British Telecom en Netwerk Neutraliteit Fix Cisco’s

British Telecom en Cisco zijn rustig zetten hun eigen antwoord op netneutraliteit in de plaats: Het opzetten van een geheel afzonderlijke nationale netwerk, Content Sluit Dit zal worden gebruikt om de BBC aanstaande Internet video en video te leveren on Demand (VoD) bedienen Project Canvas aan gebruikers .

Telco’s; Koor kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen, Telco’s;? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en vrije stem, NBN, NBN zal Australië zetten in een ‘leidende positie’: Bill Morrow

Project Canvas zal een reeks van diensten die door het partnerschap van Arqiva, de BBC, BT, C4, Channel Five, ITV en TalkTalk naar een open internet aangesloten TV platform te bouwen video en radio diensten. Het zal bieden streaming TV en radio via een set-top box aangesloten op Britse gebruikers ‘breedbandverbinding. Het zal ook bieden DVR-stijl pauzeren, terugspoelen en opnemen opties. Zie het als een Britse combinatie van Hulu, en de Roku Internet video-speler en je zal niet ver weg zijn.

Voor het grootste deel, zal het Verenigd Koninkrijk video watchers ook het op dezelfde manier Amerikanen Hulu: via hun ISP. British Telecom en Cisco, hoewel, van plan om kant-stap op het internet maar met Content Connect. Dit zal Content Delivery System Cisco’s gebruiken om video, andere inhoud rechtstreeks doorgeven aan de computer, tv of mobiele apparaat en bypass zowel het openbare internet en ISP’s.

Natuurlijk, BT en Cisco, geen dwazen ze, zal blij zijn om ISPs bij hen in het creëren van hun alternatieve Internet Protocol TV (IPTV) netwerk. Geen van beide ondernemingen is het voorstellen van de Content Connect als een Internet alternatief. Ze willen niet te raken in Netwerk Neutraliteit gevechten. Natuurlijk, dat is precies wat ze doen dat wel. In plaats van te proberen te verdelen het netwerk neutrale draadloos internet en de meervoudige-prijs draadloos internet tiers dat Google en Verizon kreeg in zoveel Netwerk Neutraliteit warm water, BT en Cisco stellen voor dat de hoge-kwaliteit IPTV-only Content Connect isn ‘ t hetzelfde als een twee-tiered Internet. Succes daarmee.

Nog voordat Content Connect opdagen, andere Britse commerciële tv-aanbieders, zoals Sky en Virgin Media werden bezwaar aan Project Canvas. Ik vraag me ook af hoe ‘blij’ TalkTalk, die ook in de ISP bedrijf, gaat voelen ten opzichte van de BT en Cisco plan.

Als het gaat om netneutraliteit, mensen zijn gepassioneerd over. Sommige haat het. Sommigen vinden het geweldig. En, iedereen lijkt te willen debatteren over. Andy Oram, redacteur bij O’Reilly Media, zet het best, we vechten over, omdat “Achter de principes aan beide kanten liggen drie sets van de vrees dat lenen netneutraliteit zijn kracht -. Vrees voor concurrentie, censuur en creativiteit In andere woorden, wordt het debat tegelijkertijd woedt op drie verschillende niveaus die soms door elkaar gehaald. ”

Probeer als ze zouden kunnen, ik zie niet in Cisco en BT het vermijden van deze debatten. Het Netwerk Neutraliteit gevechten gaan nu opnieuw te ontsteken in het Verenigd Koninkrijk, net zoals ze al in de Verenigde Staten. Uiteindelijk, hoewel, we gaan moeten onze angsten op te lossen en te beslissen hoe je een wereld waar er steeds meer rijke inhoud en niet genoeg internet bandbreedte te leveren aan de gebruikers af te handelen. Ik zie het niet gebeuren op elk moment snel maar in de VS, het Verenigd Koninkrijk, of ergens anders voor die kwestie.

We zijn in voor interessante tijden. Lucky ons.

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice

NBN zal Australië in een ‘leidende positie’: Bill Morrow