Kabel gebruikers petitie voor een snellere upload snelheid

SCV Maxonline, een breedband internet access provider, heeft een cap van 128 Kbps voor uploaden en 1,5 Mbps voor download snelheden.

Telco’s; Koor kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen, Telco’s, Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G proeven; Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia

Het verzoekschrift is op het World Wide Web kunnen downloaden sinds 25 januari van dit jaar. Vele handtekeningen herhaald.

Ik tekende drie handtekeningen, met behulp van verschillende namen, “gaf Lai Wai Kit, een 16-jarige student van de Chinese High School.

De petitie werd gestart door Lim Kok Wee, een IT-executive bij een lokale internetprovider.

Na veel onderzoek gedaan naar de kabelmodem providers in andere landen, hebben we geleerd dat stroomopwaarts worden afgedekt, maar tegen een redelijke bandbreedte van 300-384; Kbps, zoals de Road Runner kabel dienst in de VS “, aldus Lim.

Lim toegevoegd dat de download snelheden ook worden beïnvloed wanneer Maxonline gebruikers downloaden van elkaar. “De download snelheid is vergelijkbaar met een 56k modem, en we hebben het gevoel dat dit is oneerlijk en onbevredigend voor een breedband service. Als SCV is niet bereid om de upstream voor overzeese verkeer te verhogen, zouden we echt op prijs stellen als ze de upstream voor de lokale zou toenemen verkeer op zijn minst. ”

In reactie op de petitie, Conrad Chan, manager SCV voor Broadband Engineering Services, zei: “De dop op upstream en downstream snelheid is, die nodig is voor politie het gebruik van het netwerk voor een consistent niveau van dienstverlening aan alle abonnees Anders, een paar te noemen. ” zware ‘gebruikers kunnen veel meer bandbreedte verbruikt ten koste van anderen.

Naarmate het internet is een grote gedeelde netwerk en een complexe samenvoeging van netwerkhardware verbonden door vele gateways, is het onmogelijk voor kabelmodem exploitanten of andere ISP’s om een ​​enkele oorzaak van trage verbinding of internetverkeer bottleneck te identificeren op een bepaald punt van de tijd. Deze verhuizing naar cap is in overeenstemming met de residentiële kabelmodem diensten die worden aangeboden door vele, grote kabelmodem operators in de wereld, waaronder AT & T @ Home in de VS, en NTL in het Verenigd Koninkrijk, “Chan toegevoegd.

de website Asia geïnterviewd andere Maxonline abonnees en vond een splitsing in adviezen.

Ik heb niets te uploaden op alle dus het heeft geen invloed op mij, “zei Sharon Ng, een marketing executive.

Andy Tan, een HBO student, zei: “Mijn $ 76 per maand is niet gerechtvaardigd. Toen SCV was in zijn vroege dagen, peer-to-peer uitwisseling van bestanden kunnen 400Kbps geraakt en nu is het slechts 15 Kbps, en ik denk dat dit is volstrekt oneerlijk van SCV;. Je hoeft niet om ons 400 Kbps, maar in ieder geval verhoging van de snelheid hoger is dan 15 Kbps alsjeblieft.

Chan verdedigde het verschil in snelheid, te zeggen dat SCV niet de upstream en downstream snelheden tijdens de kabelmodem proef heeft beperkt, omdat “we wilden het vermogen van ons breedbandnetwerk volledig te testen voor high-speed data delivery”.

De snelheid dop werd opgelegd wanneer de dienst werd verkocht in december 1999.

We weten dat er een klein deel van de abonnees die hebben aangegeven dat ze graag meer snelheid “, aldus Chan.

SCV wacht momenteel op de ontwikkeling van de DOCSIS 1.1 technologie, die de exploitanten theflexibility bieden verschillende prijs niveaus voor verschillende snelheden mogelijk maakt.

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G trials

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’