EU ruimtevaartorganisatie ogen robot 3D-printer om de maan te bouwen

verwachte hausse,, in de 3D-printing markt in de komende jaren gebouw bases op de maan kan spoedig een applicatie toe te voegen aan het worden.

De European Space Agency (ESA) heeft haar ideeën verfijnd voor het instellen van 3D printen of ‘additive manufacturing’ naar de maan, waar het voorziet robots uitgerust met 3D-printers zullen woningen te bouwen voor onderzoekers in de toekomst.

ESA en het architectenbureau Foster + Partners hebben een nieuwe, meer geëvolueerd mockup op de stilstaande beelden het paar publiceerde vorig jaar, toen de ruimtevaartorganisatie eerste het idee besproken gecreëerd.

Private bedrijf Planetary Resource probeert om $ 2.000.000 door middel van crowdfunding te verzamelen om te helpen bouwen aan een ruimtetelescoop, die voor het publiek toegankelijk zal zijn.

De ESA heeft nog steeds dezelfde fundamentele doel van het afdrukken van een lichtgewicht maar sterk weekdier-achtige pod op de maan, maar nu is het agentschap wil weten of het geconcentreerde zonlicht regolith smelten kunnen benutten – het materiaal een deken over het oppervlak van de maan – in plaats van het gebruik van een bindende vloeistof aan de pods te construeren.

ESA’s hypothetische maan pods zou worden gevestigd op de rand van de Shackleton krater op de maan zuidpool – dezelfde plaats NASA werd bekeek in 2006 voor haar eigen maan structuur, bestemd niet alleen voor onderzoekers, maar voor de toekomstige bewoners van de maan.

De bouw-instrumenten zouden worden geleverd aan de maan in een landing capsule die twee robot 3D-printers herbergt. Bij de landing, zou de capsule een opblaasbare koepel, die als steigers werpen.

De robot zelf zou een schep hebben op de voorkant, twee tanks met het drukmateriaal, en robotarm met een drukkop achter. De robot verzamelt regolith en stapels omhoog rond de steiger en houdt de lagen in plaats door het afdrukken van een holle cellulaire structuur die vergelijkbaar is met vogel het bot, met het idee is dat het zowel licht en sterk. Elke pod zou ongeveer drie maanden in beslag nemen aarde op te bouwen.

Hoe de European Space Agency beschermt chips van kosmische straling, Europa stelt doelen voor de ruimte als het Verenigd Koninkrijk hobbels geld voor ESA, NASA en de ESA-test interplanetair internet protocol met behulp van Lego-robot

Maar net als andere maan kolonisatie projecten, de ESA merkt op dat het blijft stevig op de tekentafel.

3D-printen handen op: Houtwerk

? CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie

Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent

3D Printing; 3D printing handen op:? Houtwerk; Banking; CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie, innovatie, Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

de ESA