Heeft Syrische Elektronische Leger hack Obama site?

De hacker groep Syrische Electronic leger heeft aangekondigd, via hun Twitter-account, dat ze de e-mail van barackobama.com hebben aangetast. Ze verschijnen alleen de rekening van een lid van de organisatie te hebben aangetast.

Het domein barackobama.com was de voorzitter van de verkiezing en herverkiezing campagnesite. Sindsdien is het omgebouwd tot een pleidooi organisatie, organiseren voor actie, op de agenda van de president te promoten.

De bij de tweet beeld is een scherm grijper van een Gmail-account ssnurpus@barackobama.com. Dit geeft aan wat eerder bekend was, dat het domein wordt beheerd door Google Apps. Een van de berichten verwijst specifiek naar een Suzanne Snurpus. Ms Snurpus lijkt te worden betrokken bij de organisatie voor actie en hosts gebeurtenissen in haar huis in North Augusta, SC.

Ze lijkt niet een groot probleem in de organisatie, noch lijkt het dat ze iets te maken met de overheid. Er is geen reden om te geloven dat iets anders dan deze e-mail account is gehackt.

Veiligheid; FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren, veiligheid, WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging vast te stellen; beveiliging; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer, veiligheid, Pentagon bekritiseerd voor cyber -emergency reactie van de overheid waakhond

UPDATE: De AP meldt dat de zee is ook verantwoordelijk voor het wijzigen van de links in tweets van @BarackObama. We onderzochten alleen de voeding en alle links verschijnen correct, dus misschien het probleem al is opgelost.

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

Pentagon bekritiseerd voor cyber-rampenbestrijding door de overheid waakhond