Ariba verzegelt Aziatische hub voor de pulp- en papierindustrie

Als een van ‘s werelds meest traditionele, off-line en gefragmenteerde sector, Ariba is het maken van een aantal headaway, het afdichten van de papier- en pulpindustrie.

Telco’s, TPG geldt om deel te nemen in Singapore mobiel spectrum veiling, veiligheid, VPN verbod ter bescherming van het auteursrecht discriminerend zijn, zullen de gebruikers ondergronds rijden; Innovatie; Self-rijden taxi’s naar gratis ritten aanbieden in Singapore; Banking; Singapore opent lab voor FinTech experimenten

SINGAPORE – Een wereldwijde digitale ruil voor de pulp- en papierindustrie in; Azië, dat is gericht op e-commerce te integreren in één van ‘s werelds meest traditionele, off-line en gefragmenteerde sector is open voor het bedrijfsleven, ambtenaren van Ariba, Inc., en Andover E-pulppaper Ltd (AEPP) gemeld. Het houden van het schema van een; vierde kwartaal live piloot trading site op het internet, kondigden zij het, streven www.epulppaper.com, een online business-to-business (B2B) hub voor de, pulp- en papierindustrie. AEPP verwacht een eerste gevangene US zie $ 300.000.000; per jaar van transactievolume in een industrie waarde van ten minste US $ 250.000.000 aan, via haar site passeren tijdens het eerste jaar.

AEPP is een joint venture tussen ATD.com Pte Ltd, een volledige dochteronderneming van; Alliance Technology & Development Ltd en The e-World.com Ltd Haar belangrijkste; plaats van het bedrijfsleven is in Hong Kong.

AEPP heeft het Ariba B2B Commerce Platform gekozen om de www.epulppaper brandstof, zoektocht naar de toonaangevende Azië gevestigde Megahub geworden voor de industrie wereldwijd; een jaarlijks transactievolume van circa US $ 1 miljard in 2003. Top ambtenaren van; project voorstanders AEPP, Ariba en Arthur Andersen geïnkt de deal hier per dag, voor ongeveer 1.700 hoge rang kaderleden verzameld voor het Ariba Singapore Advisory; Council.

On-line marktplaatsen, ook wel bekend als B2B-marktplaatsen, zijn hard op weg; model voor e-commerce. Analisten voorspellen dat meer dan 50% van de e-Commerce, zal op B2B-marktplaatsen transacties worden uitgevoerd door 2.004.

Ariba, een toonaangevende B2B e-commerce platform en netwerk-dienstverlener, was; markt oplossingen aan wereldwijde markt, een van de vroegste technologieplatform providers om e-procurement en mee te nemen. Vandaag de dag, meer dan 100 e-procurement websites en meer dan 400 beurzen wereldwijd draaien op het Ariba platform, establishihng Ariba, als de leider in de B2B e-commerce ruimte.

In plaats van als een neutrale dotcom-markt tussen bedrijven; www.epulppaper.com zet on-line de offline bricks-and-mortar bedrijven, van zijn medewerkers en geselecteerde hoogwaardige partners. Het doel is om kritische bouwen massa in een netwerk van gelieerde ondernemingen geïntegreerde on-line, domineert de; industrie door middel van inherente efficiency en schaalvoordelen.

Timothy Siddik, AEPP chief executive officer zei: “We zullen onze site te openen en onze diensten aan geselecteerde marktleiders. “Dankzij onze zakelijke schema; record, we hun kritische problemen en uitdagingen te begrijpen intiem, en wij, geloven dat onze hub levert de strategieën en middelen om ze op te lossen in elk; marktsegment,” zei Siddik.

Siddik, tevens CEO van PT Suryamandiri Buana, één van de grootste papier handelaren, in Indonesië. Hij is oprichter en voorzitter van PT Zyrexindo Mandiri Buana, een Intel, lokale OEM pc-fabrikant en Indonesië het grootste huis-merk pc-maker.

Voor nu, AEPP richten op de lucratieve verpakking en de recipiënt boord markt.

“We exporteren onze producten naar West Coast in Amerika, het Midden-Oosten, Maleisië, Singapore. We concentreren ons nu op de verpakking en containerkarton die, draagt ​​ongeveer 40 procent aan de industrie. Uiteindelijk zullen we overgaan tot; kantoorpapier producten, “vertelde hij de Manila Bulletin. “Ons klantenbestand rechts, beslaat een groot deel van Azië, zoals Maleisië, Taiwan, Vietnam, Birma en de;. Filippijnen, zelfs Australië”

Tijdens de duur van de ontwikkeling, zal zich richten op AEPP lid registratie; inhoud beschikt over ontwikkeling en in eerste instantie vereenvoudigd en traditioneel Chinees; versies van de site. Sommige US $ 5.000.000 euro aan investeringen in technologie en; infrastructuur is gepompt in het project. Dit geldt ook voor de kosten van de, systemen hub die wordt gebouwd op het platform van Ariba.

relatie met mijn handelspartner en de leden op de markt, “Plotseling ik, als koper of als de verkoper, zal een persoonlijk te hebben. In het; aanwezige opzetten van een gefragmenteerde relatie, is er geen persoonlijke relatie of; whatsover wordt gedaan. De Ariba platform technologie nu toe dat die relatie, te gebeuren, “zei hij.

Hij voegde toe dat de on-line marktplaats maakt het nu de verkoper en de koper, ontdekken verscheidenheid aan producten en de prijzen in de verschillende landen.

Aanvankelijk zei hij dat ze ten minste 20 van hun bondgenoten of de huidige te krijgen, netwerk van contacten uit Indonesië, Hong Kong en China om mee te gaan aan boord.

TPG geldt om deel te nemen in Singapore mobiel spectrum veiling

VPN verbieden ter bescherming van het auteursrecht discriminerend zijn, zal ondergronds rijden gebruikers

Zelf rijden taxi’s naar gratis ritten in Singapore bieden

Singapore opent lab voor FinTech experimenten