Ex-Apple engineer: ‘Bijna alles Apple doet die het internet betreft is een puinhoop “

Engineer Patrick B. Gibson zegt dat “bijna alles wat Apple doet die het internet betreft is een puinhoop.”

De werknemer ex-Apple, die hielp bouwen de oorspronkelijke iPad en werkt nu bij Tilde Inc., schreef een blog post op blogging platform Tumblr, het bespreken van het idee dat de iPad en iPhone-maker moet kopen social networking site Twitter.

Getiteld “Apple en Twitter”, Gibson begint met een toelichting op een proefschrift over “het grootste probleem Apple’s”, waarin staat dat Google verbetert op het gebied van design sneller dan Apple wordt steeds beter in het web services.

Die zichzelf een ‘lange tijd Mac-gebruiker en een diehard Apple fan “, de ingenieur zegt dat wanneer Apple iets te maken met het internet raakt, wordt het een” clusterf ** k, met iCloud, MobileMe, and.Mac alleen het bereiken van de toereikendheid op zijn best.

Naast synchronisatie kwesties, Gibson gaat verder met te zeggen dat Apple heeft een aantal andere internet-gerelateerde vraagstukken. In de blog post, deze omvatten

Dus, tot slot, de ex-Apple-werknemer zegt dat “om het even wat Apple doet wat inhoudt het internet is een puinhoop”, en de enige uitzondering op deze verklaring is “uitstekend” webbrowser teams de tech-reus.

Ter vergelijking, Gibson zegt dat Google, met name Android, gestaag verbeteren van de gehele hele platform, en het “werkt gewoon.” Android kan dezelfde glans en schittering als een aantal van Apple’s diensten niet – geacht “lelijk” van Gibson – maar de algemene verbetering van de functionaliteit betekent dat Android is het verkrijgen van “een serieuze voorsprong op iOS.

Dit is waar Twitter sluit zich aan bij de strijd.

Apple kan haar online winkel niet updaten zonder het nemen van het offline eerste;. Een populair Game Center spel was in staat het gehele netwerk omlaag te brengen;. Apple moet u opnieuw vriend iedereen op Game Center, Mijn vrienden, en gedeelde fotostreams. ; Notes vereist een e-mailaccount te synchroniseren;. De iTunes en de App Stores nog steeds aangedreven door WebObjects, een meestal dode kader bijna 20 jaar geleden geschreven,. iMessage voor Mac leeft in een alternatieve dimensie waarin tijd geen geordende reeks;. Ping .

De werknemer ex-Apple stelt dat Apple moet kopen social networking site Twitter, niet omdat het moet “sociale” hulp, maar als gevolg van het talent en de kennis zwembad de overname zou betekenen voor de tech reus.

Gibson beweert dat Apple’s problemen worden veroorzaakt door het onvermogen te werven en te houden getalenteerde web ingenieurs, aangezien het bedrijf prioriteit gadgets en consumentenproducten. De ingenieur blijft

Waar Apple tekortschiet, Twitter vliegt. Niet alleen Twitter gebruiken een aantal van de meest geavanceerde web-technologie, ze uitgevonden. Zij bezitten schaal. Ze weten hoe ze honderdduizenden tweets per minuut te sturen. Verder, Twitter sociaal netwerk met waarden die (vroeger) weerspiegelen Apple: focus en eenvoud.

Echter, Gibson gelooft dat als geen overeenkomst tussen Twitter en Apple snel wordt bereikt, zal het helemaal gebeuren – als de grotere sociale netwerk krijgt, “hoe waarschijnlijker een IPO,” – en Apple zal niet betalen opgeblazen tarieven voor het bedrijf.

Mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, hoe dan ook de prijzen te verhogen, iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 niet vloeibare schade, iPhone, iPhone 7 pricetags kan China de verkoop belemmeren; mobiliteit; Luister naar draadloze hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7 ? Het gaat kosten

Bovendien Twitter zelf is in gevaar van verlies van zijn belangrijkste technische talent als het wordt gericht als een mediabedrijf.

Gezien zichzelf potentieel afgemat, de ex-iPad-ontwikkelaar zegt dat de overname is het onwaarschijnlijk dat gebeuren, het sluiten

Apple is waarschijnlijk ook in ontkenning over de tekortkomingen van het is verouderd aanpak van het web te overwegen laten vallen van zo’n enorme hoeveelheid geld.

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

iPhone 7 pricetags kan China de verkoop belemmeren

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten