Braziliaanse regering om tabletten naar school docenten kenbaar te maken

Het Braziliaanse ministerie van Onderwijs zal distribueren honderdduizenden tabletten naar school leraren staat in het komende jaar.

Telco’s, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen; mobiliteit; Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten, Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar, Apple, Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen

Volgens de minister van Onderwijs Aloízio Mercadante zijn er meer dan 460.000 apparaten aangeschaft en zal worden gegeven aan docenten aan het begin van het schooljaar in het begin van 2014.

De minister heeft niet bekend hoeveel professionals de apparaten zal ontvangen – maar er wordt geschat dat de Wi-Fi-toegang is alleen beschikbaar in ongeveer 60.000 middelbare scholen in het hele land.

Om de apparatuur aan te schaffen, hebben de regeringen van alle Braziliaanse staten verzoeken aan de federale regering, die vervolgens de orders en doorgestuurd middelen geanalyseerd op de aankopen, rechtstreeks met de bedrijven die de aanbesteding voor de tablet voorziening won gemaakt.

Precies een jaar geleden, het kabinet maakte een aankondiging dat het over 5000 tabletten werd overhandigen aan de federale universitaire docenten en dat het geld transfers voor de apparaten die bestemd zijn om leerkrachten waren gemaakt. Braziliaanse fabrikanten Positivo en Digibrás won de aanbesteding.

In 2012, volgens het ministerie van Onderwijs, de regering had bijna R betaalde $ 300 ($ 130) voor elke 7 inch tablet en ongeveer R $ 470 ($ 203) voor de 10 inch versie. Vandaag de dag, er zijn nationale tablets beschikbaar op de grote straat die een stuk minder dan die kosten.

Volgens de regering, het idee is om tablets te bieden aan alle openbare school leraren, die zal fungeren als digitale inclusie “hubs” en krijg toegang tot multimedia-inhoud om de koers curricula te verbeteren. Eerder was het de bedoeling geweest om de apparaten te distribueren naar studenten.

De tablet geven project is bekritiseerd voor het jaar als gevolg van het schijnbare gebrek aan een pedagogisch strategie rond hoe de apparaten zouden worden gebruikt door de docenten.

Minister Aloízio Mercadante, die dezelfde positie op het Science and Technology ministerie tot vorig jaar gehouden, zei terug in 2012 dat de onderwijsmethode voor de tablets zou worden ontwikkeld in de praktijk. Nu, de minister zegt dat er een kader op zijn plaats en dat docenten wordt verwacht dat zij cursussen begin volgend jaar bij te wonen om te leren hoe de apparatuur te gebruiken in een pedagogische context.

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen