Apple vertraagt ​​debuut van watchOS 2-software

In een zeldzaam deadline missen, zal Apple niet verstrekken van een grote software-update voor de Apple Watch zoals gepland op woensdag.

Sprekend aan TechCrunch, een Apple-woordvoerder zei: “We hebben een bug in de ontwikkeling van watchOS 2, dat is het nemen van een beetje langer op te lossen dan we verwacht hadden ontdekt.” Het bedrijf eerder aangekondigd dat watchOS 2 vandaag beschikbaar zou zijn.

De Apple Watch Sport editie is vastgebonden op mijn pols voor een maand en voor het grootste deel het heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Het is nog beter nu dat ik besefte dat ik droeg het verkeerd.

De nieuwe software is langverwachte omdat het flexibeler zal toevoegen aan Apple’s SmartWatch.

Ontwikkelaars kunnen de software die direct draait op het horloge te maken, momenteel, apps draaien op een aangesloten iPhone, die vervolgens maakt informatie over het horloge. WatchOS 2 brengt ook de mogelijkheid om gegevens van derden tonen op horloge staat door middel van aangepaste complicaties.

Mocht Apple hebben, ongeacht op haar lijst bijgehouden? Het is moeilijk te zeggen zonder te weten de details van de gerapporteerde bug.

Echter, is het zinvol om me om de wijziging door middel van PR te beheren en de problemen op te lossen omdat het bedrijf er prat op de “het werkt gewoon” mentaliteit.

Apple is nog steeds verwacht dat iOS 9 vrij te geven aan het publiek vandaag nog voor iPhones, iPads en de iPod touch.

Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar, Apple, Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen; mobiliteit; In nieuwe beweging, zal Apple niet opening onthullen weekend iPhone 7 verkoop, innovatie, Apple’s mislukte fashion gok

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen

In de nieuwe beweging, zal Apple niet onthullen openingsweekend iPhone 7 sales

gefaald mode Apple’s gok