Amazon Web Services lanceert NoSQL inspanning: Hier komt een aantal verstoringen

Amazon Web Services heeft gelanceerd DynamoDB, een NoSQL-database die de e-commerce gigant gebruikt om zijn big data crunch, in een beweging die waarschijnlijk voor bedrijven te verleiden om uit te proberen alternatieven voor relationele databases.

Volgens Werner Vogels, CTO van Amazon, heeft het bedrijf is het verfijnen van haar DynamoDB voor de laatste 15 jaar. Amazon gebruikt AWS’s NoSQL als een service inspanning tijdens de recente piek vakantieseizoen. Met andere woorden, de service strijd getest.

De DynamoDB is ontworpen voor een naadloze schaalbaarheid zonder databasebeheer, “zei Vogels in een interview.

De details van de Amazone DynamoDB dienst af te breken als deze

Hoe is dit storend? Amazon’s DynamoDB inspanning gaat om veel bedrijven om big data te nemen voor een spin. Een belangrijke hindernis voor bedrijven die geïnteresseerd zijn in NoSQL-databases was de administratie en hardware-eisen. Met Amazon’s NoSQL dienst is het waarschijnlijker dat ondernemingen uit te proberen big data. Hierdoor kan relationele databases een hit.

Ook: Big Data en de verstoring curve

Oracle en anderen hebben de dreiging van NoSQL inspanningen gezien en hebben gewerkt om big data spelers. Vogels opgemerkt dat veel klanten hebben gevraagd voor een NoSQL service. Elsevier, Amazon en SmugMug zijn klanten van de DynamoDB.

Heel wat klanten hebben gevraagd om NoSQL omdat er geen admin eisen “, aldus Vogels. Er is belangstelling over de hele linie. We verwachten een aanzienlijke pick-up in de onderneming.”

Amazon beheert de NoSQL-database en schaalt het op en neer zonder downtime of prestatieverlies;. Admin verantwoordelijkheden worden behandeld door Amazon;. Hardware provisioning, replicatie, installatie, patching en schalen worden ook behandeld door Amazon;. De service partities automatisch en opnieuw partities gegevens op basis van applicaties;. Prijzen beginnen met een gratis tier met 100 MB opslagruimte, vijf schrijft en leest 10 per seconde (40 miljoen aanvragen per maand). Verdere prijzen zijn afhankelijk van het aantal aanvragen en het verstrekken en 10.000 leest per seconde loopt u $ 1 per uur. Andere prijzen afhankelijk van de hoeveelheid data worden gebruikt per maand. De service integreert Amazon Elastic MapReduce, die het mogelijk maakt voor de analyse van grote datasets op een Hadoop kader. De dienst wordt ook geïntegreerd met Amazon’s S3 storage service;. Amazon’s Cloud Drive, reclame-platform en de Kindle worden aangedreven door de NoSQL service.

Bottom line: Amazon’s DynamoDB is een big data enabler dat de ondernemingen een weg naar niet-traditionele databases te proberen geven.

Amazon brengt Alexa stem assistent naar zijn tabletten met verbeterde Fire HD 8

Amazon duikt dieper in de voedingsindustrie met gratis restaurant leveringen

Oracle rolt big data te spelen met agressieve prijs, Cloudera; Oracle’s big data apparaat:? Ready, Set, wachten, Oracle hop on big data bandwagon, om NoSQL-database te starten, kan Yahoo’s nieuwe CEO Thompson benutten big data, analyses, Mobile, big data, sociale domineren Gartner top tech trends voor 2012; Big data versus traditionele databases: Kun je reproduceren YouTube op Oracle Exadata?

Tabletten; Amazon brengt Alexa stem assistent naar zijn tabletten met verbeterde Fire HD 8; Amazon, Amazon duikt dieper in de voedingsindustrie met gratis restaurant leveringen; smartphones; Motorola kondigt $ 149 Moto G4 Play in de VS, nemen nu voorbestellingen; E-commerce; Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce battle

Motorola kondigt $ 149 Moto G4 Play in de VS, nemen nu voorbestellingen

Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce battle