EMC te openen nieuwste R & D-centrum in Israël

Big data en grote opslagruimte nodig big-oplossingen – en EMC is van plan om beide te pakken met machine learning en data patroonherkenning experts uit Israël.

machine learning

Dat is een aspect van de blauwdruk voor de activiteiten in de nieuwe faciliteit die het bedrijf opgericht opent in Israël, de zogenaamde EMC Labs.

De faciliteit, die wordt geopend in de nabije toekomst volgens het bedrijf, is pas de tweede dergelijke EMC faciliteit in de wereld – met de andere gevestigd in China.

EMC heeft al twee R & D-centra in Israël – in de tech centrum van Herzliya, en de zuidelijke stad Beersheva, de thuisbasis van de Ben Gurion Universiteit waarmee de R & D-centrum werkt zeer nauw samen, zei Ophir Kra-Oz, senior director van Greenplum divisie EMC’s en general manager van het centrum EMC R & D in Beersheva.

Er is veel van de elasticiteit in de cloud, “zei hij, en soms te veel van het goede kan worden overweldigend om data managers. Vooral tegenwoordig, als gevirtualiseerde computers geeft data managers toegang tot de enorme middelen,” het is moeilijker om de grenzen te bepalen van datagebruik. Je hebt zoveel virtuele storage en computing-capaciteit, en zo veel vrijheid. Maar de opslag en beveiliging keuzes die je gisteren niet meer actueel, omdat de gegevens omstandigheden zijn veranderd, “de vraag of aan de zijkant van de gegevens die u nodig hebt om te kraken of op te slaan, of het voor u beschikbaar middelen, zei Kra-Oz.

Hoe kan data managers omgaan met deze veranderende parameters? Zo goed als ze kunnen, zeiden Kra-Oz, het nemen van beslissingen op basis van wat er beschikbaar is om ze op een bepaald moment.

Echter, in plaats van willekeurige plukken en kiezen, managers moeten in staat zijn om een ​​beleid te gebruiken, zei Kra-Oz. Een van de projecten die EMC Labs Israel zal uitvoeren zal zijn om te helpen dit beleid te ontwikkelen, met behulp van technieken zoals machine learning en data erkenning om de patronen van het gebruik van een systeem te begrijpen, en de automatische beleid suggesties en aanpassingen te maken.

De vaardigheden die nodig zijn voor projecten als deze zijn dingen die Israël doet het erg goed, “zei Kra-Oz.” EMC heeft al een staf in Israël, dat is expert in machine learning en data herkenning, en het bedrijf heeft een uitgebreide samenwerking met de Ben Gurion University’s computer engineering-afdeling.

Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie, Cloud;? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen

EMC Labs is meer dan een R & D-centrum, dat we op zoek zijn naar producten en diensten die verder gaan dan wat we nu kunnen doen, maar we geloven dat we innovatieve projecten kunnen doen voor big data en opslag vrij snel met de talenten en middelen die we kunnen vinden in Israël.

Hoewel misschien iets minder bekend om zijn Israël activiteiten dan de andere grote IT-bedrijven, EMC is geen onbekende in Israël, met ‘vele honderden’ van medewerkers hier, volgens Kra-Oz, en het bedrijf heeft een groot aantal Israëlische bedrijven overgenomen – de meest recente wezen flash-opslag technologiebedrijf XtremeIO, die EMC kocht eerder dit jaar voor $ 450m.

EMC kondigde haar plannen om EMC Labs Israël vast te stellen op een gala-evenement op woensdag, dat een Tech Festival gekenmerkt met start-ups en gevestigde bedrijven pronken met nieuwe en innovatieve technologieën, waaronder een rijsimulator ontwikkeld door GM (die zelf heeft een uitgebreide R & D-faciliteit in Israël). Samen met de demonstraties waren er TED-stijl lezingen over de sociale gevolgen van de technologie, met lezingen over onderwerpen als ‘het internet der dingen’ en ‘de sociale netwerken van planten’.

Het evenement werd bijgewoond door EMC leidinggevenden waaronder Howard Elias, CEO van EMC informatie-infrastructuur en cloud-diensten, die zei: “. EMC Labs in Israël zal de innovatie van EMC’s Israël Center of Excellence op een geheel nieuw niveau te brengen”

Volgens Dr. Orna Berry, GM van EMC Israël “de Israëlische high tech industrie, samen met de cultuur van ondernemerschap en de openheid voor innovatie, heeft bijgedragen – en zal blijven bijdragen -. Tot EMC’s geavanceerde technologie aanbod wereldwijd”

Kra-Oz kon niet eens meer. “EMC Israël is echt op de kaart, vooral omdat Dr Berry werd benoemd tot algemeen directeur van de lokale activiteiten. Veel van de top mensen in EMC hebben hier het afgelopen jaar geweest, een duidelijk teken van de impact die het bedrijf Israel operaties maken, en het feit dat ‘kleine Israël gekozen voor de locatie van de tweede EMC Labs – na die andere’ kleine ‘landen, China -. maakt deel uit van dat momentum ”

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen

EMC in Israël