Een gesprek met VKernel Brian Semple

Brian Semple, VKernel ‘s Chief Marketing Officer, en ik had een dynamisch gesprek de andere dag met betrekking tot de onderwerpen van performance monitoring, capaciteitsplanning, rapportage en hoe instrumenten van die aard het mogelijk maken voor een organisatie om alleen de systemen en andere middelen in te zetten die nodig zijn om hun taken te ondersteunen en niet te verstrekken.

VKernel De aanpak is het maken nuttig, maar licht van gewicht, hulpmiddelen beschikbaar om te downloaden zonder kosten, zodat bedrijven kunnen ze uit te proberen. Het aanbod meer krachtige tools voor degenen die meer nodig hebben. Veel van deze instrumenten zijn beschikbaar voor een 30-dagen gratis trial, zodat bedrijven er zeker van zijn dat het gereedschap goed voor hen is. Ik heb opgemerkt dat VKernel doet zijn best om zijn hulpmiddelen passen comfortabel in VMware of Microsoft’s beheeromgeving en voegt belangrijke nieuwe functies.

Het bedrijf heeft een zeer sterke focus op het oplossen van performance management en capaciteitsplanning problemen voor haar klanten. Op dit punt, maar ze bieden alleen gereedschappen voor VMware en Microsoft gebaseerde virtuele omgevingen. Toen ik Brian gedrukt op de ondersteuning van andere hypervisors, wees hij erop dat deze twee producten bieden enorme kansen voor een bedrijf van de omvang van VKernel. Hij liet doorschemeren dat als de klanten van het bedrijf steun van andere virtuele machine software te eisen, VKernel zal productaanbod hebben. Tot die tijd, maar het bedrijf is strak gericht op VMware en Microsoft.

Als hun producten lijken te behoeften van uw bedrijf aan te pakken, zou ik stel voor het downloaden van de gratis tools of de 30-daagse studies met meer krachtige tools VKernel en probeer ze uit.

VMware’s volgende spel: het beheren van alle wolken voor bedrijven

IBM stappen tot cloud deals met VMware, SugarCRM

VMware koopt Arkin Net, voegt software-defined networking heft

Public cloud computing-leveranciers: Een blik op sterke en zwakke punten, big picture

Wolk, VMware’s volgende spel: het beheren van alle wolken voor bedrijven; Cloud, IBM stappen tot cloud deals met VMware, SugarCRM, Data Centers, VMware koopt Arkin Net, voegt software-defined networking heft; Cloud; Public cloud computing-leveranciers: Een blik op sterke punten, zwakheden, big picture