Azië: GPRS-dienst lanceert … eindelijk

aankondiging gisteren van het bedrijf komt meer dan een jaar na MobileOne (Asia) Ltd (M1) zijn GPRS-netwerk heeft gelanceerd. Eerder dit jaar, het eiland grootste mobiele provider, Singapore Telecommunications Ltd (SingTel), begon zijn GPRS-diensten.

Telco’s; Koor kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen, Telco’s;? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en vrije stem, NBN, NBN zal Australië zetten in een ‘leidende positie’: Bill Morrow

De reden dat we nu pas van start is want we wilden de juiste customer experience eerste (om daar te zijn), “zei StarHub woordvoerder Eric Loh. En een deel van die ervaring zal komen van het hebben van de juiste GPRS-toepassingen, voegde hij eraan toe.

StarHub zal dus bieden Gee !, een mobiel data-applicaties suite die diensten zoals het verzenden en ontvangen van e-mail, de handel in aandelen en het kopen van kaartjes voor de film bevat.

De GPRS-klanten kunnen ook gebruik maken van high-speed mobiel internet te maken tijdens het reizen in Thailand, Hong Kong en de Filippijnen als onderdeel van roaming-trials.

StarHub werkt nauw samen met onze partner, Nokia, aan het testen van het GPRS-netwerk met diverse GPRS terminals. We hebben ook nauw samengewerkt met toonaangevende namen industrie om mobiele data-applicaties te ontwikkelen. Dit is om ervoor te zorgen dat de eerste keer dat onze klanten toegang Gee! door zijn-GPRS-toestel, wordt de juiste klant ervaring geleverd “, aldus StarHub Mobile vice-president Chan Kin Hung in een verklaring.

StarHub zal drie plannen, waaronder een die niet een begeleidende stem lijn nodig heeft te bieden. GPRS-gebruik wordt in rekening gebracht bij S $ 2,50 tot S $ 5 per MB dataverkeer.

Volgens whatis.com, GPRS is een packet-based draadloze communicatie dienst die datasnelheden van 56Kbps belooft tot 114Kbps en continue verbinding met het internet voor telefoon en computer gebruikers van mobiele.

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice

NBN zal Australië in een ‘leidende positie’: Bill Morrow