Elektronische inkt ‘zou papier te zetten in een veranderlijke scherm

Een onderneming die bekend staat als E Ink hoopt de eerste commerciële toepassing hebben – rewritable verkoop plakkaten – bij een warenhuis in de buurt van je ergens volgend jaar. E Ink, gevestigd in Cambridge, Mass., Werd vorig jaar opgericht om te profiteren van nieuwe concepten in elektronische displays bedacht op het MIT Media Lab.

Het basisidee is om kleine puntjes ingekapselde verdeeld over een laag van papier of kunststof. Afhankelijk van de elektrische lading, kunnen de punten worden geroteerd zwart of wit verschijnen – of misschien zelfs rood, groen of blauw. Al die punten kunnen afzonderlijk worden gecontroleerd om tekst of een afbeelding, net als pixels op een scherm of kleine dotten van inkt van een inkjetprinter vormen.

De schoonheid van de technologie is dat je een beeld dat eruit ziet als inkt op papier in plaats van een flikkerend beeldscherm kon krijgen, en je zou niet nodig voortdurende kracht om de weergave te behouden … net als boeken. Wat meer is, kan je snel veranderen het beeld op elke bladzijde door herprogrammering is … net als computerschermen. Het ene moment heb je ‘Moby Dick’, het volgende moment “Oorlog en Vrede.

Vragen, vragen, maar hoe maak je elektronische inkt te maken met een resolutie fijn genoeg om rivaal inkt op papier? Hoe doe je dat zo kneedbaar als pixels op een scherm te maken? En hoe vind je de gehele onderneming rendabel te maken? De laatste vraag in het bijzonder is van groot belang voor E Ink en zijn vele miljoenen dollars donateurs, waaronder Motorola en de Hearst Corp.

E Ink vice-president van business development, Russ Wilcox, zei dat het bedrijf is gericht op de uitrol van een lage resolutie product volgend jaar. “We hebben gewezen op de retail omgeving als een gebied dat een mooi groot display oplossing moet,” zei hij.

Warenhuis proeven; Op dit moment, zei hij, verkoop afdeling-store borden moeten worden afgedrukt weken van tevoren, en de tekenen zijn soms verouderd op het moment dat ze naar de winkels. In tegenstelling, zou borden met elektronische inkt landelijk worden bijgewerkt of areawide direct, met behulp pager technologie om beam de nieuwe prijzen recht op het papier.

Als u ons materiaal te vergelijken met een LED [light-emitting diode] of elektromechanische of gloeiend oplossing, we zijn lagere kosten, we zijn dunner en we hebben een mooiere uitstraling “, aldus Wilcox.” Het blijkt voor een aantal van deze andere displays, de hoeveelheid stroom die ze elke maand moeten veel zwaarder weegt dan de kosten van het scherm zelf.

Maar hoe maak je de displays te maken? Wilcox niet te krijgen in de details, maar zei: “We zijn in staat om veel van de bekende technologie en bekende techniek in onze processen gebruiken …. Er zijn acht verschillende manieren om de aansluitingen te doen.”

Printers; Ricoh verhoogt de investering in Brazilië, hardware, HP’s Q3 verslaat schattingen, maar de PC, printer ellende voort te zetten; 3D Printing, Bioprinting botten en spieren: De inkjet mobiele printers vormgeven van de toekomst van de transplantaties, hardware, Samsung lanceert SDK voor B2B-printer UX

In enkele van de mogelijke werkwijzen, kunnen de punten en de aansluitingen op platen worden opgerold, net als inkt op papier, zei.

Hij zei dat de elektronische inkt was “meer dan een laboratorium product, maar het is niet in de handel verkrijgbaar.” E Ink was in het proces van het opzetten van een pilot-productie faciliteit, zei hij.

Ricoh verhoogt investeringen in Brazilië

HP’s Q3 verslaat schattingen, maar de PC, printer ellende voort te zetten

Bioprinting botten en spieren: De inkjet printers cel vormgeven van de toekomst van transplantaties

? Samsung lanceert SDK voor B2B-printer UX