Dell Venue Pro WP7 apparaat beschikbaar voor AT & T-klanten, tot 32 GB te

Mijn dagelijkse apparaat is de Dell Venue Pro Windows Phone 7-apparaat en als je een regelmatige lezer je weet dat ik denk dat het de beste Windows Phone 7-apparaat beschikbaar op dit moment. Dit apparaat is voor T-Mobile, maar ik lees net iets meer dan op Pocketnow.com dat je het kunt krijgen voor AT & T. De AT & T-model komt in 8GB, 16GB en 32GB modellen, terwijl de T-Mobile een beschikbaar in 8GB en 16GB versies.

Ik persoonlijk kocht de goedkoopste 8-GB model en maakte er een 32GB model met een eenvoudige microSD-kaart swap en hebben verschillende e-mails van mensen die vragen om specifieke die hetzelfde hebben gedaan voor minder dan het kopen van een hogere capaciteit model gekregen. Prijzen voor de AT & T-modellen, met een contract, is $ 99,99 voor 8 GB, $ 149,99 voor de 16GB en $ 199,99 voor de 32GB met een no-contract prijs van $ 449,99, $ 499,99 en $ 549,99, respectievelijk.

De Dell Venue Pro is een gladde stukje kwaliteit hardware met een uitstekende portrait QWERTY slider toetsenbord. Nodo is beschikbaar in de volgende smartphones en als de camera beter was zou het een echte killer Windows Phone 7 apparaat.

Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw bureaublad of lock-scherm

Windows 10, Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw desktop of lock screen, Enterprise Software, nieuwe business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen, Microsoft, Kan de toekomst van Android Windows, Windows 10, Windows 10 tip : netwerkproblemen oplossen met een one-click reset

nieuw business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen

Kon de toekomst van Android Windows?

Windows 10 tip: het oplossen van netwerkproblemen met een one-click reset