AMD FX herleven branding voor acht-core Bulldozer processor

AMD is afstoffen van een oude kastanje als het lijkt om de relatie met PC-liefhebbers nieuw leven inblazen. Het bedrijf heeft aangekondigd dat het terug is het brengen van de FX moniker voor zijn nieuwste desktop prestaties platform.

De FX-label werd oorspronkelijk ontworpen voor AMD’s gaming platforms, en zijn wederopstanding komt op tijd voor zijn eerstvolgende Scorpius platform, dat bestaat uit een AMD Radeon HD 6000-serie grafische kaarten, de acht-core ontgrendeld Bulldozer (of “Zambezi”) processor, en 9 -series chipset moederborden. Helaas zal fanboys moeten iets langer wachten op Zambezi processors, die een kleine productie vertraging geleden en zijn nu ongeveer verschuldigd in het septembernummer tijdsbestek.

Dat acht-core Zambezi zullen sommige hippe verpakking te krijgen, echter, zoals AMD van plan om de processor vrij te geven in een blikken doos. Dat zal niet helpen concurreren met Intel, maar het is een ander teken dat AMD gaat alles op alles om zijn concurrent een run voor zijn geld in de liefhebber ruimte te geven.

Ben je enthousiast om te zien AMD herrijst de FX-merk? Of is het gewoon marketing hype? Laat het ons weten in het opmerkingenveld.

Intel lanceert 7de generatie processors 4K UHD duwen om de massa’s

Visie en neurale netwerken te rijden vraag naar krachtigere chips

Nvidia lanceert virtuele GPU monitoring, analytics

AMD slaat terug tegen Intel dominantie met Zen

Processors; Intel lanceert 7de generatie processors 4K UHD duwen om de massa’s, processors, Visie en neurale netwerken te rijden vraag naar krachtigere chips; Data Centers; Nvidia lanceert virtuele GPU bewaking, analyse, hardware, AMD slaat terug tegen Intel dominantie met Zen