4G voor iedereen? Nog niet, maar we zijn halverwege daar, zegt EE

Mobiele operator EE heeft het bereik van zijn 4G LTE data service in het Verenigd Koninkrijk uitgebreid, waardoor het totale aantal van de steden in staat om toegang te krijgen tot de dienst tot 50.

EE 4G-service is ingesteld om te gaan wonen in een week, maar de goedkoopste pakket kost £ 36 per maand en zal alleen krijg je 500 MB data usage.The bedrijf wil maken het grootste deel van zijn voorsprong op zijn rivalen.

Het bedrijf zei dat 13 nieuwe locaties – Bradford, Bingley, Doncaster, Dudley, Harpenden, Leicester, Lichfield, Loughborough, Luton, Reading, Shipley, St Albans en West Bromwich – was toegevoegd in de meest recente uitrol fase.

EE, lanceerde de dienst op 30 oktober 2012; met een dekking in 11 Britse steden en een belofte om 98 procent van de Britse bevolking te dekken tegen het einde van 2014.

Momenteel, met de toevoeging van de nieuwe steden, dekking bedraagt ​​ongeveer 50 procent van de bevolking met cijfer dat naar verwachting verder 70 procent tegen het einde van dit jaar.

In juni moet 4G-dienst van het netwerk beschikbaar in meer dan 80 steden te zijn, Olaf Swantee, chief executive van het bedrijf, zei in een verklaring op donderdag.

“Als 4G is ingeschakeld in elke stad en stad, EE ingenieurs hun focus op het vergroten van het netwerk dichtheid, zorgen voor de voortdurende vooruitgang van de dienstverlening aan snelheid te verhogen en verder te verbeteren indoor dekking. De snelheid en beschikbaarheid van 4G tegen EE neemt voortdurend toe, zodat gebruikers consistente, supersnelle toegang tot 4G tijdens het reizen, en tijdens hun woon-werkverkeer, “EE zei in een verklaring.

Netwerk dichtheid is het aantal geactiveerde mobiele zendmasten binnen een bepaald gebied.

Telco’s, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen, Telco’s, Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G proeven; Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia, Networking; Hoe NFL football online dit najaar

In de website testen, de EE 4G geleverde dienst snelheden variërend van ongeveer 6 Mbps tot 20Mbps.

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G trials

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

? Hoe NFL voetbal te kijken online dit najaar