Apple vernieuwt iMac met Thunderbolt I / O, quad-core processors, FaceTime camera

Apple heeft een belangrijke refresh voor zijn iMac all-in-one desktop-serie uitgevoerd met een aantal geavanceerde technologieën, waaronder de toevoeging van de “baanbrekende” Thunderbolt I / O-technologie.

Apple beweert dat deze nieuwste iMac-computers zijn “tot 70 procent sneller” en de nieuwe grafische kaarten “te leveren tot drie keer de prestaties van de vorige generatie.

De grote add-ons zijn Intel Core i5 quad-core processors (en zelfs de mogelijkheid om te upgraden naar Core i7 chips), nieuwe AMD Radeon HD grafische processors en een HD-camera voor FaceTime. Het meest opvallend is, heeft Apple een enkele Thunderbolt I / O-poort op de 21,5-inch iMac geïnstalleerd, terwijl de 27-inch model wordt getrakteerd op twee van deze poorten, die beloven overdrachtsnelheden tot 10 Gbps.

De vernieuwde iMac is nu verkrijgbaar rechtstreeks van de Apple Store of een van de geautoriseerde resellers van Apple.

Er zijn een aantal opties te kopen. Ten eerste, de 21,5-inch iMac is verkrijgbaar in twee configuraties: een met een Intel Core i5 2,5 GHz quad-core processor, AMD Radeon HD 6750M graphics en een 500 GB harde schijf voor $ 1199 (dat is op een lijn met de huidige 13-inch MacBook Pro ). De tweede optie voor dat scherm grootte is een iets snellere Intel Core i5 2,7 GHz quad-core processor, AMD Radeon HD 6770M graphics en een 1 TB harde schijf voor $ 1.499.

Voor degenen die grotere schermen (dwz ontwerpers, video-editors, etc.) nodig, de 27-inch iMac wordt geleverd met twee configuratieopties: de eerste met een Intel Core i5 2,7 GHz quad-core processor, een AMD Radeon HD 6770M GPU en een 1 TB harde schijf voor $ 1699, of de hoger-end model met een Intel Core i5 3.1GHz quad-core CPU, een AMD Radeon HD 6970M-kaart en een 1 TB harde schijf voor $ 1.999.

Apple is nog steeds biedt een aantal extra aanpassende opties, maar de prijs hangt af van wat je kiest. Die optionele specs bestaat uit een Intel Core i7-processors tot 3,4 GHz, extra harde schijf tot 2 TB, een 256 GB solid state drive, extra DDR3-geheugen en zoals geldt voor elk Apple-product, het AppleCare Protection Plan.

 dekking op de website

Mac OS, iPhone en iPad te zien opnemen marktaandeel in april; iPhone locatie bug fix komt binnen twee weken; Mijn verlanglijstje voor de juni 2011 MacBook Air

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen

In de nieuwe beweging, zal Apple niet onthullen openingsweekend iPhone 7 sales

Mobiliteit; Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten, Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar, Apple, Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen; mobiliteit; In nieuwe beweging, Apple zal niet onthullen openingsweekend iPhone 7 sales