Asus Transformer Book Windows 8 hybride tablet / laptop opduikt voor pre-order voor $ 1480

We wachten al een lange tijd voor de Asus Transformer Book – mijn de website collega Adrian Kingsley-Hughes schreef erover in juni vorig jaar – maar het lijkt erop dat de Windows 8 convertible notebook is bijna hier. Het is eindelijk getoond voor pre-order bij MacMall voor een koele $ 1,479.99.

Tabletten; Amazon brengt Alexa stem assistent naar zijn tabletten met verbeterde Fire HD 8; tabletten; Xplore Xslate D10, First Take: Een stoere Android tablet voor veeleisende omgevingen, Laptops; ASUS ZenBook Flip UX360CA, First Take: Een lichtgewicht 13,3-inch 360- graad convertible, tabletten; Huawei MediaPad M3 octa-core tablet

Waarom zoveel? De Transformer Book biedt een aantal goede specs om mee te gaan met de mogelijkheid om te schakelen tussen de laptop en tablet-modi. Je krijgt een 13,3-inch touchscreen met 1,920×1,080 resolutie (1080p Full HD), samen met een Intel Core i7-3517U processor, 4 GB RAM, een 500GB harde schijf en een 128 GB solid state drive. Uiteraard krijgt u ook een volledige versie van Windows 8, alsmede een toetsenbord met achtergrondverlichting, dat los te laten schakelen tussen computergebruik modi.

Asus zal betogen dat het goedkoper is om de Transformer Book dan naar een aparte Windows 8 tablet en laptop te kopen te kopen, maar ik gok dat het gaat om hebben een mooi hard moeten werken om de kopers van die waarde propositie te overtuigen, gezien de sticker schok velen zullen dan voelen dat prijskaartje. Hoewel de specs zijn niet zo indrukwekkend, Microsoft’s eigen, Surface Pro tablet, met een optionele Type Cover biedt dezelfde flexibiliteit voor een paar honderd dollar minder en in een meer geschikte tablet form factor. Er is vermoedelijk een Core i5 smaak van de Transformer Book gevolg op een bepaald punt, zodat een paar dollars kan afscheren van de kosten.

Is de Asus Transformer Book van de Windows 8 draagbare je naar op zoek was? Of is de prijs te hoog in vergelijking met de alternatieven? Laat het ons weten in de sectie Talkback hieronder.

[Via Liliputing via Ultrabook Nieuws]

Amazon brengt Alexa stem assistent naar zijn tabletten met verbeterde Fire HD 8

Xplore Xslate D10, First Take: Een stoere Android tablet voor veeleisende omgevingen

ASUS ZenBook Flip UX360CA, First Take: Een lichtgewicht 13,3-inch 360-graden converteerbare

Huawei MediaPad M3 octa-core tablet