Enterprise mobiel beheer vraagt ​​om heroverweging van het werk, spel en de productiviteit

Luister naar de podcast. Vind het op iTunes. Lees de volledige transcript of download een kopie. Sponsor: Dell Software.

Snelheid en behendigheid

T hij volgende BriefingsDirect innovator interview targets hoe de recente en snelle evolutie van mobiele en eisen van de klant het beheer van grote complexiteit en verwarring hebben veroorzaakt.

We zullen onderzoeken hoe onvolledig oplossingen en een gebrek aan een duidelijke pan-client strategie van de verhuizing naar bredere mobiele ondersteuning op de ondernemingen en de mid-market bedrijven hebben belemmerd. Deze staat van verwarde richting heeft het in een binden, terwijl frustrerend gebruikers die staan ​​te popelen om een ​​grotere productiviteit en flexibiliteit in hun werk gewoonten, en het apparaat keuze krijgen.

Om zijn inzichten over hoe je beter voor te bereiden voor een mobiele-enablement toekomst die snel een aanvulling op andere IT-vereisten zoals cloud, big data, en zelfs nog meer efficiënte data centers te delen, we vergezeld door Tom Kendra, Vice President en General Manager, Systems management bij Dell Software. De discussie wordt gemodereerd door mij, Dana Gardner, Principal Analyst bij Interarbor Solutions. [Disclosure: Dell is een sponsor van BriefingsDirect podcasts.]

Hier zijn een aantal fragmenten

Kendra: Er is een enorme hoeveelheid van het gesprek nu in deze mobiliteit gebied en het beweegt zeer, zeer snel. Dit is een ontwikkeling ruimte. Er zijn veel bewegende delen, en hopelijk, in de komende paar minuten, zullen we in staat zijn om te duiken in een aantal van deze.

Gardner: Mensen hebben te maken met een snel bewegende client-omgeving voor decennia. Dingen zijn altijd snel veranderd met de klant. We gingen via het web overgang en client-server. We hebben allerlei verschillende manieren om apps voor apparaten gezien. Wat is er anders over de mobiele en BYOD uitdagingen van vandaag?

Kendra: Onze sector wordt gekenmerkt door snelheid en behendigheid. de hoeveelheid en de aard van de gegevens die beschikbaar is, al de verschillende manieren en apparaten voor de toegang tot deze gegevens, evenals de veranderende voorkeuren en het beleid voor dicteren wie, wat,: Op dit moment is de grote drivers waardoor de versnelling kan worden in drie categorieën ingedeeld en hoe gegevens worden gedeeld.

BI en Big Data Analytics Force een Achterstallige Reckoning tussen IT en zakelijke belangen; BYOD Trend brengt nieuwe uitdagingen op veiligheidsgebied voor IT: waardoor een grotere toegang, terwijl de bescherming Networks; Dell updates virtualisatie suite, maakt VMware ondersteunen als een prioriteit; Wil je een-Data Driven Culture? Start het sorteren van de BI en Big Data Mythen Now; Gegeven de complexiteit krachten nodig heeft voor agnostisch tool chain aanpak voor informatiemanagement, zegt Dell Software executive; Dell Foglight voor virtualisatie-update breidt zichtbaarheid en management control in meer infrastructuur voor Dell’s Quest Software, BYOD Puts gebruikers eerste en daarmee de zegen

Kendra

Bijvoorbeeld, training video’s, tabellen en grafieken versus alleen tekst, en de mogelijkheid om deze activa te combineren en leveren ze op een manier die een front-line verkoper, een servicedesk medewerker of iemand anders in de corporate ecosysteem op verzoeken van klanten veel tevreden te laat efficiënter en sneller.

Het tweede gebied is het aantal apparaten die we nodig hebben om te ondersteunen. Je raakte op deze eerder. In de wereld van gisteren – en gisteren was een zeer korte tijd geleden – mobiliteit was de hele pc. Dan, het was rond een corporate uitgegeven apparaat, waarschijnlijk een zakelijke telefoon. Nu, alle van een plotselinge, zijn er vele, vele, vele meer apparaten die bedrijven en afgeven als apparaten mensen brengen in hun werkomgeving in een snel tempo.

We hebben van laptops verplaatst naar smartphones dat corporate uitgegeven om tabletten waren. Binnenkort zullen we meer en meer wearables in het milieu komen en machine-to-machine communicatie vaker worden. Al deze wezen creëren ongekende mogelijkheden, maar ook het probleem ingewikkelder.

Mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen; mobiliteit; Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten, Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

Het derde gebied dat is het besturen van verandering op een veel hogere snelheid is de steeds veranderende houding over werk en work-life balance. En, samen met dat … privacy. Werknemers willen gebruiken wat ze vertrouwd met het gebruik op het werk en ze willen ervoor zorgen dat hun informatie en privacy rechten worden begrepen en beschermd. Deze drie punten zijn echt het besturen van de acceleratie.

Gardner: En het antwoord op deze complexiteit tot dusver, Tom, heeft een aantal suite geweest, sommige Mobile Device Management (MDM) benaderingen, proberen om meerdere paden om deze apparaten te hebben en het ondersteunen van meerdere soorten infrastructuur daarachter. Waarom zijn deze nog niet een punt waar bedrijven zijn comfortabel bereikt? Waarom hebben we nog niet het probleem hoe om dit goed te doen opgelost?

Kendra: Wanneer u denkt over de verschillende eisen, realiseer je je er zijn vele manieren om de doelstellingen te bereiken. Je zou kunnen stellen dat, in bepaalde industrieën, zijn er wettelijke eisen die enigszins een oplossing te dicteren. Dus veel van de organisaties in deze sectoren naar beneden een pad. In industrieën waar je niet helemaal dezelfde regelgeving hebben, zou je meer flexibiliteit om nog een ander pad te kiezen.

Het bereik van beschikbare opties is breed, en veel organisaties hebben geëxperimenteerd met verschillende benaderingen. Nu, we hebben gekregen tot het punt waar we de unieke kans – vandaag en in de komende paar jaar – om na te denken over hoe we deze benaderingen samen te voegen tot een meer geïntegreerde, holistische mobiliteitsoplossing dat de beveiliging van de gegevens en mobiele werknemers verheft productiviteit.

Geen van hen zijn per definitie goed of slecht. Ze hebben allemaal een doel dienen. We moeten vragen: “Hoe kan ik het behoud van het unieke karakter van wat die verschillende benaderingen te bieden, terwijl de overeenkomsten bij elkaar te brengen?”

H oe kunt u profiteren van overeenkomsten, zoals de definitie van rollen of die rollen binnen de organisatie te nemen toegang hebben tot welke typen gegevens? De overeenkomsten kunnen contextuele in de zin dat ik ga dit soort toegang tot de gegevens te verstrekken als je in dit soort locaties op dit soort apparaten. Die dingen kunnen we waarschijnlijk samen te trekken en te beheren op een meer efficiënte manier.

Maar we willen nog steeds bedrijven de flexibiliteit om te bepalen wat het betekent om verschillende form factors te ondersteunen, wat betekent dat je nodig hebt om de kenmerken van een draagbaar apparaat ten opzichte van een smartphone of een iPad te begrijpen geven.

Ik moet ook de verschillende use cases die het meest voor in mijn organisatie te begrijpen. Als ik een fabrieksarbeider, bijvoorbeeld, kan het beter zijn om een ​​draagbare in de toekomst, in plaats van een tablet. Op medisch gebied echter tabletten waarschijnlijk voorkeur boven wearables vanwege de noodzaak te voeren, te wijzigen en te bekijken elektronische medische dossiers. Zo zijn er verschillende afwegingen, en we willen in staat zijn om alle ondersteunen van hen.

Gardner: Looking weer in het historisch perspectief, in het verleden toen het werd geconfronteerd met een complexiteit – te veel bewegende delen, te veel variabelen – ze kon lopen en zeggen: “Hier is de oplossing. Dit is de doos die we hebben er omheen gezet. Je hebt om het te gebruiken op deze manier. Dat kan ertoe leiden dat u wat frustratie, maar het zal het grotere probleem op te lossen. ‘En zij konden wegkomen met dat.

Vandaag de dag, dat is echt niet meer het geval. Er is schaduw IT. Er is consumerization van IT. Er zijn mensen met behulp van cloud-diensten op hun eigen beweging, zonder zelfs te gaan door middel van een van de lijnen van het bedrijfsleven. Het is recht naar beneden naar de individuele gebruiker. Hoe werkt het nu een manier vinden om enige controle, krijgen de benodigde eisen enterprise ontmoet, maar erkennen dat hun vermogen om voorwaarden te dicteren is minder dan vroeger?

Kendra: Je opvoeding van een zeer groot probleem. Bedrijven vandaag de dag zijn het krijgen van een grote druk van individuen te brengen in hun eigen technologie. Een van de case studies u en ik hebben na vele maanden is Green Clinic Health System, een arts-eigendom gemeenschap zorgorganisatie in Louisiana. Zoals u weet, Jason Thomas, de CIO en IT Director, is heel open over het bespreken van hun vooruitgang geboekt – en de vele uitdagingen – ondervonden op hun BYOD reis.

Als onderdeel van de Green Clinic’s doel om een ​​uitstekende patiëntenzorg te garanderen, de 50 artsen begonnen met het binnenhalen van verschillende technologieën, zoals tablets en smartphones, en toen vroeg IT om hen te steunen. Dit is een goed voorbeeld van wat er gebeurt als de belangrijkste stakeholders van de organisatie – Green Clinic artsen, in dit geval – te maken technologie selecties om een ​​betere service te leveren. Met Groene Clinic, betekende dit het geven van artsen en artsen altijd en overal toegang tot zeer gevoelige patiëntgegevens op een met internet verbonden apparaat, zonder afbreuk te doen aan de veiligheid of HIPAA compliance-eisen.

In andere soorten bedrijven, vergelijkbaar selectie processen aan de gang als line-of-business eigenaren zijn naar voren komen om te vragen dat verschillende medewerkers of organisatorische groepen toegang hebben tot informatie uit een veelheid van apparaten. Nu, het is om erachter te komen hoe de beveiliging op zijn plaats om er zeker van bedrijfsinformatie te zetten wordt beschermd, terwijl het toch de flexibiliteit voor gebruikers om hun werk te doen met behulp van de voorkeur apparaten.

Shadow IT vaak naar voren komt in scenario’s waar het brengt te veel beperkingen op het apparaat keuze, die line-of-business eigenaren en hun kiezers leidt tot oplossingen te zoeken. Zoals we allemaal weten, kan deze de deur naar allerlei beveiligingsrisico’s te openen. Wanneer we nadenken over de Green Clinic U kunt bijvoorbeeld zien dat Jason Thomas streeft zo flexibel mogelijk te zijn bij het ondersteunen van de voorkeur apparaten, terwijl het nemen van de nodige voorzorgsmaatregelen om de privacy van patiënten en HIPAA regelgeving te beschermen.

Gardner: Als we denken over hoe het moet zijn om dit anders aan te pakken – misschien omarmen en uitbreiding van wat er gaande is, terwijl ook bewust van die belangrijke compliance risico en governance issues – we zien een soortgelijke verschuiving van de IT-leveranciers.

Ik denk dat er zo’n grote kansen in de markt voor mobiele, voor de moderne datacenter, voor het beheer van de gegevens en de apps naar deze apparaten, die we zien vendor modellen verschuiven, en we zien overnames gebeurt. Wat is er anders dit keer vanuit de leverancier perspectief?

Kendra: De industrie heeft om van een positie van het verstrekken van een reeks van point-oplossingen voor het begeleiden en het leiden van een strategie voor al deze dingen samen te trekken. Nogmaals, het komt neer op het geven van bedrijven een plan voor de toekomst die gelijke tred houdt met hun nieuwe eisen, geschikt voor bestaande vaardigheden en groeit met hen als mobiliteit wordt meer ingebakken in hun manier van zakendoen. Dat is het spel – en dat is het moeilijkste deel.

De aard van de oplossingen Dell brengt op de markt te omarmen wat er vandaag de dag nodig is en tevens flexibel genoeg is om toekomstige toepassingen en veranderende toegang tot de gegevens wensen tegemoet te komen.

Efficiënter

Vergelijkbare shift

Het doel is om bestaande investeringen van klanten te benutten in hun huidige infrastructuur en manieren vinden om te bouwen en uit te breiden op degenen met fundamentele elementen die gemakkelijk kunnen schalen als behoeften dicteren. U kunt een scenario waarin een IT-winkel is niet van plan om de middelen hebben, vooral in het middensegment van de markt voorstellen, om meerdere manieren voor het beheer, de beveiliging, het verlenen van toegang, of al deze dingen te omarmen.

Gardner: Dat is waarom ik denk dat dit gemakkelijk gaat om een ​​drie tot vijf jaar aangelegenheid. Misschien zal het langer zijn, omdat we het niet alleen over plopping in een mobiel device management capaciteiten. We zijn echt over heroverweging van processen, business modellen, productiviteit, en hoe je het werken vaardigheden te verwerven. We zijn niet langer alleen doen tekstverwerking in plaats van schrijfmachines. We zijn niet alleen herbestrating koe paden. We zijn in kaart brengen van iets nieuws.

Er is dat de samenhang tussen de technologische mogelijkheden en het werk. Ik denk dat is iets dat niet is doordacht. Bedrijven werden misschien denken: “We zullen gewoon mobiele apparaten toe te voegen aan het rooster van de dingen die we ondersteunen.” Maar dat is waarschijnlijk niet genoeg. Hoe werkt de visie van dat aspect werk, wanneer u probeert om zowel een technologische verschuiving en een business transformatie te doen?

Kendra: U gebruikte de term “plop in een MDM-oplossing.” Het is belangrijk om te begrijpen dat de inspanningen en initiatieven die hebben plaatsgevonden al hebben echt waardevol. We hebben veel geleerd. Het probleem is, als je het over hebt, hoe deze strategie en waarom evolueren.

Even belangrijk is het hebben van een goed begrip van de business transformatie die plaatsvindt wanneer je al deze elementen samen, het is veel ingrijpender dan gewoon “plopping” in een punt oplossing voor een bepaald aspect.

In de wereld van gisteren, zou ik het recht of de mogelijkheid om volledige apparaten vegen hebben gehad. Laten we eens kijken naar de corporate-uitgegeven apparaat scenario. Het bedrijf is eigenaar van het toestel en bezit daarom de gegevens die woont of toegankelijk is op dat apparaat. Afvegen van het apparaat zou volledig binnen mijn domein of bevoegdheid zijn. Maar in een BYOD-omgeving, ik ga niet in staat zijn om een ​​apparaat af te vegen. Dus, ik moet heel anders dan ik deed voordat denken over dingen.

Zoals bedrijven ontwikkelen hun eigen mobiliteitsstrategieën, is het belangrijk om hun lessen te benutten, terwijl de resterende gericht op het verbeteren van de ervaringen van hun gebruikers en ze niet in te boeten. Dat is waarom sommige van het onderzoek dat wij hebben gedaan suggereert is er een zeer hoog tempo heroverweging in termen van mensen en hun huidige mobiliteitsoplossingen.

Ze hebben geprobeerd verschillende benaderingen en point solutions en sommige uitgewerkt, maar anderen hebben deze oplossingen ontbreekt, wat heeft geleid tot hiaten in de bruikbaarheid, de acceptatie door gebruikers, en beheersbaarheid gevonden. Ons doel is om aan te pakken en te sluiten die hiaten.

Gardner: Laten we naar wat er moet gebeuren. Het lijkt mij dat containervervoer op de voorgrond, een manier om de toegang tot de verschillende toepassingen, die toepassingen verwerven misschien on the fly is gekomen, in plaats van uitgerold voor de gehele bevolking van de beroepsbevolking in de tijd. Vertel ons een beetje meer over hoe u dit beter werken, op weg naar een meer ondersteund, behendig, business-vriendelijke en gebruiksvriendelijke productiviteit visie of toekomst van mobiliteit.

Kendra: Het geven gebruikers de mogelijkheid om applicaties te verwerven op de vlieg is enorm belangrijk als gebruikers, op basis van hun rollen, moeten toegang tot applicaties en data, en die ze nodig hebben om het te hebben geserveerd in een zeer eenvoudige, gebruiksvriendelijke manier.

De cruciale overwegingen zijn hier rolgebaseerde, mogelijk zelfs location-based. Moet ik echt wil dezelfde soort van toegang tot informatie mogelijk te maken als ik in een koffiehuis in China als ik doen als ik in mijn eigen kantoor? Heeft data noodzaak om resident op het apparaat zodra Ik ben niet beschikbaar? Dat zijn het soort overwegingen die we nodig hebben om na te denken over.

W at is nodig om een ​​naadloze offline ervaring te verzekeren is waar de kwestie van de containerisatie ontstaat. Er zijn mogelijkheden die gebruikers in staat te bekijken en toegang tot informatie op een veilige manier wanneer ze contact hebt met een internet-enabled apparaat.

Maar wat gebeurt er wanneer diezelfde gebruikers offline zijn? Secure-container gebaseerde werkruimten mij toe om documenten, gegevens of andere zakelijke informatie uit die online ervaring te nemen en hebben het toegankelijk of ik ben op een vliegtuig, in een tunnel of buiten een wi-fi omgeving.

De container biedt een beschutte plaats op te slaan, te bekijken, te beheren en te gebruiken die gegevens. Als ik nodig om het af te vegen later, kan ik gewoon veeg de informatie die is opgeslagen in de container, niet de gehele inrichting, die waarschijnlijk persoonlijke informatie en andere niet-verwante gegevens zal hebben. Met de veilige digitale werkruimte, is het gemakkelijk om te beperken hoe zakelijke informatie wordt gebruikt, en het beleid kan gemakkelijk worden ingesteld om te regeren die gegevens kunnen gaan buiten de houder of worden gebruikt door andere toepassingen.

De industrie is clearing bewegen in deze richting, en het is essentieel dat we het over zakelijke toepassingen.

Gardner: Als ik u goed hoor, Tom, het klinkt alsof we gaan in staat zijn de juiste container naar beneden te brengen, voor het juiste apparaat, op het juiste moment voor de juiste en / of de gegevens of programma-activiteit. Dat is ze meer verantwoordelijkheid op het datacenter, maar dat is waarschijnlijk een goede zaak. Dat geeft IT de controle die ze willen en nodig hebben.

Lange-termijn-affaire

Het lijkt mij ook dat, als je dat flexibiliteit op het apparaat en u kunt sessies en rollen en machtigingen te beheren, kan dit een kosten en productiviteit voordeel voor de exploitanten van die datacenter. Ze kunnen zich beter databeheer, deduplicatie te doen, hun storage-kosten te verlagen, en doe back-up en recovery met meer van een holistische, agile of strategische aanpak. Ze kunnen ook meter van de middelen die ze nodig hebben om deze workloads te ondersteunen met een veel grotere efficiëntie, voorspellen deze workloads, en dan reageren ze zeer snel.

We hebben tot nu toe over al hoe moeilijk en zwaar dit is gesproken. Het klinkt alsof je dit op de juiste noot te kraken, niet alleen heb je dat voordeel van de gebruikerservaring en de mobiliteit factor te krijgen, maar je kunt ook doen nogal wat van een goede IT-blocking en het aanpakken van de backend. Lees ik dat juist of ben ik overdrijven dat?

Kendra: Ik denk dat je absoluut op het geld. Neem ons als individu. U kunt een corporate uitgegeven laptop te hebben. Je zou een corporate uitgegeven telefoon. U kunt ook een iPad, een tablet van Dell, of een ander type tablet in huis te hebben. Voor mij is het belangrijk om te weten wat Tom Kendra heeft toegang tot in al deze apparaten op een zeer eenvoudige manier.

Ik wil niet om een ​​andere aanpak op basis van elk afzonderlijk apparaat. Ik wil het opzetten van een manier van kijken naar mijn gegevens, op basis van mijn rol, machtigingen en werken behoeften. Tot nu toe, het is al grotendeels apparaat-centric en het beheer-centric, in tegenstelling tot de productiviteit van de gebruiker role-centric.

D e Dell positie – en waar we de industrie gaat – is het consolideren van een groot deel van het beheer en de veiligheid rond deze apparaten op een holistische manier, dus ik kan concentreren op wat de individuele behoeften. Daarbij, het is veel makkelijker om de juiste toegang tot de gegevens in een vrij naadloze wijze te dienen. Deze aanpak ringen waar met veel van onze klanten die willen om meer middelen te besteden aan het besturen van hun bedrijven en het vergemakkelijken van verhoogde productiviteit van de gebruiker en minder middelen op het beheer van een groot aantal verschillende systemen.

Gardner: Door het het punt van het management – het punt van de macht, het punt van de controle en enablement – terug in het datacenter, ben je ook in staat om aan te sluiten op uw nalatenschap vermogen veel gemakkelijker dan wanneer je moest een of andere manier retrofit die legacy activa naar een specifiek apparaat platform of formaat van een apparaat.

naadloze ervaring

Kendra: Je raakt over het belang van flexibiliteit. Eerder zeiden we de gebruikerservaring is een belangrijke motor samen met het waarborgen van de flexibiliteit voor zowel de werknemer en IT. Het verminderen van blootstelling aan risico’s is een ander cruciaal bestuurder en door het nemen van een meer holistische benadering van de mobiliteit enablement, kunnen we policy enforcement te pakken op basis van rollen in al die apparaten. Niet alleen heeft deze lagere blootstelling aan risico’s, verheft databeveiliging omdat je bent het aanpakken van het oogpunt van de gebruiker in plaats van te proberen te synchroniseren drie of vier verschillende apparaten met meerdere gebruikersprofielen.

Gardner: En als ik denk aan die data center niveau, het zal me keuzes op waar en hoe creëer ik dat datacenter, waar ik te vinden, hoe produceer ik het, en hoe ik hosten geven. Het opent veel meer mogelijkheden voor het gebruik van de openbare cloud-diensten, of een combinatie die het beste past bij mijn behoeften en dat kan verschuiven en aan te passen in de tijd.

Kendra: Het is echt naar beneden komen om de vrijheid van keuze, nietwaar? De vrijheid om te gebruiken welk apparaat op welke data center combinatie die het meest zinvol voor het bedrijf maakt is echt wat iedereen streeft naar. Veel van de klanten van Dell zijn op weg naar een omgeving waar zij nemen zowel on-premise en off-premise compute resources. Zij denken over toepassingen, “ik kan ze serveren van binnen mijn bedrijf en ik kan ze serveren van buiten mijn bedrijf.”

De kwestie komt neer op het feit dat ik wil integreren waar mogelijk. Ik wil de gegevens en de applicaties serveren wanneer dat nodig is en hoe nodig, en ik wil ervoor zorgen dat ik de juiste beheer en de veiligheid controles op die dingen.

Gardner: Oke, ik denk dat ik de visie veel duidelijker nu. Ik verwacht dat we gaan horen meer van Dell Software over manieren om uit te voeren in de richting van die visie. Maar voordat we overgaan tot enkele voorbeelden van hoe dit in de praktijk werkt, waarom Dell? Waar gaat het over Dell nu dat je denkt dat brengt u al in een positie om de middelen te leveren om deze visie te verwezenlijken?

Kendra: Dell heeft relaties met miljoenen klanten over de hele wereld. We zijn een zeer vertrouwd merk, en bedrijven zijn geïnteresseerd in wat Dell te zeggen heeft. Mensen zijn geïnteresseerd in waar de Dell gaat. Als u denkt over de pc-markt, bijvoorbeeld, Dell heeft ongeveer een 11,9 procent wereldwijd marktaandeel. Er zijn honderden en honderden miljoenen pc’s worden gebruikt in de wereld van vandaag. Ik geloof dat er ongeveer 82 miljoen pc’s verkocht in het derde kwartaal van 2013.

Het punt hier is dat we een natuurlijke entrée in deze discussie en de discussie gaat als volgt: Dell heeft een vertrouwde leverancier van hardware en we hebben een belangrijke rol in het helpen van je rijdt uw bedrijf speelde, de productiviteit te verhogen en uw mensen in staat stellen meer doen, die een aantal geweldige zakelijke resultaten heeft opgeleverd. Als u zich verplaatst in het denken over het beheer van de extra mogelijkheden rond mobiel, heeft Dell hardware en software die u zou moeten overwegen.

O NVU we in het gesprek, we kunnen Dell’s world-class technologie te benadrukken, waaronder end-user computing, servers, storage, netwerken, beveiliging, bescherming van gegevens, software en diensten.

Als een vertrouwd merk met een world-class technologie en bewezen oplossingen, heeft Dell bij uitstek geschikt om te helpen de apparaten en de onderliggende beveiliging, encryptie, en het beheer van technologieën die nodig zijn om een ​​uniforme mobiele enablement oplossing te leveren bij elkaar te brengen. We kunnen het allemaal samen te trekken en te leveren aan de mid-market waarschijnlijk beter dan wie ook.

Dus de Dell voordelen zijn talrijk. In onze aankondigingen in de komende maanden, zul je zien hoe we deze mogelijkheden samen zijn te brengen en het makkelijker maken voor onze klanten te verwerven en te gebruiken tegen lagere kosten en een snellere time-to-value.

holistische manier

Gardner: Een van de dingen die ik zou willen doen, Tom, is niet alleen om te vertellen hoe de dingen zijn, maar om te laten zien. Hebben we een aantal voorbeelden van organisaties – u al noemde een met de Green Clinic – dat de kogel hebben gebeten en herkende de strategische aanpak, de flexibiliteit op de client, gebruik te maken van containerisatie, met behoud van controle en governance, risk en compliance-eisen door middel van IT, maar het geven van die eindgebruikers de kracht die ze willen? Hoe is het, wanneer dit echt werkt?

Kendra: Als het echt werkt, het is een mooi ding. Laten we daar beginnen. We werken met klanten over de hele wereld en, zoals u zich kunt voorstellen, gezien de wens van mensen om hun eigen privacy, veel van hen willen niet dat hun namen gebruikt. Maar we werken met een grote Noord-Amerikaanse bank die de problemen die we hebben besproken heeft.

Ze hebben 20.000-plus corporate-owned smartphones, groeit tot ongeveer 35.000 in het komende jaar. Zij hebben meer dan duizend iPads in de plaats, groeit snel. Ze hebben een desktop virtualisatie (VDI) oplossing, maar de VDI-oplossing, omdat we spraken eerder over, echt geen ondersteuning voor de offline ervaring die ze nodig hebben.

Ze proberen om een ​​850-persoon IT-afdeling die wereldwijd verantwoordelijkheden, alle dingen die we spraken eerder over heeft benutten. En ze gebruiken technologie van bedrijven die niet zo snel als ze zouden moeten hebben zijn geëvolueerd. Dus ze zich afvraagt ​​of deze bedrijven gaan om rond te zijn in de toekomst.

Dit is het klassieke geval van: “Ik heb veel van de technologie ingezet. Ik moet verhuizen naar een container oplossing voor zowel online als offline ervaringen te ondersteunen, en mijn IT-budget wordt geperst. “Dus hoe kan je dit doen? Het gaat terug naar de dingen die we gesproken over.

Ten eerste, moet ik om gebruik te maken wat ik heb. Ten tweede, ik moet oplossingen die meerdere omgevingen in plaats van een punt oplossing voor elke omgeving kan ondersteunen plukken. Ten derde, ik moet denken over de toekomst, en in dit geval, dat met zich meebrengt een snelle explosie van mobiele apparaten.

Ik moet snel te mobiliseren, zonder afbreuk te doen aan de veiligheid of de gebruikerservaring. Het concept van een geïntegreerde suite van het beleid en het beheer van vermogens zal van groot belang zijn om mijn organisatie vooruit te gaan.

Gardner: Dell nadert deze enterprise mobility manager markt met een agressieve perspectief, het herkennen van een grote kans in de markt en een kans die ze uniek zijn gepositioneerd om te gaan ‘. Er is niet al te veel nadruk op de client alleen en niet alleen de nadruk op het datacenter. Het moet echt een overbrugging type van een toegevoegde waarde van deze dagen. Kunt u plagen ons een beetje over enkele aankomende nieuws? Wat moeten we verwachten dat de volgende stap?

Kendra: De oplossingen die we, in april aangekondigd; wezen aangelegd onze visie op veranderende mobiliteitsstrategieën Dell. We spraken over de noodzaak om de mobiliteit van het management systemen te consolideren en te stroomlijnen enablement. We concentreerden ons op het belang van de hefboomwerking van wereldklasse beveiliging, met inbegrip van beveiligde toegang op afstand en encryptie. En de markt heeft goed gereageerd op het oogpunt van Dell.

Naarmate we verder te gaan, hebben we de mogelijkheid om veel meer prescriptieve krijgen bij het beschrijven van onze uniforme aanpak die de mogelijkheden organisaties nodig hebben om veilig de controle over hun zakelijke gegevens te garanderen, terwijl nog steeds zorgen voor een uitstekende gebruikerservaring consolideert.

Je zult meer te zien van ons detailleren hoe die geïntegreerde oplossingen komen samen om een ​​snelle tijd te leveren aan waarde. U ziet ook andere bestelwagens, waardoor onze klanten de flexibiliteit om uit te kiezen on premise, software-as-a-service (SaaS) gebaseerde of cloud-gebaseerde benaderingen. Je ziet extra ondersteuning apparaat, en je zult zien containerisatie.

W e zijn van plan om onze voordelen, onze best-in-class mogelijkheden rond beveiliging, encryptie, device management benutten; deze gemeenschappelijke functionaliteit aanpak. We zijn van plan om dat allemaal te benutten in de komende mededelingen.

Als we de analist gemeenschap door onze end-to-end mobiele / BYOD enablement plannen te nemen, hebben we een hoge score voor onze aanpak en richting gekregen. Onze discussies met brede OS support van Dell, geïntegreerde beveiliging, unified management en bewezen klantrelatie al zijn goed ontvangen.

Onze volgende stap is om ervoor te zorgen dat, als we bekend te maken en te leveren in de komende maanden, klanten absoluut begrijpen wat we hebben en waar we heen gaan. We denken dat ze gaan heel enthousiast over. We denken dat we in de sweet spot van de mid-market en de hogere middensegment van de markt in termen van wat oplossingen die zij nodig hebben om hun mobiele doelstellingen enablement verlichten.

Wij geloven ook dat we een unieke point-of-view en meeslepend technology roadmaps voor deze zeer grote klanten die een langere reis in hun implementaties of roll-out kan hebben.

We zijn erg enthousiast over wat we doen. De specifieke kenmerken van wat we doen spelen in begin december, januari en daarbuiten. Je ziet een rollende donder van aankondigingen van Dell, net als wij deden in april. We zullen lay-out van de oplossingen. We praten over hoe deze producten samen te komen en we zullen leveren.

World-class technologieën

Mobile wave

leverage voordelen

Luister naar de podcast. Vind het op iTunes. Lees de volledige transcript of download een kopie. Sponsor: Dell Software.

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in