Apple streeft naar Apple Watch aantrekkelijker maken

Apple onthulde Apple Watch Series 2 op woensdag, een vernieuwde inrichting compleet met hippe nieuwe functies voor gaming en fitness, zoals een Pokemon Go app en waterbestendigheid, allemaal met het doel te heroveren krimpende Apple’s aandeel van de nog ontluikende wearables markt.

“We denken dat Apple Watch is het ultieme apparaat voor een gezond leven, en we verwachten dat het populair bij iedereen,” zei CEO Tim Cook.

De Apple Watch Series 2, draait op watchOS 3, is waterdicht tot 50 meter, de industriestandaard voor een duik horloge. “Je kunt het of je het zwemmen of surfen of gewoon te doen dat af en toe een kanonskogel te dragen”, aldus Cook.

Om dit niveau van waterbestendigheid bereiken, Apple verzegeld alle ingangen op de SmartWatch behalve zijn luidspreker, waarbij het water aan het einde van de training van een gebruiker werpt. Om de duurzaamheid te garanderen, Apple getest door honderden uren van gesimuleerde zwemslagen. Het bedrijf voerde ook uitgebreide testen om ambachtelijke wat Cook zei is de meest nauwkeurige meting van het aantal verbrande calorieën tijdens het zwemmen.

De Series 2 komt ook met ingebouwde GPS. “Met Apple Watch kunt u letterlijk hit starten en de training te beginnen”, zegt Cook, het krijgen van accurate tempo en afstand metingen, evenals een routekaart.

In overeenstemming met de fitness-thema, Apple is samen te werken met Nike om een ​​speciale versie van de Series 2 heet Apple Watch Nike + te produceren, met een app op maat gemaakt voor de lopers. Ondertussen Niantic Labs CEO John Hanke omlijst de Pokemon app als fitness-gerelateerde ook.

Pokemon trainers hebben gezamenlijk meer dan 4,6 miljard kilometer tijdens het spelen van het spel liep, “zei hij, eraan toevoegend dat het” over het hebben van plezier buiten met je familie en vrienden “. Spelen met de SmartWatch, zei hij, kunt u” minder op richten ” je scherm en meer op de dingen om je heen. ”

Apple hoopt de SmartWatch reboot zal de aandacht van de consument, die tot nu toe hebben doorgegeven aan het draagbare apparaat te vangen. De originele Apple Watch vorig jaar ontving een gemengde reactie op de lancering, maar heeft een sterke user-tevredenheid ratings ontvangen, zoals Cook woensdag opgemerkt.

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop; Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen; AirPod hoofdtelefoon een derde van de consumenten “betrokken; iPhone 7 Plus: 10 redenen om de Samsung Galaxy Note 7 in plaats daarvan halen; Apple’s iPhone 7: Nieuwe camera, waterbestendig, stereo speakers; Wat is de beste smartphone voor het krijgen van een signaal? Clue: Het is niet Apple’s iPhone

De Apple Watch, zei hij, “is echt veranderd wat mensen verwachten van een horloge”. Hoewel de Apple Watch alleen geleverd voor acht maanden in 2015, werd het de nummer 2 horlogemerk in de wereld, Cook genoteerd.

Zelfs zo, hebben de omzet zakte. In het tweede kwartaal van dit jaar, IDC meldt dat Apple Watch zendingen getankt bijna 58 procent jaar-op-jaar, krimpende aandeel in de wereldwijde markt wearables Apple’s van 20 procent tot 7 procent. Intussen, zoals Apple beweert met de groeiende populariteit van de fundamentele draagbare apparaten – eenvoudig fitness bands zonder toepassingen van derden – het heeft ook te concurreren met een toenemend aantal andere geavanceerde smartwatches, uit andere technologiebedrijven en traditionele horloge bedrijven.

Cook stelde woensdag, “Apple Watch heeft een zeer hoge bar over wat een modern horloge kan worden ingesteld, maar we zijn net begonnen.”

De Serie 2 heeft een dual-core processor, waardoor het 50 procent sneller, en een nieuwe GPU met twee keer de grafische prestaties. Het beschikt ook over een nieuwe, tweede generatie scherm dat is meer dan twee keer helderder dan voorheen – de helderste scherm Apple heeft ooit op een product geleverd bij 1.000 nits. It “maakt het verschil wanneer je buiten in het felle zonlicht”, aldus Cook.

Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar, Apple, Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen; mobiliteit; In nieuwe beweging, zal Apple niet opening onthullen weekend iPhone 7 verkoop, innovatie, Apple’s mislukte fashion gok

Series 2 komt in een verscheidenheid van stijlen, met gevallen aluminium en roestvrij staal, maar ook een nieuw materiaal – keramiek. De witte Apple Watch in keramiek is vier keer harder dan roestvrij staal. Apple kondigde ook nieuwe Hermes modellen en nieuwe bands.

Het nieuwe horloge is geprijsd op $ 369. Intussen is de originele Apple Watch krijgt een upgrade: Het toevoegen van dezelfde dual-core processor gevonden in Series 2, zal het horloge worden herverpakt als Series 1 en verkocht vanaf $ 269.

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen

In de nieuwe beweging, zal Apple niet onthullen openingsweekend iPhone 7 sales

gefaald mode Apple’s gok

meer iphone nieuws