Apple brengt iOS 7.0.6 met beveiliging aansluiting fix

Apple op vrijdag vrijgegeven van de nieuwste versie van zijn mobiele en tablet software, iOS 7.0.6, die een oplossing voor een SSL-verbinding nummer bevat.

volgende generatie mobiele software van Apple wordt verwacht om te landen op apparaten in september, samen met een nieuwe iPhone. Hier zijn enkele van de verbeteringen en functies die we hopen te zien.

De Cupertino, Californië op basis van technologie gigant echter niet, uitleggen wat de moeilijke situatie met betrekking tot in de exacte voorwaarden. De fout was ernstig genoeg voor Apple om de update eerder vroeger dan later vrij te geven – ook al is de volgende iteratieve versie, genaamd iOS 7.1, en op dit moment in handen van ontwikkelaars, zal naar verwachting om te landen op iPhones en iPads in medio maart.

Het is ook te hopen dat iOS 7.1, een mid-cycle-update die zelden bieden nieuwe mogelijkheden, maar repareert bugs en ontwerpfouten, zal slechts zes maanden eerder toen Apple zal naar verwachting iOS 8, de volgende grote versie van haar mobiele software los te landen.

Vrijdag-update komt ongeveer drie weken nadat het bedrijf vrijgegeven iOS 7.0.5, die alleen beschikbaar is voor enkele China-gebaseerde apparaten beïnvloed door een netwerk provisioning fix was.

Apple gaf ook een bijgewerkte versie van zijn oudere platform, iOS 6.1.6, voor de iPhone 3G smartphone en de iPod touch (vierde generatie).

Die bijwerking wordt geadviseerd om een ​​Wi-Fi-verbinding gebruiken om de software over-the-air te downloaden, en varieert van 16MB tot ongeveer 35MB groot.

iPhone 7 pricetags kan China de verkoop belemmeren

iPhone, iPhone 7 pricetags kan China de verkoop belemmeren; mobiliteit; Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten, Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar, Apple, Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen