Alibaba wil $ 2.3B van de aandeelhouders voor Yahoo deal

Alibaba Group is in gesprek met de bestaande aandeelhouders, waaronder Singapore Temasek Holdings, te verhogen ongeveer US $ 2300000000 te helpen financieren de rug van 20 procent aandelen te kopen van Yahoo.

Volgens een rapport van Reuters op maandag, is de Chinese e-commerce service provider op zoek naar het bedrag dat door de uitgifte van aandelen voor deze aandeelhouders te genereren, een anonieme bron onthulde. Een tweede bron bevestigde deze besprekingen worden gevoerd, maar zei Temasek moest nog een definitief besluit over de investering te maken.

Temasek Holdings had al in gesprek met het Chinese bedrijf om de verhuizing naar vorig jaar 40 procent van de aandelen Yahoo bezit in in oktober terug te vorderen financieren geweest.

Wanneer gecontacteerd door het persagentschap, Alibaba was niet beschikbaar voor commentaar, terwijl een Temasek woordvoerder weigerde commentaar te geven.

Op maandag, Yahoo aangekondigd dat zij had ingestemd met 20 procent van de 40 procent van de aandelen terug te verkopen in Alibaba zijn Chinese partner voor US $ 7100000000, met bepalingen in plaats naar de andere 10 procent moet de e-commerce gigant besluiten over te gaan op een te verkopen eerste openbare aanbieding (IPO).

Video: 3 tips voor het huren van Millennials

Het grootste geheim in de sociale: Brand communities zijn overal

De smerigste kleine geheim over big data: Jobs

MKB; Video: 3 tips voor het huren Millennials, Enterprise Software; Het grootste geheim in de sociale: Brand communities zijn overal; Big Data Analytics; De smerigste kleine geheim over big data: Jobs, Robotics; Het bouwen van een slimmere robot met diepe leren en nieuwe algoritmen

Het bouwen van een slimmere robot met diepe leren en nieuwe algoritmen