Destra, Yahoo deal uit te breiden

Het initiatief zal zien Destra dochteronderneming Ozhosting.com ondernemen de verkoop van domeinnamen uitsluitend over de Yahoo! Australië en Nieuw-Zeeland netwerken.

Destra heeft in de afgelopen zes maanden “die gericht zijn op het verstrekken van toonaangevende online diensten en producten aan particulieren en consumenten het MKB” in drie afzonderlijke initiatieven met Yahoo! Australië en Nieuw-Zeeland ingevoerd.

De eerste twee inclusief een exclusieve Webhosting alliantie kondigde afgelopen maart, waarbij Yahoo! Australië en Nieuw-Zeeland en Ozhosting.com een ​​gezamenlijk merk Web hosting product geïntroduceerd om de binnenlandse KMO markt.

De twee bedrijven ging ook een exclusieve sales alliantieovereenkomst mei vorig jaar, de invoering van een uitgebreide suite van producten en diensten worden aangeboden aan de KMO-markt, waaronder website building tools, e-commerce en marketing oplossingen.

Social Enterprise; LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform; CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20, Apple, Twitter’s reactie op de Apple Launch, Social Enterprise, Micro-beïnvloeders veranderen de manier waarop merken doen social marketing volgens nieuw rapport

chief executive officer Destra’s, Domenic Carosa zei: “Destra zal blijven verkennen met Yahoo! Australië en Nieuw-Zeeland op de andere aanvullende producten en diensten die kunnen worden ingevoerd.”

Cliff Rosenberg, managing director, Yahoo! Australia & NZ zei “Yahoo! is toegewijd om KMO’s met de best mogelijke producten en diensten. Daarom breiden we onze samenwerking met Destra tot het aanbieden van domeinnamen op te nemen.”

LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

Twitter’s reactie op de Apple Launch

Micro-beïnvloeders veranderen de manier waarop merken doen social marketing volgens nieuw rapport