Amazon’s Jeff Bezos plaagt ‘allemaal nieuw, top van de lijn Kindle’

Amazon is van plan om haar Kindle lijn in een aankondiging te stellen voor de volgende week te werken, volgens een tweet op maandag van Amazon oprichter Jeff Bezos.

Bezos geplaagd een “geheel nieuwe, top van de lijn Kindle ‘maar geen details over wat de nieuwe e-reader of tablet kan hebben niet te bieden.

De achtste generatie Kindle is ingesteld op de follow-up van de Kindle Voyage. Het is niet duidelijk of de nieuwe Kindle product volgende week zal het schip langs de aankondiging of dat we zullen moeten wachten.

We hebben een handreiking gedaan aan Amazon voor meer informatie.

Op maandag, begon Amazon ook zwaar verdisconteren van de huidige lijn van Kindles. De korting is alleen beschikbaar voor Amazon Prime-leden, die een Kindle voor $ 50, een Kindle Paperwhite voor $ 90, en de Kindle Voyage kan krijgen voor $ 150.

Amazon brengt Alexa stem assistent naar zijn tabletten met verbeterde Fire HD 8

Xplore Xslate D10, First Take: Een stoere Android tablet voor veeleisende omgevingen

ASUS ZenBook Flip UX360CA, First Take: Een lichtgewicht 13,3-inch 360-graden converteerbare

Tabletten; Amazon brengt Alexa stem assistent naar zijn tabletten met verbeterde Fire HD 8; tabletten; Xplore Xslate D10, First Take: Een stoere Android tablet voor veeleisende omgevingen, Laptops; ASUS ZenBook Flip UX360CA, First Take: Een lichtgewicht 13,3-inch 360- graad convertible, tabletten; Huawei MediaPad M3 octa-core tablet

Huawei MediaPad M3 octa-core tablet