Citrix werkt XenApp, XenDesktop virtualisatie producten

Citrix op maandag kondigde de release van XenApp en XenDesktop 7.7 en 7.8, evenals nieuwe service mogelijkheden voor de virtualisatie platformen.

De softwareleverancier zei de 7.7 release, die officieel in december werd uitgerold, richt zich op nieuwe cloud provisioning en samenwerking optimalisaties tussen Citrix en Microsoft.

De 7.8 release, die is ingesteld voor de algemene beschikbaarheid ergens deze wijk, is ontworpen om het beheer van de levering applicatie te verbeteren en te verhogen server schaalbaarheid.

Citrix zei ook dat het zal beginnen met het aanbieden van extra service mogelijkheden voor XenApp en XenDesktop. Er zal nu een “lange termijn” optie waarin ondernemingen een bepaalde release behouden gedurende langere tijd, met kleine updates zijn. Omgekeerd, de nieuwe optie ‘extended support “, vervolgt de release cycli snelle klanten gewend zijn vandaag.

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Koppelverkoop dit alles bij elkaar is Citrix ‘verwerven van SCOM management packs Comtrade’s. De deal, die ook bekend werd maandag, zullen gebruikers met een end-to-end monitoring en single-pane inzicht in de gehele Citrix desktop virtualisatie, netwerk en mobiliteit omgeving te bieden, aldus Citrix.

Eerder vanochtend Citrix bleek dat zij haar infrastructuur management producten twee cloud heeft verkocht aan Accelerite, dat eigendom is van Persistent Systems. De primaire producten omvatten CloudPlatform en CloudPortal Business Manager, die beide zijn gebaseerd op open source CloudStack.

De wolk verkoop vloeit voort uit de herstructurering van plan Citrix voor het eerst aangekondigd in november, met inbegrip van de spin-off zijn GoTo bedrijfsleven en gelieerde producten. Interim CEO Robert Calderoni zei op het moment dat Citrix bedrijven die niet direct gekoppeld zijn aan het bedrijf enterprise-eenheid, die XenApp, XenDesktop, XenMobile, ShareFile en NetScaler omvat zou lossen.

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Wolk, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie