D-Link DNR-2060-08P JustConnect, First Take: eenvoudige, betaalbare netwerk video recorder

een analoge tape-gebaseerde video surveillance systeem te vervangen door een digitaal systeem is geen gemakkelijke taak – in het bijzonder voor niet-technische gebruikers, en vooral als het gaat om netwerken. IP-camera’s kunnen notoir frustrerend om nog te configureren voor ervaren gebruikers, die niet over de plug-and-play eenvoud van analoge systemen.

De DNR-2060-08P JustConnect van D-Link is bedoeld als een drop-in-alone vervanging van de bestaande analoge systemen, die weinig of geen kennis te configureren en te beheren. Het kan verbinding maken met maximaal acht compatibele D-Link IP-camera’s – een lijst vindt u hier (PDF). Third-party’s worden niet ondersteund.

Opslag wordt verzorgd door zes SATA I / II interne 3,5-inch harde schijf bays, plus een eSATA-interface voor externe opslag. Deze zijn onbewoond, maar het duurt schijven tot 4TB – de lijst compatibiliteit is hier (PDF).

Het apparaat heeft geen configuratie, waardoor inbedrijfstelling ongelooflijk simpel. Sluit de IP-camera’s (het ondersteunt PoE), sluit u de video-uitgang (VGA of HDMI), stroom aan het toestel en dat is het. De DNR-2060-08P JustConnect kan worden aangesloten op een netwerk als u de afstandsbediening-Java-based management interface te gebruiken, maar anders kan volledig worden bediend via het frontpaneel drukknoppen en VCR-stijl jog dial. Er is een fundamentele meegeleverde afstandsbediening, en het ondersteunt ook een USB-toetsenbord en muis. Het kan ook worden gevolgd via een JustConnect + smartphone-app voor iOS en Android-apparaten.

Sensoren kunnen via de acht digitale I / O-connectors aan de achterzijde worden bevestigd. De DNR-2060-08P ondersteunt video formaten tot 1080p, met behulp van de H.264 en MJPEG video codecs. Het moet blijken populair bij kleine en middelgrote bedrijven die nodig hebben om hun video surveillance systemen te upgraden, maar worden afgeschrikt door de gepercipieerde complexiteit en de kosten van IP surveillance oplossingen.

D-Link’s DNR-2060-08P JustConnect is nu beschikbaar en kost ongeveer £ 800 (ex. BTW).

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Telco’s; Koor kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen, Telco’s, Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G proeven; Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia

Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G trials

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’