Vijf redenen waarom de Google Nexus 6P en 5X zijn goed voor het bedrijfsleven

Eerder vanochtend postte ik mijn recensies van de Google Nexus 6P en Nexus 5X. Beide apparaten zijn fantastisch Nexus-apparaten en de Marshmallow Android 6.0-besturingssysteem ze zijn ook zeer geschikt voor de enterprise-omgeving.

De Google Nexus 6P wordt gemaakt door Huawei en heeft het hoogste niveau van de specificaties in een Android-telefoon vandaag met een Snapdragon 810 V2.1 processor, 3GB RAM-geheugen, tot 128 GB intern geheugen, met grote capaciteit 3450 mAh batterij, 5,7 inch AMOLED 2360 x 1440 pixels resolutie Gorilla Glass 4 scherm, en nog veel meer. Qua specs is het moeilijk te verslaan en het heeft een prijs $ 200 tot $ 300 minder dan vergelijkbare smartphones.

De Nexus 5X is een stuk kleiner en makkelijker mee te nemen in uw zak. Het wordt aangedreven door een Snapdragon 808 processor, 2GB RAM, tot 32 GB aan opslagruimte, een 5,2 inch scherm met 1080p, en nog veel meer.

Hier zijn vijf redenen waarom deze twee nieuwe Nexus-telefoons zijn meer geschikt voor de onderneming dan de vorige Nexus-apparaten.

Gezien het feit dat Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen zijn af te stappen van de gesubsidieerde prijsmodel, het is ook belangrijk voor bedrijven om te kunnen betaalbare telefoons die de klus te klaren te vinden. Dit jaar is de Nexus 6P en 5X zijn betaalbaar, bespaart u honderden over de Apple en Samsung vlaggenschepen, zonder afbreuk te doen aan privacy, veiligheid, tijdige updates, en de kwaliteit van de hardware.

Als ik verder aan het testen van deze twee nieuwe Nexus-telefoons, laat het me weten als er iets specifieks je wilt dat ik aan het testen van dat ik niet gaan in mijn reviews. Als ik genoeg vragen van lezers, dan heb ik een Q & A artikel in de komende week of twee.

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

Mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade; mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test