Eerste Aussie overwinning voor blades Cisco’s

unified computing-concept van Cisco’s heeft zijn eerste publieke duimen ontvangen als Dimension Data heeft vandaag aangekondigd dat het een deal voor de uitrol unified computing-systeem van Cisco’s voor de Katholieke Education Network ondertekend.

De entry-level positie, was heel betaalbaar.

Dimension Data zal de installatie van een enkele Cisco chassis met; Cisco messen, NetApp uitbreiding planken en VMware’s vSphere 4 te zijn, de basis voor unified computing-systeem van Cisco (UCS). Hardware en, de diensten kost ongeveer $ 330.000.

De katholieke Education Network (Cenet) levert datacenter diensten op; nodig basis om 15 katholieke bisdommen. Het had 40 stand-alone, servers, waarvan 20 direct worden vernieuwd waren. Het netwerk keek, naar virtualisatie als het aan het doen was dat refresh en kwam over; Unified Computing Cisco’s.

Cenet’s Solutions architect Glen Gibson vertelde de website.com.au dat Cenet besefte, dat de UCS zou gaan kosten hetzelfde als de andere blade, systemen, maar had betere integratie met VMware, ingeschakeld makkelijk, provisioning en was van plan om kosten te besparen op de bekabeling . Gezien, de organisatie al een goede relatie met Dimension gehad; Gegevens en Cisco, noemde hij het een ‘beetje een no-brainer “.

Gibson zei dat er een misvatting over Cisco UCS, dat het alleen voor grote bedrijven. “De positie entry-level, was heel betaalbaar,” zei hij.

Het systeem ook toegestaan ​​het netwerk, om te groeien als het wilde, zei hij. Elk bisdom hadden hun eigen, IT-team wat betekent dat ze alleen gekocht diensten vanuit het netwerk; (dat eigendom is van een consortium van de 15 bisdommen) wanneer zij, het nodig hadden.

Vanwege de federale regering; Digital Education Revolution-initiatief, dat tot doel heeft jaarlijks negen tot 12 student aangekleed hebben, met een laptop, en het nieuwe plan te hebben, Telstra, sluit katholieke scholen via de kabel, het netwerk geloofde de vraag, want de diensten zouden stijgen.

? Networking, Cisco koopt container startup ContainerX; Innovatie; De tech erfenis van de Olympische Spelen van Rio, internet van de dingen; Cisco zal 5.500 banen te schrappen in de nieuwste herstructureringen; netwerken; Cisco om bijl aan 14.000 medewerkers: Rapport

Ik zou niet verbaasd zijn als we gingen naar drie, vier, vijf, chassis, “zei Gibson.

Het netwerk van plan om zijn infrastructuur-as-a-service model te gebruiken, om te voorzien van software-as-a-service lid bisdommen en scholen.

Het directe voordeel van de UCS oplossing voor onze bisdommen is, in staat stellen om hun IT-activiteiten efficiënter en uit te voeren, kosten-efficiënt, “zei CEO Cenet Bede Ritchie in een verklaring.” Het; zal hen helpen om sneller te implementeren snij- edge leren; omgevingen, school administratie systemen en toepassingen; helpen curriculum levering in een digitaal tijdperk. En terwijl Dimension; Data’s oplossing niet duurder dan andere, meer traditionele was, opties, Cisco UCS biedt ook lagere total cost of ownership; voordelen.

Cisco koopt container startup ContainerX

De tech erfenis van de Olympische Spelen in Rio

Cisco zal snijden 5.500 banen in de nieuwste herstructurering

? Cisco te bijl aan 14.000 medewerkers: Rapport