Facebook breekt Android optreden van ‘Klasse’

Als mobiel is Facebook ‘s; gouden ticket naar succes op lange termijn, dan dan gegarandeerd, betrouwbare prestaties op het dominante mobiele platform van dit moment is van cruciaal belang.

Meer over Facebook’s infrastructuur

IDC;; Dat zou Google’s mobiele besturingssysteem Android, op basis van de laatste cijfers marktaandeel van comScore zijn Gartner, noem maar op.

‘S werelds grootste sociale netwerk had 1,12 miljard mobiele actieve gebruikers per maand tegen het einde van september, met ongeveer 1,35 miljard maandelijks actieve gebruikers in het algemeen. Facebook aangehaald het nu ziet meer dan een half miljard mensen te verbinden elke maand uit meer dan 10.000 verschillende Android-apparaat modellen.

Om momentum brandstof terwijl het houden van een handvat op de snel groeiende Android ecosysteem, heeft het sociale netwerk een nieuw concept voor het segmenteren van Android-apparaten te helpen, genaamd “Klasse ontwikkeld.

Het systeem is ontworpen om Facebook-ontwikkelaars en engineers in staat te stellen het segment van de breedte van Android-apparaten in een meer gestroomlijnde set van emmers, het aanpakken van segmenten van de Android bevolking at-large in plaats van elke individuele Android-toestel als ze worden vrijgelaten.

Facebook product managers Chris Marra en Daniel Weaver uitgelegd in een blog post op donderdag hoe de Menlo Park, Californië gevestigde bedrijf maakte de verschuiving op te stellen van de Klasse

Met zo veel verschillende soorten telefoons in de wereld, in staat om segment mensen en hun apparaten om gebruikspatronen en de prestaties te begrijpen is een belangrijke taak. Historisch gezien vertrouwden we op de bezuinigingen door Android OS-versie, op zoek naar hoe Gingerbread gedroeg zich anders dan Ice Cream Sandwich, hoe Ice Cream Sandwich gedroeg zich anders Jelly Bean, en ga zo maar door. Echter, de recente explosie van betaalbare Android-apparaten over de hele wereld de mediaan verschoven, en het grootste deel van de apparaten die we nu zien lopen Jelly Bean. Om segment gebaseerd op de werkelijke telefoon prestaties hebben we besloten om nauwer kijken naar de specificaties van de telefoon – RAM, CPU-cores, en kloksnelheid – om dingen te karakteriseren. Met behulp van deze drie specificaties, hebben we elke telefoon geclusterd in een groep op vergelijkbare wijze in staat apparaten te begrijpen prestaties gemakkelijker te maken.

Tot nu toe, Facebook vond dat Wi-Fi en 3G-netwerken in gebieden met een onderontwikkelde infrastructuur en / of drukker netwerken zijn meestal twee tot vier keer lager dan de gemiddelde in de ontwikkelde markten. Met schaduwen van een van Facebook’s, andere langlopende projecten (Internet.org), zal een deel van het doel van de Klasse te zorgen voor een meer gelijke kansen op consistente verbinding via EDGE-verbindingen naar 4G.

Facebook Gegevens twee jaar werk aan te zetten standaard HTTPS Facebook legt uit hoe ‘TAO serveert sociale workloads, gegevens verzoeken; Facebook devs uitleggen hoe het in kaart gebruiker verbindingen met andere’ entiteiten; Facebook vertaalt natuurlijke taal-interface onder Graph zoeken Facebook engineers onthullen hoe Parse past in Platform, B2B strategieën bij het vrijgeven van nieuwe Social Graph-database ijkpunt: LinkBench Facebook onthult de ingrediënten achter App Center aanbeveling motor; Inzicht Eenhoorn: Een diepe duik in Facebook’s Graph Zoek

Zo wordt de Klasse wordt bedacht in de besluitvorming met betrekking tot dilemma’s, variërend van animatie aan het verbeteren van de prestaties app. Van daaruit zullen de Klasse worden toegepast bij de implementatie van de nieuwe functies van het product.

Afbeelding via Facebook

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

Mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade; mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test