Deutsche Bank tekent miljardenindustrie outsourcing deal met HP

Deutsche Bank werft HP om zijn outsourcing behoeften. Deutsche Bank

Deutsche Bank heeft een ‘tien jaar, miljarden dollar “contract met HP om de wereldwijde IT-infrastructuur van de bank te moderniseren ondertekend.

De bank houdt IT-architectuur, applicatie-ontwikkeling, en informatiebeveiliging in eigen hand.

Onder de voorwaarden van de overeenkomst zal HP de bank de IT-infrastructuur draaien, met inbegrip van opslag, platforms, en hosting.

Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20; CXO, ANZ Bank tech executive dek shuffle, Data Centers, Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen

Splitsen van pc’s en printers van HP’s enterprise business zouden beide kanten verlaten met meer nadruk evenals meer opties in de toekomst.

De bank zei dat het zal upgraden applicaties en tegelijkertijd de vermindering van hun aantal en verplaats ze naar de HP-platform en “te verbeteren zijn eigen processen voor het verstrekken van technologische ondersteuning voor haar activiteiten”.

Een financiële diensten bron dicht bij de bank zei dat zijn voornaamste prioriteiten waren te sorteren op de bancaire infrastructuur, zodat het kan, “volledig voorbereid voor de volgende fase in het bankwezen worden”. De bank is op zoek naar een nieuwe, moderne, wereldklasse bancaire infrastructuur in plaats binnen de komende vijf jaar, zei de bron.

Iedereen weet dat, terwijl de oude lessen zijn nog steeds belangrijk, het bankwezen is aan het veranderen in een zeer snel tempo en de bank weet dat de enige manier om uit te voeren op, dat is om de juiste infrastructuur in de plaats hebben.

Deutsche Bank COO Henry Ritchotte zei dat de deal zal de bank om een ​​”gestandaardiseerde, world-class IT-infrastructuur,” terwijl het verlagen van de kosten.

In een reactie op de deal, HP CEO Meg Whitman zei: “Door deze samenwerking zal Deutsche Bank de lange termijn business doelstellingen door middel van een transformatie van de IT-infrastructuur, met inbegrip van een op maat gemaakte HP Helion oplossing die hen in staat stelt om zich te concentreren op het creëren en leveren te voldoen nieuwe diensten voor hun klanten. ”

verder lezen

Britse bedrijven zijn niet enthousiast over de cloud, zegt studie van KPMG

IBM landt Bidco Afrika diensten deal

HP voegt schaal open-source R in de nieuwste big data-platform

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

ANZ Bank shuffle tech executive dek

Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen