de impact te hebben gevestigd. Het bedrijf moet goed worden afgerond – het heeft de financiële stabiliteit, solide management, uitstekende producten en diensten, cultuur en een sterke partner-ecosysteem te helpen ondersteunen haar inspanningen. Het moet een duidelijke visie en missie en ook duidelijke strategieën om externe krachten te krijgen – klanten, analisten, journalisten, prospects, etc. – betrokken.

Maar het betekent ook dat het bereik, de betrokkenheid met de markt en die in het, de vooruitzichten, de klanten, de analisten en de journalisten – degenen die de markt kunnen beïnvloeden – moet er, ook. Dat kost een volledige (en complex) set van tools en activiteiten die kan onder meer marketing, hulpverlening aan influencers (analisten, journalisten), de kennis van zaken via de inhoud geproduceerd en gedistribueerd voor consumptie, en de activiteiten die nodig zijn om top of mind te blijven als evenals capture share of wallet.

Dat is geen gemakkelijke taak. Wat is er voor nodig? Dat is het doel van de CRM Watchlist en is sinds hij negen jaar geleden werd opgericht als de Steppin ‘Out Awards voor een van de edities van CRM op de snelheid van het licht.

Wat zijn de segmenten die moeten worden beschouwd. Om dat te begrijpen, laten we eens kijken naar zowel het proces voor dit jaar CRM Watchlist en de criteria voor volgend jaar – de 2017 CRM Watchlist (zie de registratie aankondiging aan het eind van dit bericht – na de lijst met winnaars wordt aangekondigd).

Ik had 131 inzendingen uit 144 inschrijvingen dit jaar. Ik dacht dat met een inzending van vorig jaar van 90 pagina’s die ik had niemand ooit zou verslaan. Wist ik veel. Ik had 3 meer dan 100 pagina’s en drie meer dan 90 pagina’s. Ik weet niet de gemiddelde grootte, maar ik zou ergens ten noorden van 45 pagina’s raden. Dus lees ik meer dan 4000 pagina’s voor dit jaar controlelijst, ruwweg. I denk. Nogmaals, geen leven weer tijdens de vakantie en goed in dit jaar, want ik gaf de indieners een latere datum indiening en meer tijd. Arme wittle me. Dat is zo’n eerste wereld probleem. Maar het resultaat is, weet ik officieel meer dan Wikipedia weten over een verbazingwekkend aantal tech bedrijven – okay, figuurlijk, niet officieel. Zoals ik heb gedaan voor de laatste paar jaar, had ik de registranten vroeg me te laten weten als ze niet indienen, omdat het moment dat ze ingeschreven ze gingen op mijn radar, dus er was een aanzienlijke investering in de tijd, met de verwachting dat ze gingen naar het Watchlist te onderwerpen. Als ze besloten niet in te dienen, begreep ik, alles wat ik vroeg, is dat ze vertellen me op een specifieke datum. Als ze dat deden. Geen schade. Geen fout. Als ze me niet te vertellen en niet in te dienen hebben ze nu nog een schot op het. Als ze opnieuw te registreren en niet in te dienen, en er is geen terugtrekking, om welke reden in hun geval, krijgen ze een permaban. Zo, dat gezegd, voor diegenen die heeft ingediend, dank u voor het honoreren van mij. Voor degenen die mij niet in te dienen, maar zei, bedankt voor me te vertellen. Voor degenen die niet in te dienen en niet de moeite om me te laten weten, zelfs al had ik hen onderzoek gedaan, omdat zij zijn geregistreerd en expliciet zei niet te registreren als u niet indient, heb je nog een shot – als u zich registreert en don ‘t indienen, niet ooit de moeite opnieuw te registreren. Ik zal u te laten weten wie je bent kort na dit bericht is up. Kijk uit voor een e-mail

Mijn werkwijze is eenvoudig. Ik stak de oproep tot inschrijving. Ik laat de registratie open tot ongeveer een maand voor de indiening verschuldigd is. Dan is er een indieningsdatum vast dat geen enkel individu extensies toegestaan ​​heeft. Er is één inzending toegestaan, geen updates, dus het is verstandig zo dicht mogelijk bij de uiterste datum en tijdstip waarop de indienende bedrijf voelt zich comfortabel bij te leggen.

Zodra een bedrijf registreert, begin ik om ze op te sporen. De reden daarvoor is dat er een heleboel informatie die ik nodig om te verzamelen (het verschilt per bedrijf en hoeveel ik ken ze) voorafgaand aan de indiening die me zullen helpen bevestigen hun verklaringen en vullen hun inzending als de tijd komt. In de loop van het jaar, ik urenlang met bedrijfslogo elke registrant’s, het verzamelen van informatie. Maar om eerlijk te zijn, dat is niet zo moeilijk, want ik moet een aantal van hen toch te volgen (ze zijn mijn klanten, of een deel van mijn dekking als analist) en ik vind het leuk om naar nieuwe bedrijven weten op deze manier. Ik begon met behulp van een tool vorig jaar genaamd RivalIQ, die een uitgebreide digitale voetafdruk van elke bedrijven die hen volgt. Ze bieden gedetailleerde rapporten die mij enig inzicht in het gebruik van digitale communicatiemiddelen. Bijvoorbeeld, sociale aanwezigheid Oracle’s nog steeds groter dan elk ander bedrijf waar ik gevolgd al wordt het verschil een beetje het sluiten van dit jaar ten opzichte van vorig jaar.

Zodra ik de indiening krijg, ga ik op elk woord, en de sleutel tot dit, de inzending is 85 procent van het materiaal dat ik gebruiken om de score van het betreffende bedrijf te leiden. De overige 15 procent is de externe materiaal ik nodig heb. Dit is een metaforische nummer voor de ratio. Het zou kunnen zijn 80 procent tot 20 procent. Het punt is dat het middel beter had te overtuigen als je wilt winnen. Je zou verbaasd over het aantal mensen die een halve antwoorden te geven op een vraag zijn en ze zijn dinged voor. Ik ben niet gek als ik zeg in de vragenlijst die elke vraag moet volledig worden beantwoord. Theoretisch zou ik in staat zijn om alle informatie die ik nodig heb aangeboren op de vragenlijst hebben. Maar er zijn veel bedrijven die niet lijken te geloof me als ik dat zeg. Laten we zeggen dat ik meen het, en er is een bedrijf dat zou hebben gewonnen als ze de specifieke vragen binnen een van de belangrijkste vragen had beantwoord. Maar dat deden ze niet en dus deden ze niet.

Zoals ik hierboven al zei, is het scoren gebeurt met gewogen criteria. Elk jaar, afhankelijk van de markt, de scoring gewichten te veranderen. Bijvoorbeeld, in de jaren van financiële onzekerheid (denk aan 2008), de financiële stabiliteit van een bedrijf is hoger dan normaal gewogen, hoewel, natuurlijk, het is altijd belangrijk. Enkele jaren, ze zijn opvallend plat. Dit jaar waren er een paar meer benadrukt en minder benadrukte gebieden dan vorig jaar. Het was niet helemaal plat.

Zodra de scoring wordt gedaan, wordt het resultaat “automatische”, wat betekent dat ik heb een spreadsheet die de score en kleurcodes het nummer ziet. De resulterende kleurcode geeft me de vraag of het bedrijf een elite, een winnaar met onderscheiding, winnaar, een eervolle vermelding, of niet dit jaar, op basis van de regels. Winnaar met onderscheiding is een nieuwe categorie voor bedrijven die net (en dan bedoel ik net gemist) elite-status, maar omdat het zo moeilijk was om zelfs eervolle vermelding dit jaar, verdiende een “plus” status van een soort. Dit jaar, eervolle vermelding is zinvoller dan ooit ook. Het betekent dat het bedrijf dat het kreeg, maar niet winnen, deed score genoeg op sommige plaatsen te laten zien dat ze klaar voor breakout.

Vendors (in alfabetische volgorde)

Consulting groepen / system integrators (in alfabetische volgorde)

Naar aanleiding van de scores, is er de “en de winnaars van de 201X CRM Watchlist zijn …” aankondiging. Diezelfde bericht heeft de criteria voor dit en volgend jaar in, dus ik zou aandachtig door te lezen (dit record in andere woorden) als u interesse in de CRM Watchlist elk jaar. In de komende maanden zal ik schrijf de beoordelingen van elk winnaar (niet eervolle vermeldingen) – en voor mijn eigen en uw gemak ik hoop gooien ze in categorieën. Maar om iets dat ik lijken te hebben om elk jaar te herhalen nogmaals, er zijn geen categorische winnaars. De categorieën zijn gemakken die me in staat te stellen groep winnaars die soortgelijke dingen doen. Dat is alles. Dit jaar heb ik een bedrijf die in hun indiening beweerd hadden, waren zij de winnaars in de categorie customer engagement in hun inzending. Zij waren de winnaars geweest, maar ze hadden de categorie niet winnen, want er is geen winnaar per categorie !! Snap je? GEEN. Laten we zeggen dat ze verloren punten voor. Want het betekent dat ze niet kan volgen vermenigvuldigen herhaalde instructies – en het maken van een valse claim.

De beoordelingen worden geschreven met twee dingen in gedachten. Het beschrijven waarom dit fantastische bedrijf won – en wat ze beter kunnen doen. Ik zeg vaak dat dit is toch wel de enige onderscheiding die leveranciers bang te winnen zijn. Het is eigenlijk, “Hallo, je wint en hier is wat is er mis met u!”

Zoals altijd, waren er enkele verrassingen. Minder winnaars dan normaal. Een nieuwe Elite of twee. Een paar nieuwe winnende bedrijven – en een handvol bedrijven die ik dacht dat zou winnen dat niet deden. En een paar die in de afgelopen jaren had gewonnen, verloren en kwam terug. Je zult zien dat als je de lijst.

Een ander ding en kunnen we verder gaan.

Als u een bedrijf dat je vragenlijst ingediend en heeft niet winnen of liet een inkeping of wat dan ook, heb je het recht om te vragen Voor de tijd om uit te leggen waarom je niet zo goed als je dacht dat je zou hebben gedaan. We zullen erachter te komen een 30-minuten tijdslot dat vatbaar is voor ons beiden en we zullen die discussie hebben. omdat ik weet dat je hard gewerkt voor te leggen wat was waarschijnlijk een uitgebreid antwoord. Echter, de grote kanttekeningen over dit zijn dat het alleen zal gebeuren na alle beoordelingen worden gedaan en je krijgt alleen maar de antwoorden die ik je kan geven zonder bloot een aantal van de criteria die ik voor mezelf te houden. En volkomen openhartig te zijn, terwijl de tijd vatbaar zal zijn voor beide partijen, zal het meer op mijn discretie zijn. Sorry voor de regels, maar ik ben een persoon en ik wil zo veel als ik kan die hierom verzoeken tegemoet te komen. moet er dus aan grenzen zijn. Elk jaar ongeveer 10 bedrijven neemt me up op het – te geven of een paar te noemen. Ik wou dat er meer gedaan. Ik ben hen.

Zoals altijd, bepaalde dingen opviel als je keek naar de cumulatieve inzendingen. Ik bel ze “trends”, maar wat ze echt kan worden geclassificeerd als observaties op basis van de inhoud van de controlelijst. Ik zeg niet dat ze als gevolg van de markt. Ik zeg ze weerspiegelen gemeenschappelijke thema’s en elementen die merkbaar in de Watchlist inzendingen waren. Gelieve besteden veel aandacht hier omdat sommige van deze niet opmerkingen, maar veel voorkomende fouten op de markt in de inzendingen – wat betekent dat u leert wat u NIET moet doen volgend jaar – als je aandacht. Ik kan u vertellen dat een trend Ik heb gemerkt is dat mensen geen aandacht besteden aan wat ik zei en het resultaat was herhaling fouten die ze deuken kreeg – negatieve scores dit jaar.

Daar gaan we

Platform speelt stijging: Er waren een aanzienlijk aantal van de inzendingen in meerdere gebieden – klantenservice, CRM, customer engagement (bijzonder groot aantal) en anderen – die beweerden meer platform dan de oplossing of applicatie – en kon op zijn minst marginaal en meestal robuust rechtvaardigen de claim.

Real gebrek aan top of mind re: maatschappelijk betrokken ondernemen, opnieuw: Het verbaast me hoe wanneer een bedrijf spreekt tot de cultuur, maatschappelijk betrokken ondernemen in welke vorm dan ook niet eens wordt genoemd. Ook de bedrijven die vertellen me dat hun corporate geven bestaat uit hen zodat hun werknemers om tijd af te nemen zonder te betalen. Dat is niet eens zo goed als vakantie. Step up mensen. Degenen onder jullie die maken het tot een prominent onderdeel van je cultuur. Dank u voor uw geweldige inzet.

Sales acceleratie, optimalisatie, Enablement dramatisch: het aantal inzendingen die een soort van de verkoop adjunct dienst of applicatie aanwezig – iets dat gebonden is aan sales force automation – waren veel van dit jaar – en wat maakt dit gebied interessant (I like sales optimalisatie voor het) is dat ze niet competitief – heel anders. De beste manier om dit te bepalen is een dienst of applicatie die een marge van voordeel in het krijgen van een deal gesloten ondersteunt.

Customer engagement en vooral de klant reizen op een significante opleving: Weg omhoog dit jaar, in tegenstelling tot vorig jaar, toen het was iets omhoog. Customer journey gerelateerde toepassingen in het bijzonder waren een groot deel van de Watchlist inzendingen.

Veel van de overgang: markten, management: Net als vorig jaar, weer zijn er meer belangrijke wijzigingen in het management, verhuist naar nieuwe markten, en rebranding inspanningen dan ooit tevoren, waardoor een veel “invloed onzekerheid” in anders zeer goede bedrijven.

De uitkomsten gebaseerde messaging marginaal gestegen. Vorig jaar zei ik: “Er is veel te veel product-dominante messaging in dit stadium van het spel Klanten zijn op zoek naar de resultaten -.. Hoe wat u levert de resultaten die ze nodig hebben om hun doelen te bereiken” Ik zou graag denken dat ik iets te maken met de verandering, maar ik ben mezelf niet vleiend op dit gebied – de klanten iets te maken had met het – maar de resultaten op basis focus van de berichten was veel beter dan in het verleden.

De lange markt nachtmerrie gaat verder: horrible RightX3 overmatig gebruik – Ik ga gewoon om te herhalen wat ik zei dat dit jaar met een extra zin aan het eind. “Dit is gewoon me zeuren over cliché driven marketing Ik weet niet over u, maar ik ben ziek van RightX3 Het gaat ongeveer als volgt:..” We geven klanten de juiste blah naar de juiste ugh in de juiste bah. ‘ Dit lijkt te hebben vervangen de noodzaak om ervoor te zorgen dat de waarde van uw aanbod wordt uitgedrukt in woorden die beginnen met dezelfde letter als de meest onaangename messaging trend. Te veel inzendingen gehad rechts, rechts rechts. Veel te veel. ” Hier is de extra zin: Dit jaar, als je het in je inzending – ding !! Gelieve te heroverwegen dat. Zorgen voor de juiste boodschap naar de juiste klant zonder gebruik van het woord recht. OMG. Ik heb het nu !! Ahhhhh !!

Nu voor 2017, de criteria die zullen worden in werking. Dat zal (minus de veranderingen in de weging van de vragen) bijna precies dezelfde criteria als 2016.

Er zijn twee sets van criteria: One belichaamd in de vragenlijst met 12 vragen die beantwoord moeten worden, en de tweede met vele eigenschappen die ik ben op zoek naar die niet publiekelijk zichtbaar. Laten we beginnen met de 12 criteria (niet de vragen, per se, de criteria).

Hier zijn de 12 criteria (maar niet de volledige set van vragen die ik stelde over elk)

Deze worden alleen geparafraseerd, en geenszins een volledige beschrijving van de eisen van de inzending. Elk van deze wordt verschillend gewogen elk jaar op basis van real-life marktwerking. Er zijn ook meerdere componenten die zowel positief als negatief immateriële scores die een ernstige impact op het eindresultaat, die niet noodzakelijkerwijs een direct antwoord op een specifieke vraag kan hebben rijden. Noch zal u ooit weten meer dan één of twee van hen. En ze kunnen van jaar tot jaar. Ik heb je enkele tips om een ​​paar in dit bericht gegeven, dat wel.

Vergeet iets in gedachten als het gaat om dit alles: Gewoon omdat je niet hebt gewonnen betekent niet dat je bent een slecht gezelschap. Bijvoorbeeld, gaan door een grote overgang op een bepaalde manier kan een ernstig effect hebben op je score als gevolg van de onzekerheid van die overgang te hebben. Vergeet niet dat dit een impact award, en als ik zowel de impact die je had in het voorgaande jaar niet kan zien (bijvoorbeeld 2016 award 2015 effect, de 2017 award, is de impact die je had dit jaar) of gemakkelijk voorzien in de waarschijnlijke impact die je in de komende drie jaar zal hebben, je kansen om te winnen zijn verminderd. Overgangen maken dat vrij zicht mistiger. Er zijn een enorm aantal factoren in het spel in het winnen van de CRM Watchlist.

Een ander ding, alleen maar om volledig eerlijk en volkomen duidelijk zijn, dit is gericht op gevestigde bedrijven, zodat de grotere hebben een betere kans (hoewel geen garantie) van het winnen van de award. Zij hebben de middelen die een veel kleinere bedrijven niet hoeven te voeren op de dingen die ze moeten doen om een ​​effect op de markt hebben. Ze hebben een lange staande geschiedenis meestal, en ze hebben veel meer geld. Ze hebben een veel groter bereik en markt erkenning. Ze volwassen en kunnen niet alleen geld, maar ook de mankracht in de gespecialiseerde activiteiten die vereist zijn om invloed markt investeren. In kleinere bedrijven, de middelen zijn vaak niet daar, maar dat lang niet ontkent kleinere bedrijven uit die van invloed zijn. Er zijn een paar kleinere bedrijven die dit jaar won, net als in elk jaar dat ik dit heb lopen – dit jaar en het gebeurde opnieuw.

Met ingang van vandaag, de 2017 CRM Watchlist is nu open voor registratie. Om te registreren, stuur me dan een verzoek om een ​​CRM Watchlist inschrijfformulier. De e-mail naar mij het verzoek te sturen is paul-greenberg3@the56group.com. Geen enkele andere e-mail of kanaal. Ik zal u het formulier, je dan stuur het terug naar me op hetzelfde adres nadat u het volledig in te vullen. Toen de vragenlijst voor 2017 klaar is, zal ik u sturen de Watchlist vragenlijst met instructies met inbegrip van de 2017 vervaldag.

Als u een klein bedrijf met geen inkomsten of gewoon een beta product zonder actieve klanten, echt, niet de moeite om te dienen. Je zal niet winnen. Dit is een Impact Award dat betekent dat je nodig hebt om de aanwezigheid in een markt. Verschillende bedrijven dit jaar ontbraken meerdere essentiële onderdelen die nodig zijn om een ​​impact te hebben – en natuurlijk – had weinig of niets om te laten zien. Dit jaar, een bedrijf verdiende de laagste score in de geschiedenis van de controlelijst.

Als u zich registreert, kunt u zich registreren met het idee dat je gaat om een ​​vragenlijst in te dienen. Niet registreren om gewoon op mijn radar en dan niet in te dienen. Ik ben een mens. Zo ben ik beperkt door de tijd in wat ik doe met mijn leven. Daarom wil ik niet om tijd te verspillen. Als je gewoon wilt op mijn radar te krijgen, zijn er andere manieren om dit te doen dan zich inschrijven voor de controlelijst.

Om dit te winnen, moet je een formidabele aanwezigheid in de markt. U bent een bedrijf dat een grote waarde heeft, niet alleen om de klanten te serveren, maar ook om de markt u woont. Je bent een bedrijf dat een blijvend effect op het werkelijke richting die uw markt neemt, en dus voor een heeft bedrijf overweegt de aankoop van producten of diensten, een meer dan haalbare kandidaat voor het zijn de eerste keuze in hun arsenaal (met alle waarschuwingen die gepaard gaan met die verklaring).

Oke voor de goede dingen, mijn disclaimer – dezelfde als altijd.

Echt tenslotte de winnaars

Lifetime achievement award

NONE DIT JAAR – Ik ga deze open te stellen voor publiek nominatie te beginnen met de 2017 Watchlist. Blijf hier tuned voor die ene.

1. Lithium

2. Microsoft

3. Salesforce.com – Hoogste score in 2016. Congrats, Salesforce

1. Blackbaud

2. SAP

1. Adobe

2. Bpmonline

3. Megafoon

4. Callidus Cloud

5. Coveo

6. Gigya

7. Hubspot

8. Infor

9. InsideView

10. Infusionsoft

12. NICE

13. Oracle

14. Pegasystems

15. Pitney Bowes

16. PROS

17. SAS

18. Sitecore

19. SugarCRM

20. Thunderhead

21. Verint

22. Vlocity

23. xactly

24. Zendesk

Let op: Dit jaar, ik ben niet alleen het toevoegen van links naar eervolle vermelding, maar er zal een post gewijd aan de eervolle vermelding winnaars ergens in de loop van het jaar. Dit was geen gemakkelijke titel te bereiken. Je moest goed zijn. Een aantal van de HMS zou zijn geweest onder de winnaars van vorig jaar scoresysteem.

1. Clarabridge

2. Clearslide

3. Freshdesk

4. Gainsight

5. Infer

6. MaritzCX

7. NexJ

8. NewVoiceMedia

9. Nimble

10. Totango

11. Velocify

1. Accenture

2. Ernst en Young Advisory

1. De Pedowitz Group

Er was niemand in de Consulting groepen / system integrators dit jaar

Dit zijn bedrijven die met een aantal tweaks zijn goed inzetten om volgend jaar te winnen, hoewel natuurlijk, alles hangt af van hen (en of ze in de controlelijst)

Dat is ongeveer het mensen. Gelieve feliciteer iedereen die de CRM Watchlist 2016 gewonnen !!!

CLAP CLAP CLAP CLAP !!

Vergeet niet, als je je wilt inschrijven voor CRM Watchlist 2017, heeft de registratie nu officieel begonnen met ingang van dit bericht. Stuur me een e-mail op paul-greenberg3@the56group.com het aanvragen van een inschrijfformulier en wij nemen het vanaf daar.

MapR oprichter John Schroeder treden naar beneden, COO te vervangen

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociale commentaar

British Airways passagiers geconfronteerd met chaos als gevolg van IT-uitval

Visa om te testen blockchain systeem voor internationale overschrijvingen geld