Financiële squeeze ziet bedrijven zwetend hun activa langer

Recente bevindingen van Dimension Data gewezen op de gevolgen van de wereldwijde financiële crisis nog steeds hangen als meer dan de helft van alle apparaten die worden gebruikt door organisaties wereldwijd zijn nu veroudering of verouderde – het hoogste niveau in zes jaar is geweest.

De jaarlijkse Network Barometer Report 2014 (PDF) toonde aan dat 51 procent van alle apparaten zijn nu drie jaar of ouder in hun product levenscyclus, en 27 procent van alle apparaten zijn nu ‘later’ in hun levenscyclus van een product, het bereiken van een punt waar de verkoper begint ondersteuning verminderen.

Dimension Data nationale manager om te netwerken, Gregg Sultana, zei de gegevens blijkt dat bedrijven hun apparaten te houden rond voor een veel langer.

“In de afgelopen jaren hebben we het aandeel van de vergrijzing en verouderde apparaten gezien gestaag toenemen, en de conventionele veronderstelling was dat een technologie refresh cyclus op handen was. Echter, onze gegevens blijkt dat organisaties zweten hun netwerk activa langer dan verwacht ,” hij zei.

Sultana opgemerkt voorafgaand aan de wereldwijde financiële crisis organisaties nam een ​​”date aanpak” om hun apparaten te vernieuwen om de vijf tot zeven jaar, net als hoeveel organisaties bij het beheren van hun activa gebouw.

Sultana schreef de stijgende trend van de vergrijzing en verouderde apparaten in organisaties tot drie belangrijkste drijfveren. Deze omvatten verminderde capex budgetten dwingen organisaties om de focus op kostenbesparingen te houden, de groeiende opname van as-a-service verbruik modellen verminderen van de noodzaak voor organisaties om te investeren in hun eigen infrastructuur, en de komst van software-defined netwerken wordt veroorzaakt door organisaties ‘ wait and see ‘voor de implementatie van nieuwe technologie.

Hij voorspelde ook de ‘afwachtende houding van bedrijven zal toenemen in de komende 18 tot 36 maanden, met name als Dimension Data rapport toonde aan dat er een 30 procent groei in de draadloze activiteiten in de afgelopen 12 maanden.

Steeds meer organisaties proberen om te gaan met deze explosie in draadloos aangesloten apparaten. Traditioneel zouden ze budget en plan voor ongeveer een draadloos apparaat per persoon, en nu is het maximaal drie apparaten per persoon. Dus er is een enorme vraag op het netwerk rond draadloze infrastructuur.

iPhone; Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, hardware, Raspberry Pi vliegt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel, iPhone, A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s

Per regio, het rapport bleek het percentage van het ouder worden of verouderde apparatuur in Australië, het Midden-Oosten en Afrika was significant hoger – meer dan 50 procent -, terwijl de Amerika’s, Europa en Azië-Pacific dichter bij 40 procent waren.

“Dit viel samen met de economische vertraging in de eerste twee regio’s, in tegenstelling tot de langzame, maar stabiele economische groei in Amerika, Europa en Azië-Pacific,” aldus het rapport, waaruit blijkt dat de Australische veroudering en verouderde apparaten daalde met 4 procent van het voorgaande jaar tot 51 procent in 2014.

Dit jaar heeft de economische malaise in Azië-Pacific opgeblazen in de regio percentage van veroudering apparaten. Gestage groei voortgezet in Amerika, die een hoger percentage van veroudering inrichtingen dan in 2013 had, maar niet zo hoog als in andere gebieden.

Hoewel, ondanks de toename van de vergrijzing en verouderde apparaten, verslag van Dimension Data’s aangegeven dat oudere netwerken niet meer downtime of storingen veroorzaken, in plaats van falen ze minder vaak en minder tijd om te herstellen. In plaats daarvan, 84 procent van de incidenten zijn geen apparaat-gerelateerde, maar wordt veroorzaakt door menselijke fouten, milieu problemen, of telecom mislukking.

Ondanks dit, Sultana gewaarschuwd terwijl het goed is voor organisaties om hun activa te zweten, is het belangrijk dat ze dit doen door het maken van een weloverwogen keuze om de potentiële risico’s die zij geconfronteerd kunnen worden.

Hij adviseert bedrijven om na te gaan of er ondersteuning beschikbaar is om een ​​apparaat te repareren zal zijn als er iets misgaat, of het bedrijf bereid is om een ​​hogere premie voor de steun te betalen als het is vereist als de kosten van de ondersteuning gaat vaak als een apparaat wordt geleverd aan het einde van het leven, maar ook voor het bedrijfsleven om de capex levenscyclus te begrijpen, zodat ze de zichtbaarheid te plannen voor inrichting upgrades op voorhand kan hebben.

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Raspberry Pi raakt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel

A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s