BlackBerry Priv opvallende kenmerken: Hub, pop-up widgets en beveiliging app

Samen met een volledige bottom-up benadering van privacy en veiligheid, de BlackBerry Priv heeft een paar andere functies die niet zijn gevonden op concurrerende Android-apparaten.

Het nemen van foto’s of video’s zonder uw medeweten, het draaien van uw microfoon op, een sms versturen, toegang tot uw contacten, toegang tot uw locatie

BlackBerry gedeeld deze video op donderdag uit te leggen wat dat zijn voor de $ 699 handset met hardware-toetsenbord.

De BlackBerry Hub, een volledige integratie van alle communicatie in één app, zal zeer nuttig zijn: Het is een van mijn favoriete functies dat is overdracht van het bedrijf BB10 besturingssysteem.

Veiligheid, BlackBerry’s DTEK50 niet in slaagt om de veiligheid lat, veiligheid, Quadrooter ‘gebreken van invloed zijn meer dan 900 miljoen Android-telefoons, mobiliteit; BlackBerry maakt zijn Hub software beschikbaar op Android-apparaten, veiligheid, BlackBerry’s’ verbeterd ‘crypto brengt dezelfde veiligheid, minder vertrouwen

Terwijl Android en iOS zijn meestal de eerste type apparaten die u zou kunnen overwegen, BlackBerry blijft een aantal stevige hardware te bouwen, terwijl het updaten van hun OS aan een dwingende platform te bieden.

Met het, kunt u inkomende e-mail, berichten, gesprekken, agenda-items en social media-accounts in één centraliseren plaats te beheren.

BlackBerry is ook zetten een draai aan traditionele Android widgets, waardoor ze pop-up op commando met swipe. In plaats van rommel up startschermen met diverse widgets, het lijkt erop dat ze de mogelijkheid om te worden verborgen totdat je ze wilt zien.

Ten slotte is een andere beveiliging en privacy van gegevens functie genaamd DTEK.

DTEK is voorgeïnstalleerd op de BlackBerry Priv en houdt toezicht op het niveau van de beveiliging van uw apparaat, het verstrekken van een snelle oogopslag dashboard voor items zoals screen lock, bescherming factory reset en remote device management functies.

De software houdt ook toezicht op apps op uw telefoon voor de volgende

Toegegeven, Android 6.0 brengt meer korrelige app-rechten, maar DTEK klinkt een beetje meer proactieve. En het zal u op de hoogte wanneer een app toegang tot gevoelige gegevens.

Van de geluiden ervan, lijkt DTEK om iets Android moet natively doen, maar niet helemaal, althans nog niet.

Als gevolg daarvan, tenzij BlackBerry brengt DTEK – en de BlackBerry Hub – naar de Google Play Store, de enige manier om ze te krijgen is om te investeren in een Priv.

Heeft een veiliger en zekerder Android-telefoon met geïntegreerde communicatie een beroep op u genoeg om een ​​Priv kopen?

BlackBerry DTEK50 niet in slaagt om de veiligheid lat hoger

‘Quadrooter’ gebreken van invloed zijn meer dan 900 miljoen Android-telefoons

BlackBerry maakt zijn Hub software beschikbaar op Android-apparaten

BlackBerry ‘verbeterd’ crypto brengt dezelfde veiligheid, minder vertrouwen