Amazon’s Q3: $ 17.09B in ontvangsten; aandelen klimmen in after-hours trading

Met een kwart dat een aantal belangrijke aanvullingen op haar populaire Kindle Fire tablet merk inbegrepen, Amazon in het derde kwartaal de winst na de bel op donderdag.

De wolk reus meldde een nettoverlies van $ 41.000.000, of negen cent per aandeel (statement). Nogmaals, Amazon schreef de slechte vertoning hier om haar activa met betrekking tot maaiende dagelijkse aanbiedingen merk LivingSocial.

De EPS verlies op een niet-GAAP-basis geëvenaard negen cent per aandeel op een omzet van $ 17090000000.

Wall Street verwachtte een verlies van negen cent per aandeel op een omzet van $ 16760000000.

Met dank aan het maken van die doelen, Amazon aandelen steeg met negen procent in eerste instantie in de after-hours trading.

CEO Jeff Bezos, die het op zich nam, introduceren de Kindle Fire HDX, voor een hands-on demo vorige maand aan de pers, gutste over het kwartaal in voorbereide opmerkingen

Het is een drukke paar maanden-we een nieuwe Paperwhite en de nieuwe Kindle Fire gelanceerd om positieve reviews en verrast mensen met de revolutionaire Mayday Mayday button-gemiddelde responstijden zijn slechts 11 seconden!

En dat is niet alles. In de laatste 90 dagen, onze AWS team terug om te werken aan een groot overheidscontract, brachten we 8 miljoen vierkante voet fulfillment center capaciteit online, ingezet 1382 Kiva robots in drie FC’s, op voorwaarde dat een nieuwe locatie voor kunstenaars om klanten te bereiken, ondertekend up miljoenen nieuwe Prime leden, kondigde Kindle Matchbook, Login & Pay, en negen nieuwe originele tv-piloten, aangesloten bij de Code.org coalitie, verwierf TenMarks-een bedrijf dat kinderen helpt met wiskunde, scoorde een overwinning voor klanten die willen Kindles gebruiken in het vliegtuig zelfs tijdens het opstijgen en de landing (ook, een grote hoed tip om Nick Bilton op die ene), begon aanwerven en opleiden van 70.000 nieuwe Amerikaanse FC medewerkers te helpen klanten te bedienen dit vakantieseizoen, en zag de Kindle Million Club groeien tot 14 KDP omvatten auteurs.

Amazon debuten vernieuwde Kindle Fire HDX range, Fire OS 3.0 (foto’s); Amazon bevestigt overname van Samsung’s Liquavista beeldscherm; Waarom Amazon’s tablet aandeel is klaar om pop, Amazon CTO Werner Vogels: ‘Infrastructuur is geen differentiator; Amazon slashes cloud-database prijzen ; Q & A: Amazon’s Appstore directeur over het gebruik van AWS voor het bouwen van mobiele apps

Met de drukste winkelstraat tijd van het jaar snel nadert, Wall Street verwacht een herstel van Amazon in het vierde kwartaal. Analisten willen dat de e-commerce titan aan de winst van circa 72 cent per aandeel te leveren op een omzet van $ 25890000000.

Amazon reageerde met een omzetverwachting aanbod van $ 23500000000 tot 26500000000 $.

Samen met het vakantieseizoen en al de waanzin dat met zich meebrengt, wordt Amazon zal naar verwachting ook te maken een aantal grote aankondigingen rondom zijn cloud services business in tweede jaarlijkse re van de vennootschap: Invent top in Las Vegas in november.

De Seattle-hoofdkantoor operatie heeft typisch niet breken veel van de verkoop cijfers van de afdeling, maar het kwam niet uit de weg opscheppen veel releases over haar gevarieerde portfolio van beide.

Amazon Web Services werd opgewaardeerd met meer dan een dozijn nieuwe features om de relationele en NoSQL-database diensten; De AWS klantenbestand omvat nu meer dan 2400 onderwijsinstellingen en 600 overheidsinstanties, met inbegrip van deze recente toevoeging:.. De Amerikaanse Federal Drug Administration; Geopend de Mexico Kindle Store met meer dan twee miljoen titels – honderdduizenden die voorbehouden zijn. Meer dan 70.000 zijn in het Spaans;. Gelanceerd Appstore Developer Select, een incentive programma voor ontwikkelaars die hun apps en games voor Amazon’s Appstore en de Android-gebaseerde Fire OS voor de Kindle Fire tablet-serie te optimaliseren; Gelanceerd Login en Betalen met Amazon, een nieuwe one-click betalingen zijn voorzien voor de externe retail sites en online handelaren die tête-à-tête gaat met PayPal, aangekondigd dat het zal worden het toevoegen van meer dan 70.000 full-time seizoensgebonden banen in de Amerikaanse vervulling centra dit vakantieseizoen – ruwweg een verdubbeling van het aantal uitzendkrachten Amazon in dienst was tijdens Q4 vorig jaar

Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie, Cloud;? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen

Naast de eerder genoemde Kindle Fire updates, hier is een kijkje op de hoogtepunten uit Q3 Amazon’s

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen

Meer over portfolio Amazon’s