doAsia streeft naar nieuwe pieken met Tenzing

SINGAPORE – Dineren en recreatie gids doAsia is schaalvergroting nieuwe hoogten door het verstrekken van de inhoud ervan naar Tenzing Communications Inc, die tijdens de vlucht Web services biedt voor dragers zoals Cathay Pacific Airways, Singapore Airlines, Virgin Atlantic, Air Canada, Varig en Finnair.

Tenzing geeft passagiers in alle zitplaatsen klassen e-mail en e-business services. Gebruikers kunnen ook toegang tot continu bijgewerkte inhoud van vooraf geselecteerde aanbieders, waaronder Reuters, Yahoo !, The Wall Street Journal, FT.com, Grandprix Canada, IntoWines en tijd.

Met Tenzing’s een van een soort service aan boord, kunnen we nu doAsia’s 13 city-user-generated dineren en shopping guide voor opwaarts mobiele Aziaten en buitenlandse bezoekers op 30.000 voet, voordat ze het land “, zei doAsia oprichter en CEO Andrea Ponzi in een verklaring.

Singapore gevestigde doAsia, die wordt gesteund door de Ayala Groep van de Filippijnen, publiceert reviews van meer dan 7000 restaurants, bars en winkels, voornamelijk gebaseerd op de gebruiker meningen. Het omvat Bangkok, Beijing, Mumbai, Hong Kong, Jakarta, Kuala Lumpur, Manila, Melbourne, Seoul, Shanghai, Singapore, Sydney en Tokio, en zal binnenkort beschikbaar zijn in het Japans en Chinees zijn.

Op haar beurt, Tenzing van mening dat de deal met doAsia geeft reizigers entertainment opties die “ons aanbod van e-mail en elk uur updates van de inhoud op de wereldmarkt, technologie, business & sportnieuws een aanvulling, die passagiers nodig”, Tenzing directeur van inhoud bedrijf Alex McGowan zei in de vrijlating.

inkomsten reclame zal worden gedeeld door beide bedrijven.

TPG geldt om deel te nemen in Singapore mobiel spectrum veiling

VPN verbieden ter bescherming van het auteursrecht discriminerend zijn, zal ondergronds rijden gebruikers

Telco’s, TPG geldt om deel te nemen in Singapore mobiel spectrum veiling, veiligheid, VPN verbod ter bescherming van het auteursrecht discriminerend zijn, zullen de gebruikers ondergronds rijden; Innovatie; Self-rijden taxi’s naar gratis ritten aanbieden in Singapore; Banking; Singapore opent lab voor FinTech experimenten

Zelf rijden taxi’s naar gratis ritten in Singapore bieden

Singapore opent lab voor FinTech experimenten