Chinese student bouwt Chrome-extensie om te gaan met ‘scheidingen’

Een undergraduate student heeft een Chrome-extensie die gebruikers in staat stelt om eenvoudig informatie in verband met hun ex-vriendje en -girlfriend op social networking site, Renren, dat is het equivalent van Facebook in China te verwijderen gelanceerd.

Volgens een Chongqing Morning Post rapport vrijdag, de extensie is beschikbaar op de social networking site die gebruikers kunnen klikken en selecteer de “Breakup Panel”. typ ze dan in hun ex gebruikersnaam, duid de overeenkomstige vakjes in de voorkant van “Picture Comment”, “Lover’s Space”, “Special Attention” en “Vriend”, en druk op de icoon “Start de Breakup”.

De ontwikkelaar, die de bijnaam “Xie Mengfei” gaat, is een student junior-jaar aan Wuhan University in centraal China. Xie lanceerde de verlenging op 13 augustus, dat is 7 juli op de maankalender en de Dag van de Chinese Valentijnsdag. Zijn post op de lancering is bekeken meer dan 140.000 keer en kreeg meer dan 10.000 ‘Likes’ op Renren.

Hij zei dat hij bracht slechts een middag het ontwikkelen van de codes en niet kies de 13 augustus lanceringsdatum om mock slachtoffers van bittere scheidingen. “Ik heb niet ontwikkelen omdat één van mijn vrienden gaan door zulke dingen. Het was gewoon voor de lol,” zei Xie. “De uitbreiding nu alleen werkt voor Renren, maar technisch gezien zou kunnen worden beschikbaar voor elke sociale netwerk platforms gemaakt zoals [Chinese microblogdienst] Weibo.

Social Enterprise; LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform; CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20, Apple, Twitter’s reactie op de Apple Launch, Social Enterprise, Micro-beïnvloeders veranderen de manier waarop merken doen social marketing volgens nieuw rapport

Zhang Wei, een psychiater, werd geciteerd in het rapport om te zeggen: “. Iedereen moet zijn / haar eigen ervaring en relaties te respecteren Deze stukken van informatie [op social media] toon uw reis aan het worden een meer volwassen volwassene, en mensen moeten omgaan met verleden relaties met meer voorzichtigheid. ”

LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

Twitter’s reactie op de Apple Launch

Micro-beïnvloeders veranderen de manier waarop merken doen social marketing volgens nieuw rapport