kliniek kanker waarschuwt 2,2 miljoen patiënten van inbreuk gegevens

Kankerbehandeling provider 21e eeuw Oncologie Holdings heeft gewaarschuwd 2,2 miljoen patiënten en medewerkers dat hun gevoelige gegevens kan zijn gestolen in een cyberaanval.

De kosten van ransomware aanvallen: 1000000000 $ dit jaar; Chrome etikettering HTTP-verbindingen als niet-beveiligde start; de Hyperledger Project groeit als gangbusters; Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen

De breuk werd onthuld op 4 maart, maar de in Florida gevestigde kanker kliniek keten werd op de hoogte van de cyberaanval en diefstal van informatie op 13 november 2015 door de FBI. De Amerikaanse politiebureau wist van de aanval, maar vroeg 21e eeuw Oncologie stil te houden tot een onderzoek naar het incident volledig was.

De cyberattackers bereikbaar een sleutel database begin oktober. Hoewel er geen details over de wijze waarop de cybercrimineel erin geslaagd om het netwerk van de onderneming in gevaar brengen, waren ze in staat om toegang te krijgen en te stelen van gegevens met inbegrip van patiënten ‘namen, sofinummers, artsen’ namen, diagnose en behandeling informatie, evenals verzekeringsgegevens.

Hoe kunt u uw Bitcoin mijnbouw winst te verhogen met 30 procent met minder inspanning; SMS Android malware wortels en kaapt uw ​​apparaat – tenzij je Russische bent; Bug premies:? Welke bedrijven bieden onderzoekers contanten; Shodan: Het internet van de dingen zoekmachine privacy boodschapper; Wat gebeurt er als je lek gestolen bankgegevens naar de Dark web?

Zoals opgemerkt door Threatpost, kan de inbreuk op van invloed zijn 2,2 miljoen patiënten en artsen.

Echter, de kliniek keten zegt dat er geen aanwijzingen zijn medische dossiers maakten deel uit van de trek.

In een verklaring, 21e eeuw Oncologie zei

Nu verzoek dat de rechtshandhaving voor vertraging is afgelopen, zijn we melden patiënten zo snel mogelijk. We blijven nauw samenwerken met de FBI op zijn onderzoek naar de inbraak in ons systeem.

Veiligheid; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer, veiligheid, Pentagon bekritiseerd voor cyber-rampenbestrijding door de overheid waakhond, veiligheid, Chrome etikettering HTTP-verbindingen beginnen als niet-veilige, veiligheid, de Hyperledger Project groeit als gangbusters

In aanvulling op de veiligheidsmaatregelen al op zijn plaats, hebben we ook extra stappen genomen om de interne veiligheid protocollen te verbeteren om te helpen een soortgelijk incident in de toekomst te voorkomen.

De medische groep is het aanbieden van de getroffenen een jaar gratis krediet monitoring.

inbreuk 21e eeuw Oncologie is het laatste incident, die wijst op een groeiende trend van kerndiensten wordt geslagen door cyberaanvallen. Medische informatie en gevoelige gegevens in verband met deze gegevens – zoals namen, adressen en sofi-nummers – zijn allemaal waardevolle elementen die uitgeschakeld kan worden verkocht in ondergrondse markten en gebruikt in identiteitsdiefstal.

Vorige maand werden twee Duitse ziekenhuizen gegijzeld door malware en cybercriminelen eiste een vergoeding in Bitcoin om belangrijke bestanden vrij te geven. Hoewel beide ziekenhuizen weigerden te buigen voor de eisen van de cyberattacker’s, in een apart incident, de Hollywood Presbyterian Medical Center, ook getroffen met ransomware, betaalde een $ 17.000 kosten om de normale werkzaamheden te hervatten.

Lees verder: Top picks

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

Pentagon bekritiseerd voor cyber-rampenbestrijding door de overheid waakhond

Chrome etikettering HTTP-verbindingen als niet-beveiligde start

De Hyperledger Project groeit als gangbusters