Apple’s aandelen surge maakt zijn geheimen een grote doelgroep

Een massale handel met voorkennis sonde gericht op netwerken van deskundigen illustreert hoe waardevol Apple’s geheimen — product roadmaps, nieuwe functies en prognoses — zijn geworden.

Op donderdag, de FBI arresteerde vier mensen in een insider trading sonde. Volgens de FBI, de Amerikaanse regering beweert dat James Fleishman, een executive bij Primary Global Research, gebruikte vier consultants in dienst van beursgenoteerde bedrijven om vertrouwelijke informatie te leveren. De bedrijven waren AMD, Flextronics, Dell en TSMC. (De FBI klacht) De Heilige Graal voor handelaars op zoek naar spel het systeem waren echter meer informatie over Apple’s plannen via Flextronics, een fabrikant contract apparatuur. Een werknemer van Flextronics, Walter Shimoon, had de goederen op Apple bedrijfsgeheimen door middel van een contract manufacturing relatie. Flextronics geleverd cameramodules naar Apple.

De AP zegt een regering klacht beschrijft hoe Primary Global Research klanten werden verteld over handelsgeheimen van Apple, waaronder verkoopprognoses, nieuwe iPhone-functies en een project bekend als K48, waarbij de iPad geworden.

Volgens de klacht gelezen door de website, Shimoon wist

Het is geen verrassing dat Apple geheimen zo hoog werden begeerd. Check out de tweejarige chart

Een FBI verklaring merkt op dat Shimoon, een medewerker van Flextronics, gemorst de informatie over de producten van Apple om Primary Global. Hier is wat de FBI te zeggen had

Als onderdeel van deze zakelijke relatie, Flextronics en bepaalde werknemers Flextronics werden voorzien van informatie en voorspellingen over Apple aankoop of verzenden van orders met betrekking tot bepaalde onderdelen Flextronics, evenals informatie met betrekking tot alternatieve leveranciers voor Apple-producten. De vertrouwelijkheid van dit soort informatie werd geregeerd door afgesloten tussen Flextronics en Apple non-disclosure overeenkomsten. Daarnaast heeft Apple vaak gedeelde informatie met Flextronics over de toekomst van Apple-producten in ontwikkeling. De vertrouwelijkheid van deze informatie werd bestuurd door een afzonderlijke non-disclosure agreement uitgevoerd tussen Flextronics en Apple. Bijvoorbeeld, in of omstreeks 2009, Apple op de hoogte Flextronics over een zeer geheimzinnig project wordt ontwikkeld die uiteindelijk resulteerde in de publieke product lancering van de “iPad” tablet computer.

Shimoon had een geheimhoudingsovereenkomst op zijn plaats, maar had een reeks van gesprekken met Primary Global Research tussen januari 2008 en juni 2008 waarin de aankomende iPhone en verkoopprognoses. De echte wrijven is dat Shimoon slechts werd betaald $ 22.000 in adviseurskosten.

Een nieuwe iPhone “is zal hebben twee camera’s.”; De eerste generatie iPad heeft geen camera, maar was in “een nieuwe categorie helemaal.”, Wist de codenaam voor de iPad als K48 en merkte op dat “bij Apple je kunt krijgen in brand gestoken voor het zeggen van K48. ” Natuurlijk is dat niet te stoppen Shimoon van keffen;. En de verkoop prognoses voor de iPhone en iPod.

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

ANZ Bank shuffle tech executive dek

Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen

Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20; CXO, ANZ Bank tech executive dek shuffle, Data Centers, Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen