Ontwikkelaar belangstelling voor iOS 9 is 10x dat van iOS 8: Udemy

Vooruitlopend op woensdag Apple event en de verwachte debuut van nieuwe iPhones, een grotere iPad Pro en eventueel een Apple TV, ontwikkelaars interesse in iOS 9 is op de stijging in een grote weg.

Volgens Udemy, die online programmering klassen biedt, meer dan 20.000 studenten in de iOS 9 gangen in de maand volgend op Apple’s iOS 9 beta. Dat is een vertienvoudiging van de 2000 studenten die ingeschreven zijn in iOS 8 Udemy cursussen in de maand na iOS 8 september vorig jaar werd uitgebracht.

De groei is nog niet alles, echter. Twee maanden na de iOS 9 beta aangekomen, Udemy zagen 40.000 studenten – een verdubbeling – het nemen van lessen om te leren hoe te programmeren voor mobiele apparaten van Apple. Twee maanden in iOS 8, het cijfer was slechts 5.000 studenten.

Apple blijft enorm overtuigend voor de gemeenschap van ontwikkelaars te zijn “, aldus Udemy CEO Dennis Yang in een per e-mail statement.” Udemy heeft tien keer hogere inschrijving in iOS 9 ontwikkeling cursussen Udemy’s gezien dan in iOS 8 gangen tijdens de eerste maand van hun respectieve releases.

Apple 15 maart

Vijf functies van de volgende iPhone nodig (maar waarschijnlijk niet zal krijgen), Apple iPhone 5SE loslaten, iPad Air 3; Nieuwe iPhone trade-in programma genaamd ‘Trade Up met termijnen; Urban Armor Gear Trooper voor iPhone 6s Plus: Laat de portemonnee achteren overleven druppels; Smartphone groei zakt naar het niveau van 2008; Waar komt Apple gaan na de iPhone;? Hoe te leven met een 16GB iPhone of iPad (en niet verliezen uw geest); Apple bezit tot “1 januari 1970 ‘iPhone bricking bug

De renteniveaus zijn een beetje verrassend aan de oppervlakte, gezien het feit dat Google Android is de dominante mobiele platform over de hele wereld.

Kijk een beetje dieper hoewel en er zijn verschillende redenen voor de groeiende belangstelling voor iOS 9.

Studie na studie, bijvoorbeeld, heeft aangetoond dat iOS ontwikkeling winstgevender dan het maken van apps voor Android kan zijn, maar het verschil in de tijd is gekrompen.

Terwijl de verkoopcijfers voor de Apple Watch zijn niet gedeeld door Apple, hebben diverse schattingen gesuggereerd dat in een kortere tijd, Apple heeft meer smartwatches dan Google’s partners Android Wear-apparaten zijn verkocht verkocht. Apple zal de lancering van inheemse Apple Watch App-ondersteuning voor ontwikkelaars met iOS 9, met meer mogelijkheden voor programmeurs.

Tot slot, het is over het algemeen nog steeds een “iOS eerste” wereld als het gaat om mobiele apps. De nieuwste en beste software voor telefoons en tablets heeft de neiging om te verschijnen voor het eerst op iPhones en iPads, pas later komt naar Android-apparaten, of helemaal niet. Anders gezegd: als je drie “hit” apps die voor het eerst op Android gelanceerd kan noemen, zou ik onder de indruk zijn.

Dit alles betekent dat enorme marktaandeel van Android niet genoeg heeft gedaan om de naald te verplaatsen als het gaat om mobiele app ontwikkeling.

Wolk, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Developer, Google koopt Apigee voor $ 625.000.000, hardware, Raspberry Pi vliegt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel; Veiligheid; Adobe reanimeert NPAPI Flash voor Linux na 4-jaar stasis

Apple’s iOS is nog steeds het vastleggen van de harten en geesten van de ontwikkelaars die op zoek zijn naar rendement op hun inspanningen te maximaliseren door zich te richten de Apple ecosysteem als een primaire strategie. Negen software herhalingen van iOS blijken nog steeds de oude stelregel: Hoe meer dingen veranderen, hoe meer ze hetzelfde blijven.

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Raspberry Pi raakt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel

Adobe reanimeert NPAPI Flash voor Linux na 4 jaar stasis