Apple iPhone 5SE, iPad Air 3 release op 18 maart: Rapport

Apple is van plan om het 4-inch iPhone 5SE en iPad Air 3 tablet release op vrijdag 18 maart, volgens een rapport van 9to5mac, als het lijkt op te volgen aankondigingen van de concurrenten op het Mobile World Congress twee weken voor.

Eerder werd gemeld Apple is van plan om, kondigen de nieuwe producten op een persevenement op; dinsdag 15 maart zal Apple geen pre-orders te bieden voor de nieuwe apparaten, volgens het rapport.

Het 4-inch iPhone 5SE zal dienen als een goedkope optie van Apple, het verbeteren van op de iPhone 5s met een 4-inch scherm, een A9 chip, een verbeterde camera, NFC ondersteunen Apple Pay, en de mogelijkheid om live-foto’s te nemen. De iPhone 5SE zal hetzelfde zijn als de 5 s worden geprijsd, ter vervanging van de oudere iPhone, te beginnen bij $ 450 voor de 16GB.

In de hoop om de iPad de verkoop te verjongen, zal de 10,1-inch iPad Air 3 functies lenen van de iPad Pro in het najaar bekend gemaakt. Het wordt melding gemaakt van het nieuwe tablet zal versterkte speakers en een Smart Connector voorzien.

Deze upgrade cyclus markeert een nieuwe strategie van Apple, die meestal kondigt haar smartphones in september.

gefaald mode Apple’s gok

Twitter’s reactie op de Apple Launch

iPhone 7 photography een game changer? Sorry, niet verkocht

Innovatie; mislukte mode Apple’s gok, Apple, Twitter’s reactie op de Apple Launch, Apple, iPhone 7 photography een game changer? Sorry, niet verkocht, hardware, Terwijl de wereld kijkt iPhone 7, Apple werkt stilletjes iPad range

Terwijl de wereld kijkt iPhone 7, Apple werkt stilletjes iPad range