Aziatische tech groei een muur raakt

Volgens de International Data Corp., de regio IT bedrijf – met uitzondering van Japan – is naar verwachting te raken (Amerikaans) 66800000000 $ einde van het jaar in vergelijking met $ 66260000000 vorig jaar slechts 1,3 procent groei.

Telco’s, TPG geldt om deel te nemen in Singapore mobiel spectrum veiling, veiligheid, VPN verbod ter bescherming van het auteursrecht discriminerend zijn, zullen de gebruikers ondergronds rijden; Innovatie; Self-rijden taxi’s naar gratis ritten aanbieden in Singapore; Banking; Singapore opent lab voor FinTech experimenten

Eerdere schattingen voor 2001 zijn niet voorzien, maar in juli, het onderzoek Huis zei dat de totale IT-uitgaven in de regio werd verwacht dat $ 106.000.000.000 bereiken in 2003.

Vorig jaar, Asia Pacific economieën bracht een geschatte $ 44700000000 op hardware, $ 7200000000 op software en $ 14300000000 over diensten, aldus IDC.

Ons recent onderzoek toont aan dat IT-budgetten zullen worden genomen volgend jaar op een hoger niveau dan ze waren dit jaar, maar dat de uitgaven tegen deze budgetten zullen worden uitgesteld tot bedrijven zijn in staat om te voelen dat de economie draaien rond, “Piyush Singh, IDC Asia Pacific directeur gezegd.

De hardware-sector zal met name worden gekwetst, met een steile glijbaan in de verkoop van pc’s, servers, randapparatuur en werkstations. Als alternatief, zal de verkoop van software sterk blijven aangezien deze sector nog steeds onder-doorgedrongen in verschillende landen.

Zuid-Korea, Australië, Hong Kong en Taiwan zijn de zwaarst getroffen op het gebied van IT-groei, IDC gezegd, maar het verwacht dat China een snelle groei zien in IT-inkomsten van $ 16000000000 vorig jaar tot ongeveer $ 20 miljard dollar in 2001.

Toch zal de dienstensector uitbundige blijven als bedrijven steeds meer externe middelen te gebruiken voor het beheren en exploiteren van hun IT-systemen. “Deze trend wordt bevorderd door de wens om zowel de kosten als de aanhoudende tekort aan IT-vaardigheden in de meeste landen te snijden”, aldus Singh.

En als gevolg van de terreuraanslagen, ramp recovery services, security oplossingen en de enterprise storage-markt zal toenemen in de komende jaar. “Data en applicatie hosting diensten kan ook een nieuw leven te krijgen”, voegde hij eraan toe.

IDC verwacht nu dat de economie van de regio te herstellen in de tweede helft van 2002, in tegenstelling tot het eerste kwartaal van volgend jaar.

Tegen 2003 zal de Asia Pacific IT-markt weer op de rails met een jaar-op-jaar groei van 22 procent, aldus IDC. Zij verwacht een 13,5 procent groei volgend jaar als de regionale technologiesector herstelt.

Bedrijven kunnen niet afschrikken projecten of upgrades voor altijd … (zo) verwachten we de uitgaven op te pikken door medio 2002, “zei Singh.

De in Singapore gevestigde executive beroep op bedrijven om de economische crisis te gebruiken als een kans om te plannen, te reorganiseren, richten op hun kernmarkten, en investeren in de rebound.

TPG geldt om deel te nemen in Singapore mobiel spectrum veiling

VPN verbieden ter bescherming van het auteursrecht discriminerend zijn, zal ondergronds rijden gebruikers

Zelf rijden taxi’s naar gratis ritten in Singapore bieden

Singapore opent lab voor FinTech experimenten