Alexa gaat mobiel met de nieuwe Amazon Tap en Echo Dot voor intelligente huizen

Amazon Tap en Echo Dot

Alexa, aka de Amazone Echo, komt naar twee nieuwe leden van de productlijn. De Amazone Tap is een draagbare versie van de Echo te laten nemen van Alexa overal. De Echo Dot is een klein apparaat ontworpen om de bestaande Echo installaties te vergroten.

De Amazone Tap ziet eruit als een kortere Echo en heeft een batterij (negen uur muziek afspelen, en drie weken stand-by) waardoor het mobiele gaan. Het doet denken aan draagbare sprekers van andere leveranciers, maar met Echo mogelijkheden. De Tap heeft een microfoon knop die wordt ingedrukt om commando’s te spreken.

Zie gerelateerde: Hoe de Amazone Echo gebruiken en waarom je er een zou moeten krijgen | Amazon Echo: Het is de meest gebruikte gadget in mijn huis | Amazon Echo beoordeling: A perfect 10 | Deze website Review: Alexa krijgt slim over thermostaten met een nieuwe Nest-ready API

De Tap heeft Wi-Fi, en kan ook gebruikt worden als een Bluetooth-speaker. Het lijkt erop dat veel andere draagbare luidsprekers op de markt, maar met Echo smarts. Het beschikt over stereo speakers met Dolby.

Om de Echo functies van de kraan moet worden aangesloten op het web. Dit kan gedaan worden zonder beschikbare Wi-Fi met behulp van een smartphone hotspot, zodat interactie met de Tap vrijwel overal.

Amazon Tap is $ 129,99 en is te bestellen bij Amazon. Shipping zal naar verwachting later te beginnen in maart.

Deelnemen aan de Tap is de Echo Dot, een apparaat dat lijkt op een hockey puck. In tegenstelling tot de oorspronkelijke Echo en de nieuwe Tap, de Dot heeft slechts een kleine luidspreker om functies uit te voeren, zoals klinkende alarmen.

Amazon krijgt comfy in onze huizen; First Take: Amazon Echo Dot; First Take: Amazon Tap; Amazon voegt inheemse Nest en Honeywell thermostaat ondersteuning

De Dot is ontworpen om te installeren in woningen die een Amazon Echo hebben. Het is in wezen een uitbreiding van de Echo in de kamers buiten het bereik van de echo’s te zetten. Het kan de noodzaak om meerdere Echos hebben kamers slimme huishoudelijke apparaten controle te elimineren. Zet Dots in elke kamer, waar controle nodig is en sluit de Dots op het netwerk.

De Echo Dot heeft het verre veld audio technologie die wordt gebruikt in de Echo samen met een ring van licht op de bovenkant van het apparaat om aan te geven wat er gebeurt. De kleine luidspreker kan de Dot goed te werken als een wekker die werkt met uw stem.

Het bedrijf Alexa platform – samen met de integratie met derden en replenishment systemen zoals Dash – markeert een ambitieus smart home en internet van de dingen inspanning.

Het heeft een line-in connector zodat eventuele speakers erin kan worden aangesloten. Dit maakt het mogelijk met behulp van de Dot om spraakbesturing te audiosystemen toe te voegen.

iPhone; A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s Hardware; Terwijl de wereld kijkt iPhone 7, Apple stilletjes werkt iPad range, Smartphones, iPhone 7 AirPod hoofdtelefoon een derde van de betrokken consumenten, hardware, Apple lanceert iPhone 7: Een brug apparaat voor het 10-jarig jubileum iPhone in 2017?

De Echo Dot is nu beschikbaar op bestelling, maar alleen voor Amazon Prime-leden die al een echo of Fire TV bezitten. In feite is de enige manier om te bestellen is door de uitgifte van een “Alexa, bestellen Echo Dot” commando om een ​​echo of Fire TV. Het is $ 89,99 en begint de scheepvaart binnenkort.

Amazon heeft de Echo veranderd in een hoogwerker volgens eerder toevoegen van vaardigheden om Alexa. Het bevordert dat nu het vrijgeven van API’s waarmee Alexa-compatibele apparaten naar thermostaten, waaronder die van Honeywell en Nest beheersen.

A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s

Terwijl de wereld kijkt iPhone 7, Apple werkt stilletjes iPad range

iPhone 7 AirPod hoofdtelefoon een derde van de consumenten ‘betrokken’

Apple lanceert iPhone 7: Een brug apparaat voor het 10-jarig jubileum iPhone in 2017?

Lees dit