Docker huurt VMware exec engineering leiden

Docker, dat is het populariseren van een open source platform voor gedistribueerde applicaties en afgeschilderd als een potentiële moordenaar VMware, heeft ingehuurd Marianna Tessel van VMware tot engineering inspanningen te leiden.

Tessel was vice-president van engineering aan VMware. Bij Docker, zal ze senior vice-president van engineering.

Ben Golub, CEO van Docker, zei in een statemen t dat Tessel’s “vertrouwdheid van het landschap en ervaring op te schalen engineering team” zal helpen bij het bedrijf op te bouwen van haar enterprise inspanningen.

Docker neemt een container aanpak, zodat wijzigingen in de code snel kan worden ingezet. Baidu, Groupon en Spotify zijn klanten van Docker. Ondertussen, Microsoft en Google zijn begonnen met het opnemen van Docker.

Tessel werd gecrediteerd voor de samenwerking van VMware op meerdere fronten met inbegrip van de integratie tussen vSphere en OpenStack. Bij Docker, zal Tessel een Docker gemeenschap die de wil van Google, Amazon, IBM, Microsoft en Red Hat omvat ondersteunen.

Voordat VMware, Tessel verantwoordelijk was voor engineering aan Ariba, dat nu deel uitmaakt van SAP.

zie ook

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Enterprise tech verkopers: Het rangschikken van de next-gen veld; VMware: Embrace en uit te breiden hybride cloud stijl

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

ANZ Bank shuffle tech executive dek

Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen

Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20; CXO, ANZ Bank tech executive dek shuffle, Data Centers, Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen